Šodiendien atklāju ledus sezonu. Tā ka laika nebija daudz , apmeram no 12:30- 15:30, aizšāvu tepat da priedainei , upes labais krasts. Protams uz upes līst neriskēju un arī nevienu neredzēju, pavandījos pa tām priedaines zarnām. Ledus 5-10 cm, kā kurā vietā, sniegs pa virsu, brīžam brakš un šupojas ka traks, bet neko , izbadējis students ap 110 kg staigāt var. Pie paša krast kur man kā bailīgam cilvēciņam visvairāk gribējās būt uzreiz uzklūp kazragi, tur darīt naf ko . Apm. 2 m dziļumā pēc 30 min motiļa kaisīšanas un skepses iestāšanaš sākās pirmais ziemas copings, apmēram pa 2 st. tīra laika kādi 15 asari 30-100 gr, lielākais varēja būt zem 150. Neko lielāku no tam zarnām arī negaidīju, tur kur sākas lielāka zifs virsū vēl kāpt neriskēju. Tempratūrs pie upes ap -5. Vispārīgi var just ka ledus aug, uz auklas veidojas ledus un pret vakaru jau urbumi sāka kārtīgi aizsalt. Ja uznāks tie -20 nāknedēļ varēs līst arī uz upes. Bez manis vēl kadus 4 kadrus redzēju
kadmijs, speciāļi tev. Saproties tāds probļems , es tās zifis met uz ledus , un to nočekoja vārnas. Man daudz dārgā laika aizņēma lai atsistos no tiem ļaunajiem putniem. Ka es pievēršos copingam, ta šie jau lien un zog manas zifis gluži kā tie mūsu deputati to budžetu. Vot domāju moš tu ko varēji ieteikt, kā ar tām vārnām tikt galā ? Es jau domāju ka jaunu tēmu jātaisa vaļā - "Cīņa ar vārnām , kas zog zivis" , bet domāju , nē, nav ko forumu piegānīt, davai tev paprasīšu. Man ir domas kā ar kvoka un C&R tehnoloģijas palīdzību atsities no tiem putnisiem. Uzrakstīju apsvērumus uz 15 lpp , sūtīšu tev PM
14.decembris 2012, 21:04 |
links