Lielupe

To Douglas
Jap uz velci...un ne jau dziluma bet gar niedrem
Vel viens dzeks kautko dabuja...
Vispar laiks fantastisks, viss bija ok lidz kadiem 11 kad Krievi iebrauca upe, saka blaustities ...histeriski brauka apkart izboja visu idilli....vispar kustiba upe ir vajag tik trapit jo sakot no 11 lidz kadiem 14 vispar ne copes...
25.novembris 2012, 20:33 | links

Duglas
ne jau āķi bet sakabes riņķi.Tie saucās Smart Link ir domāti dažādam sloddzēm ,piemeklē pēc auklas izturības un vienmērīgi noslogojot viņi atveras ,āķis atkabinās bet gredzens paliek pie vizuļa,saglabājot iepriekšējo formu,atliek tikai uzvērt jaunu trīžuburi.
25.novembris 2012, 17:54 | links

Arcijsk, tas uz velci ?
25.novembris 2012, 17:28 | links

sodien skaistule 4.8kg bilde pie bildem
25.novembris 2012, 15:57 | links

..biju pie Gates ... rez.- 4,4....3,00....2,,7... un nemēri .. laiks Super,.viss Super..
P.S. Paldies Dievam par šo dienu!:))
24.novembris 2012, 21:16 | links

Velce Jelgavas apkaimē: Pirmdien divatā, viena 6.3, divas virs trīs un vēl dažāda izmēra sīkās.

Trešdien divatā, viena virs divi, pārējās sīkās.

Šodien viena 6.2, viena virs trīs, viens zandarts un viena sīkā. Redzēju ka arī citi tukšā nepalika.
24.novembris 2012, 19:06 | links

Gintsg, par atsitēju tencinu, pašlaik salaboju pats kaut kā , bet laikam vienkāršāk jāpērk jauns, kad nobriedīšu telegrafēšu. Mechanisms tika iegādāts par ls 5 pirms 3 gadiem un pa šo laiku atsitis vizuļus par ls 150 vismaz. Tā ka prof. cop. bums visu cieņu

Šodien pa kalnciema rīdženu. Viena 4+ kg , vien 2 kg , viens zemmers un viens asaris 500 gr. Asaris un lielākā zobainā tiek ēsti (fui kāds es gaļenieks, pašam kauns), pārējie peld (vot kads es forš pūt un palaid atbalstītājs). Metode- velce ar voblu un džiga džigs.

kutis- kādi ir tie jaunās paaudzes āķi ?

kād nezin no cik cm var paturēt roni un cik daudz var paturēt vienā reizē ?
23.novembris 2012, 22:32 | links

Neizmirstam arī putniņus - gārņi un jo sevišķi kormorāni ir labi savairojušies un paredzams, ka tie vairosies vēl un vēl...

4 sienās dzīvojošajiem pilsētniekiem - dabas draugiem tas var likties varen jauki un apsveicami, bet nevajag aizmirst veco, labo izteicienu - kas par daudz, tas par skādi.
22.novembris 2012, 12:36 | links

Duglas , atved man to atsitēju , troses cilpas nomainīšu pret nerūsējošā tērauda trosi un vadīklas cilpas ielikšu stingrākas , no 3 mm kapara drāts .
22.novembris 2012, 11:40 | links

Bebri,Roņi var atpūsties!Tie mani netraucē,bet problēma Aiviekstes upē,Daugavā ir ūdri,tos gan vajadzētu izretināt....
22.novembris 2012, 10:57 | links

Ronis apēd 7-10 kg zivju dienā, Baltijas Jūrā ir apmēram 30 000 roņu.
Lielākoties tīklus un murdus saplēš.
Šaut Somijā var, bet tik tad, kad viņš ir uz cieta pamata, respektīvi ūdenī nevar. Latvijā nekad to netļaus, jo mums nav roņu bērnudārzu un dzemdību namu, līdz ar to nevar šamējos par ziemas cimdiem pārvērst.
ja ir interese par nodarītajiem postījumiem nedaudz ir šeit: http://www.laukutikls.lv/pielikumi/3495_A.Minde_BIOR_Ronu%20un%20zvejas%20konflikts%20Baltijas%20jura_Seminars%2016.11.2012._Saulkrasti.pdf
Pašlaik tas ir viens no lielākajiem piekrastes zvejas traucēkļiem.
22.novembris 2012, 10:39 | links

Man liekas, ka bērniem jāmāca par roņiem patiesība, jāmāca iepazīt tos, tad nebaidīsies peldēties. Pašam ar' par pāris sirmiem matiem mazāk būs.
Kā jau minēju dažas min. atpakaļ, tad, ja cilvākam gribās, tad var arī paretināt! Diezgan nepopulāri, bet ļoti patiesi.
Kāds te nesen minēja par to, ka ronis ir izvēlīgs savā ēdienkartē, ko tieši šamais tādu ēda neatceros, bet brekšotāji varot snaust mierīgi!!
o.
20.novembris 2012, 23:44 | links

Skandināvi jau varot sākt šamos šaut.gan drīz uzradīsies uzņēmīgi ļaudis.cik tur ko aiztransportieret.ja atmaksāsies:)
20.novembris 2012, 23:30 | links

akcija "ķeram roni"! palikushi baigi nekaunīgi un daudz...
20.novembris 2012, 23:23 | links

Ja bebriem pievienosies vēl roņi tad varēs aizmirst par copi un nebūs jādiskutē paturēt vai atlaist.
20.novembris 2012, 22:31 | links

Man bērni šogad nepeldējās, jo baidījās no tiem ūsainajiem radījumiem, kas visai regulāri kursēja pat virs Valgundes, man kā tēvam bija divējādas sajūtas.....žel bērnu un žēl roņu nākotnes.
20.novembris 2012, 22:25 | links

Zveinieki ir šokā no viņiem ,iztīra murdus pa tīro pat neko nesabojājot.
20.novembris 2012, 22:24 | links

Īstais brīdis apvienoties ar zvejniekiem. Tiem tak vēl lielāka šaize no tā dzīvnieka. Zvejnieki saīsina kādus metrus tīklu, makšķernieki ņem roņus uz masu :)
20.novembris 2012, 22:17 | links

Tālu nav tas mirklis, kad tos sāks sūtīt pie tēviem, neskatoties uz sarkano grāmatu. Nav saprotama zinātnieku nostāja, vai kas par to atbild.
Okeānos ir haizivis, kas tos retina, bet iekš Baltijas jūr tak tiem nav ienaidnieku, un ja tie lien jau tik tālu, tad kautkas nav kārtībā.
20.novembris 2012, 22:08 | links

Esu sasptapies ar roni pie Gātes kanāla kur tas mēģināja noķērt manu dzivo zivtiņu.
20.novembris 2012, 21:55 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager