Lielupe

Duglas ir kārtīgs 'lējējs'...,'kvokotājs' arīdzan...:)
29.oktobris 2012, 18:20 | links

Duglas
nelej es redzēju ka tu noķēri piecus un uz pusi lielākus nekā gribi mums te iefleitēt.
29.oktobris 2012, 18:09 | links

Mēģināju ar vergu gar krastiem, diemžēl neku nevarēja uziet virsū. Arī veči kaut kā dīvaini uz mani skatījas, nesaprotu kapēc. Verga man it kā normāla, pēc vasaras skaisti nokrāsota rozā. Arī urbis normāls, es vēl ar lieliem burtiem uzrakstīju MORA un cenu 200 ls, lai kāds nepadomā ka es kāds kapeiku pi..pī (vispār tas jau bija NERO, bet nevienam nesakiet). Koroče es sakautrējos un nolēmu ka labāķ mēģināšu kādu asari ķert. Tad lūk rezultatos:

no 12-17 grīvas rajons pie buļupes , 4 asari ap 300 g

Tiem 100 tūkstončiem cemmerētāju kas te tagad siekalodamies gaida kad es nodošu slepenās zivju vietas -
Lielupē bija 4 asari un tos es noķēru, tā ka vairāk zivju nav un nebūs, bet ja būs tas es izķeršu, tā kā gar lielupi variet nevazāties. Brauciet uz Alberta dīķiem , tur zivju daudz.

Par to bolaci - sienazis savlaik teica ka vīri jau eļojot stobrus, ta ka ilgi šim nav atlicis. Vai arī jacer ka šis aizmirsīs aizbēgt uz jūru kad sāks ledus mesties un nosmaks
29.oktobris 2012, 17:48 | links

Nupat no upes, paspēju vēl 40min pamētat kamēr tumš palika, rezultātā 1 līdaciņa dabūta, un viena nopunājās... no ūdens baigā dūmaka ceļas un vējelis arī negants, tgd tasi karstas tējas un ceru, ka rīt norīta izdosies bik ilgāk pamētāt... :)
29.oktobris 2012, 17:35 | links

Vakar visas dienas laikā no Spuņciema līdz Gātei divatā tikai viens mērs (57cm) un viens acīm redzams zemmērs (amnetēts). Vēl pāris uzsitieni. Kaut kāda dzīvība tikai kādas 40-50 minūtes. Eholotā zivju kā biezs, bet varbūt biju aizmirsis izslēgt DEMO režīmu. :-)
Citādi diena bija laba un atpūta forša.
Jā, un ūsaino ar izbolītajām acīm arī satikām, nedzaudz zem Slokas papīrfabrikas. Nu baigi nekaunīgs purns viņam. :-)
29.oktobris 2012, 12:14 | links

kraft
šorīt parunāju ar buļļupes zveiniekiem un viņi teica ka tas ar izbolītām acīm regulāri iztīrot viņiem murdus ,tākā būs atradis šeit mājas virtuvi kur var tikt pie paikas bez piepūles.
29.oktobris 2012, 09:24 | links

viena 1.7kg veedzeljeedaaja nomiegta, viena notirinaajaas un chomam 1.5kg zadarts. Diena super, sals un saule. ;))
28.oktobris 2012, 20:30 | links

Noairējos līks. uz jiga ne knābiena, kā jau paredzēju. Pat uz ļaunās sodības sistēmas, neviens neuzsita... Līdaksus, nemaz nemeklējju. Labi, ka tomēr paņēmu fīderi, atradu labu raudu bedri bullupē, un atjēdzos, kad ja tumšs. :)
Lielās nebija, bet arī pavisam mazas ne.
Bonusā ap 15 galvas tās pašas zives ar kurām šogad atklāju fīdersezonu :D, diemžēl neviena mērā :)) Atvilkos labi beigās.

Priedaines bāzē teica, ka arī līdakotāji pamatā pa nullēm. Tas jau bija sagaidāms..

