upesLinis, es ar nav nekāds specuks, pats redzi kā man ar to prognozi izgāja. Bet ko tu domā ar tālo galu - tas ir aiz Jūrmalas tiltiem (auto + dzelzceļš) uz grīvas pusi, jeb uz augšu no līkuma (Dubulti utt) uz Gātciema pusi ?
duglas,nesatraucies,shodien bij galiigi pa nulleem man...laikam jaaparstaaj breku mediit,jaapaariet uz lidaku un asari:)..bet,nu breks noteikti kaut kur ir,koncentreejies paarbiilii no aukstaa udens ziemas prieksnojautaa:)))))))))))))))
upeslinis, man jau gulbis37 iepravīja mozgu, atzīstu savu fatālo kļūdu. Laikam vairāk jāgrauž cepumi un jākomente politika, tur visas prognozes ir pareizas
mww,piekriitu....mani sienaazis veelu rudeeni veda uz asaru vietu pagajushogad, un teica,ka taavaa vietaa apmeeram pusudeenii staav liels brekshu bars..luureja caur eholoti shamais,bija it kaa biskji uz augshu,bet ar speeciigu bariibas smachoku vareetu shamos dabuut uz leju:)
gulbis37, zin, tiem breksiem nepatiik taas laika mainjas, jo nesen biju un neko taa isti pratigu nenokeru. paris tadi +/- kg un arii siikie.
Tagad vieglaak vietu pie upes bus dabut, jo turistiem un snabdegunjiem pa veesu paliek ;)
labi, gulbis, ja tu tā saki, laikam jāmet cope pie malas, jaieskrubina kāds cepums un jasāk diskutēt par politiku, skatos attiecīgā foruma sadaļa karsta metās, kamēr tur kur par copi runā vien daži vāji kunkstieni