Tātad tā, velce: Trešdiena, no Viktora bāzes uz Kalnciema pusi, viena 1,5kg, divas zemmērs(amnestija), viens asaris 0,3... Ceturtdiena, Uz Gātes pusi, nevienas copes... Jāmauc nākošnedēļ, tad jau manīs:)
kmza- aptuveni nojaušu, kur Tu varēji piebraukt ar ratiņiem pēc savas zaļsvārcītes, bet par mani parūpējās sistēmas operators- nav ko bojāt žāvētas butes pēcgaršu ar kaut kādām līdaku kotletēm!!! :DDD
Vakar es ar biju paravēt Lielupi Jelgavā. Ar visiem bērnu ratiem un tikai pāris vietām kur varēju pieiet - 30 minūtēs viena 56cm bija jau maisiņā. Tā kā vairāk man nevajadzēja, gājām uz māju pusi :)
Vakar ap pusdienlaiku nāca neplānots piedāvājums paravēt Lielupi Jelgaviņas pusē.
Jāsaka, ka uzstādījums tika realizēts, jo tas arī bija pavizināšanās vienīgais taustāmais rezultāts. Ak jā, vēl ozons un pāris garlaicīgi piesitieni... :)))
Svētdien Kalnciema tilta apkārtnē, no 7-12, zero:( Divatā velcējām, gan ar vobleriem(no 1m-6m), gan gumijām! Pat neviena piesitiena:( Bet tas jau nespēs apturēt:) Ja rīt zvaigznes sastājas pareizi, tad uz copi!
Vecais ar vakar bija pie Zirgu salas..atbrauca mājās jau ap 13...pa 0...bet ja runā par šo rudeni...tad mēnesi atpakaļ...bilance pa 6 copēm Priedainē...2...4...5..5...6...6...tas ir labas ņemamas līdakas...ar veco divatā..lai gan es pie airiem vairāk..slīdot gar zālēm un gar niedrāju...tā kā nevar sūdzēties...
Pagājušonedēļu aprunājos ar Kaņiera ezera laivu vīru...forumā klusums..bet mēnesi atpakaļ veči esot vilkuši...kādas 4 desmitnieces...tad ap 7-8kg..un kādas padsmit ap 6-7...tas viss pāris nedēļu laikā mēnesi atpakaļ...tas apmēram tad kad mēs Priedainē vilkām smukas līdakas...tā kā ej nu saproti to zivi...tagad pēdējo nedēļu klusums...varbūt pie vainas zemais ūdens un augstais spiediens...eholote arī nerāda fišu..tāda sajūta ka guļ paslēpusies...cerams ka žors vēl tikai būs:) Visiem ne asakas:)
Vakar pa lielupi, pilnīgs necops. Cik manīju citiem ar pa asarītim.
Vispār salīdzinot 2009, 2010 un šo rudeni Lielupē , jāsaka ka man šis ir visšvakākais. Pagājšgad ap šito laiku varēja iet iekšā dienas vidū, vinalga bez strēķa treknu asaru un skaistas mēra līdakas (neskaitot atalistās) mājā gandrīz nekad nebraucu. Bet šoruden, izņemot laikam 2 dienas septembrī lielākmoties ir vai nu minilīdakas vai pa žēlīgam asarītiem , vai vispār tukšums. Roņi visu apēduši ? Varbūt viss vēl priekšā. Cerēs uz novembri
Milijonas9! Pie Viktora ir gan pellas, gan sami, gan vecās labās kazankas. Brīvdienas un vispār, kādu laivu gribi vajag pieteikt. t.29437612- Viktors vai viņa sieva . Lai veicas, ne asakas!
Sestdien,no Emburgas tilta uz leju,kādus trīs kilometrus,gan nomētājām,gan velcējām.Pilnīga nulle.Satikām vairākas laivas ar večiem,tiem arī galīgi tukš.Bijām iekšā kādas piecas stundas.Braucot ārā,ūdens bija nokrities par 3-4 cm.