P.S No rīta gandrīz ar sirdi aizgāju, kad tāda smuka migliņa un klusums, biš riņķi salst ciet... un te pēkšņi viens acis izbolījis 3m no laivas izlien no dzelmes, papūš tvaiku, paposī apkārt un mierīgi aizpeld.. Vāks. Tas bija tieši pretīm pāļiem. Focuku nepaspēju izraut. nja.. Ja tāds paņem tad toč ir āmen :D
28.oktobris 2012, 19:02 | links

Velce: uz diviem piecas copes, laivā divas mēra + pāris ašuki.
28.oktobris 2012, 18:39 | links

Meister es apstaigāju apmēram to pašu no 16-18 rezultātā zanders 2.450kg -gumija
+ viena nerealizēta cope un galā gumija palika bez astes :(
28.oktobris 2012, 18:34 | links

Šodien Jūrmalā no 10.00-13.00 pametāju spiningu pa savām vietām, rezultātā 2 līdakas viena amnestēta otra gaida pannu, un bonusā brekšuks uz 2kg mazu gumiju pagrāba, vienu brīdi jau likās ka būšu dabūjis smuku līdaku, bet pavisam drīz jau kļuva skaidrs, ka galā ir portfelis... :) beidzu copi, jo vejš sāka griesties no "nepareizās" puses un ja gdīgi pa 3 stundām tikai 4 copes no kurām 3 realizētas...
ka veicās velcētājiem? uz upes šodien kā uz vanšu tilta no rītiem...
28.oktobris 2012, 13:19 | links

sorry, ne tur ieliku jautājumu... :)))))))))))) tā ir pēc tām negulētajām naktsmaiņām....
28.oktobris 2012, 12:23 | links

urmaas
a uz ko viņas tur labāk ņem? man tajā pusē ar ir savas vietiņas.....
28.oktobris 2012, 11:09 | links

Kutis:)
Vnk pirms atvaļinājuma pēdējā maiņa.Vot i staroju! :))
28.oktobris 2012, 09:52 | links

urmaas
nekacini tautu no rīta labāk jāpaprasa Duglasam kā staigājas pa lielupes ledu ,viņš vakar teicās iet mēģināt ,būs ieniris pēc vergas ka nedod nekādu ziņu.
28.oktobris 2012, 09:02 | links

Lucky
Kraft, lai nepiemeklētu Sienāža liktenis, tad atzīšos, ka posmā no Jelgavas līdz jūrai :(. Tikai nesākiet apriet mani ,ka esmu cemmerētājiem nodevis slepeno spotu. Nebrauciet, te zivju nav:(. Protams skumji, ka tagad te tā jāraksta. Piedod!
28.oktobris 2012, 07:20 | citēt | links

Pareiz ir.Jo līdzko kādam ieteiksi vietiņu un šamais aplauzīsies,dabūsi visu par sevi dzirdēt! :DD
28.oktobris 2012, 07:31 | links

Usis
kātad, sabojāt copes prieku, laupīt iespēju sameklēt sapņu zivi, izdomāt kā to pieveikt, un emociju gammas vietā nokrāmēt gatavus kg, nu nē, neesmu tik ļauns:)
28.oktobris 2012, 00:25 | citēt | links

Tu tomēr esi ļauns!:D
Jo liec cilvēkiem pašiem sameklēt zivju koncentrācijas vietas! :DDD
28.oktobris 2012, 07:28 | links

Kraft, lai nepiemeklētu Sienāža liktenis, tad atzīšos, ka posmā no Jelgavas līdz jūrai :(. Tikai nesākiet apriet mani ,ka esmu cemmerētājiem nodevis slepeno spotu. Nebrauciet, te zivju nav:(. Protams skumji, ka tagad te tā jāraksta. Piedod!
28.oktobris 2012, 07:20 | links

latviski var uzrakstiit? :D neko nesapratu.. :D tad ir tur zivis vai nav? un kaadas? un kur seezh? :))
28.oktobris 2012, 00:30 | links

kātad, sabojāt copes prieku, laupīt iespēju sameklēt sapņu zivi, izdomāt kā to pieveikt, un emociju gammas vietā nokrāmēt gatavus kg, nu nē, neesmu tik ļauns:)
28.oktobris 2012, 00:25 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager