Lielupe

gints ,es jau tā pa labo, ...bet tu skatos tā -ņepodružeski...DDD
9.aprīlis 2011, 23:57 | links

..satiku šorīt kaimiņu , vakar labi vilcis uz saldētu ,mazu raudiņu , bet maita neteica kur ....
9.aprīlis 2011, 23:46 | links

Toni , man Bums kvoku taisīja un es sarunāja ka Tev viņš netaisīs .
9.aprīlis 2011, 23:44 | links

Toni , man kvokam ir pareizais garums , ne par īsu , ne par garu , precīzi 8 metri , Tev tāda nav un Tev skauž , es zinu .
9.aprīlis 2011, 23:43 | links

Tas taisnība , es plici arī liku , bet nekā , laikam vimbas ušli na daļnij kardon .
9.aprīlis 2011, 23:40 | links

gintiņ,bet tu tak pa ausu galam dzirdēji,tā ka neliedzies..
9.aprīlis 2011, 23:38 | links

Gint, ja nav noslēpums, ko uz dzīvo liki? Ir dzirdēts, ka vimbas labāk uz pličiem ņemot :))
9.aprīlis 2011, 23:31 | links

Toni , man Tu neko neesi teicis , par to ka kvoks par īsu , Tu teici Duglasam .
9.aprīlis 2011, 23:30 | links

Sīkais , biju pašā Lielupes un Vārkaļa satekā , mēģināju gan tā gan tā , uz gruntenes kartupelis , dzīvais uz pludiņa , bet pa tukšo , vai nu kvoks nepareizais , vai nu šodien vimbu tur nebija .
9.aprīlis 2011, 23:29 | links

gints,es tak tev sen teicu ,ka kvoks -pa īsu !
9.aprīlis 2011, 23:15 | links

gintgg uz kurieni biji sodien?
es rita ieshu uz lielupi kautko meginat!:)
tu ar pludinu vai uz grunteni meginaji!
dzirdeju ka Garozaa velkot araa baigi vimbas!:)
varbut jamauc uz turieni!:)
9.aprīlis 2011, 23:08 | links

Duglas , Tu labi zini ka vimbas jau ir sākušās ? Šodien biju , dauzīju kvoku kā traks un neviena vimba neuzķērās , ne uz kartupeli , ne uz dzīvo .
9.aprīlis 2011, 22:20 | links

sveiks, siikais, atbildot uz tavu jautājumu- vimbas sākas uzreiz , kā iziet sami, pirms tam tās slēpjas (no tiem samiem), cope sākas 1 aprīlī pl. 13:00, agrāk var nemēģināt. Dzīvo vimbas sākot no Bauskas (ir tāda pilsēta) līdz grīvai. Kā viņas ķert - sk. sadaļu "Barība baltajām zivīm"
9.aprīlis 2011, 22:03 | links

sveiks janka uz kuru upi domaa iet?
es meginasu iet uz lielupi!:)
9.aprīlis 2011, 20:19 | links

a kad tieshi sakas vimbas?
kura datuma/??:)
lielupe ir kads tgt dabujis?:)
un kura vieta vinas vairak veretu but?:)
paldies jums!:)
9.aprīlis 2011, 20:16 | links

iemet pludu it kā tīrā vietā , pēc brīža copes imitācija, kad kāds štrunts aizķer auklu peldot nedaudz zem līmeņa, tu baigi piecērt un izvelc drazu kušķi
9.aprīlis 2011, 18:25 | links

un kā vēl, drazu ness, pa pilnu klapi! visu no krastiem skalo nost, tas lejpus upes!!!
9.aprīlis 2011, 15:10 | links

Kas ar līmeni? ir cēlies vai nav?
9.aprīlis 2011, 14:16 | links

kaut kur jau pa druskai tas vimbs ir, reku grabovskis teica ka viņa comam jau esot pie 14. bet tur laikam nepietiek ar super tehniku, super kātu, super spoli un super barību, galvenais jāzin kur tas vimbs sēž šai laikā. Liekas jāklausa gulbim, jāatslābst un jāpapludina kāda rauda mierīgā stilā
8.aprīlis 2011, 20:26 | links

Tapēc ir jāatrod atstraumes un līcīši, kur straume mazāka. Bet vimbu žors sāksies pēc divām nedēļām :)
8.aprīlis 2011, 20:03 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager