Šodien zandartu diena...
Šodien uznācis labsirdīgums, domāju, ko tie 100 tūkstoši nabadziņu, cietēju, kam nekas neķeras un kuri sēž internetā un gaida kad kāds ieliks copes vietu - žēl viņus... Davai pateikšu kur tās zifis ir
Zinu ka Mr. konjaks & co tūlīt man dos štangā, bet tāds jau studenta liktenis...
Koroče re kur ir zivis . Apmēram 50 m uz ziemeļasustrumiem no šejienes . Google kordinātes : 56.943333,24.113557
Šeit ir ļoti daudz zivis..
Laikam jāsaka palieciet sveiki, jo par šīto gājienu mani noteikti nobanānos
Vakar velcējot izvelcējās viens zonders. Ūdens upē tāds jocīgs, ne riktīgi duļķains, par tīru arī nenosauksi un vēl visāda draza peld. Tas laikam arī būs necopes iemesls, kaut gan sevišķi ilgi nespītējos un braucu mājup. Nu kaut kā upe šoreiz neuzrunāja.
iepriekšdien ap kalnciemu, ...ka lai noformulē..? ne HRENA, laikam. Lai gan ķēru ne jau hrenus bet līdakas/asarus /zonderus. Dikti to aisbergu gribas, nedaudz piesakusu katru reizi pa vobleram dibinā. Reku vidzemnieki laimīgi , tiem it kā -7 sola. Varbūt jāliek ragi lielajai un jabrauc uz kālu
Ap 15.00 no lielupes ( Majoros ) 2 bezizm. liiidekas vejs trauceja baigi iemest bet ielidu niedres tad sanasa kautcik iemest :))) Vismaz 6 laivas 4 velceja, kautkada viena laiva kabeli iemeta gar visu piekrasti!!!
Hi pazaudeju vobleru :D :D :D copmanjus uz laivas pasaucu un pateicu ka dargs voblers atrada un atdeva :)))
Hotwhels.Tu sen nēsi bijis copē,jeb gribās ar kādu parunāt?:)Nu vienu izrunāsi,otru izrunāsi,a,a,daļše to čto?Maķenīt,man tā kā ar tevi būtu strjomna iet copēt,dikti jav tu ustājīgs esi:)))
P.S.Mazliet pajokoju,neņem pie sirds.Un ne asakas tev.