Lielupe

Man koorperatīvs arī nepavisam nepatīk
28.decembris 2010, 18:20 | links

Tetelē es pats biju 24 no rīta, švaka cope bija.
P.s. Man tas slāvu kooperatīvs krīt uz nerviem
28.decembris 2010, 18:17 | links

šodien draugs aizbrauca uz Lielupi 12.00 vēl līdz 17.00 nebija parādījies mājās.
28.decembris 2010, 18:11 | links

es ar 1x labi apsēdos pie tās piestātnes...no 1 cauruma pusstundas laikā 4 gab., ni tipa izvelc, sakārto, nolaid, uzsūpo un ir!...a citur tukšums...tad ar bija tā, ka kastē urba gandrīz...
28.decembris 2010, 18:11 | links

Par TV es arī dzirdēju, bet Vairim taisnība - copēt tur ir grūti. Pirms gadiem manam draugam pēc pāris vimbu noķeršanas, slāviskais ieurbās 20cm no kastes. Bija jāgriež boris ap sevi....
28.decembris 2010, 18:06 | links

Aha klīst baumas ka vieplim patīk ziema un viņs sācis bļitkot :):)
28.decembris 2010, 18:02 | links

Vakar ziņās pa Ltv1 18.00 rādīja vīrus pie Dzelsceļa tilta kādus 10,un pie Pils tilta arī nedaudz un pats galvenais kad viens no viņiem tieši vilka vimbu.
28.decembris 2010, 18:00 | links

vairi - a vēl tauta runā, ka pie teteles esot kimlaki vilkti nesen? :)) kāpēc nav tēmas "viena tante teica", vai "no drošiem avotiem zināms.." :))
28.decembris 2010, 17:59 | links

vimbas tur visu ziemu dzīvojās un 3x mēnesī uzēd un pavasarī mauks uz augšu :))

ar to ķeršanos ir tā, ka i raustīt jāmāk, i bišķi upe jāsaprot...ar to vien, ka bara vidū apsēdīsies nekas nebūs :)
28.decembris 2010, 17:57 | links

Ir gan tāda lieta, jau no rīta bija pilns no Dzelzceļa tilta drusku uz leju (Pretī tam lidošanas namam), šodien nemāku teikt, bet vakar pazīstami veči ir viljkuši - vienam 2 a otram 4 vimbeles. Bet tas kolhozs ir šausmīgs, kā viens izvelk tā šo uzreiz "Saprubiķ", SVIESTS
28.decembris 2010, 17:56 | links

Klīst baumas. ka esot vimbas ienākušas, bet tāpat, kā kuram - kam padsmit, kam neviena. Diemžēl darba daudz un darbadienā aizbraukt pārbaudīt nevaru, kaut arī pavisam netālu. Kādreiz rakstīja lpr.lv, bet tagad arī tur ir klusums, bet copē tur lielākoties tās auditorijas piekritēji.
28.decembris 2010, 17:53 | links

šodien pazīstami jelgavnieki-nemakšķernieki ziņo, ka lielupē ledu neredz, viss ar "pingvīniem" aplipis...kas i zemgalieši??! kur atskaite un reklāmraksts??! pamācaties no kurzemniekiem kā šie ventu reklamē...cilvēks atbrauc, pacopē uztankojās, lai kāds, bet apgrozījums :))
28.decembris 2010, 17:43 | links

Daddy_j- nezinu... Varbūt neviens nenoticētu? :)))
28.decembris 2010, 08:59 | links

sagittario - redzi, tikko es ierakstīju par mazām vimbiņām, tā uzreiz mellais tūkstotis...a kas būtu, ja es būtu to lielo pieminējis... :))
27.decembris 2010, 17:54 | links

Šodien uz šķērsbļitku no 0900 līdz 1300 ne piesitiena, toties vīrs blkus aizķēra tīklu. Izvilka kādus metrus piecus un tajos viena līdaka uz aci ap četri kilo un zandarts virs divi un tas viss tieši pretim varkaļu laivu bāzei. Mini nu kurš tīklus liek. Tā kā tīklu neasnāca izvilkt tad tas tika turpat uz ledus atstāts lai citi neieberžās.
27.decembris 2010, 17:32 | links

Solīju par Lielupi kaučko ierakstīt, bet, rekušeku, kā no gaisa, nāca pārsteigums- mans Pegazs mežā iemucis un nenāk mājās, kaut lūdzies... Mēģināju ar karstvīna smaržu pielabināt, ar nekā...
Nu ko, mēģināšu bez viņa uzskricelēt! Nu jau vairs ne vakar, bet aizvakar, bija jābūt Jelgavā. Pēc 13iem pirms 14iem uzkāpu uz ledus pils apkārtnē. Tā teikt, izlūkos. Noķēru divas "mēles". Bezspīdzināšanas sarunā noskaidrojās, ka štrumus varu mierīgu sirdi atstāt bagāžniekā. Un skābekli paelpot tāpat. Elpojot pavēroju, vai kāds beidzot nesāks diriģēt... Radās jautājums, kā iespaidā pakustināju Lielupes tēmu: copmaņu- melnais tūkstotis. Vai tiešām neviens neko negrib vakarā uzrakstīt par dienā piedzīvoto? Vai tiešām neviens no viņiem nav CL foruma lietotājs? Ja tā, tad CL ir vēl milzīga iespēja augt!!! :)))
A ko es? Es aizbraucu līdz Svētei, jo tas uz māju pusi. Tukšā nepaliku. Tik mazus asarīšus vēl nekad nebiju vilcis!!! :))) Ā, un viena raudiņa arī bija!
25.decembris 2010, 21:30 | links

sagittario
nu ieraksti lūdzu, es atkal rakstīšu par rītdienu...
24.decembris 2010, 19:29 | links

Jorss
Stintēm vēl par agru. Salaka nāk upē nārstot februārī (var nedaudz agrāk vai vēlāk, atkarībā no laika apstākļiem, vai viņām vien zināmiem iemesliem :)) )
24.decembris 2010, 19:26 | links

Tere, bračkas!
Ko ta' Lielupes tēma aizgājuse pagrīdē? Vai ta' naf ko ierakstīt??? Ja nerakstīsiet, es ierakstīšu, vo!!! Par vakardienu.
:)))
24.decembris 2010, 17:50 | links

Sveiki ....

Pa stintem moka nezina .....

Kad ienak Lielupe (Kads var pateikt ?)

Un kas daras pie Baltas kapas ?
21.decembris 2010, 18:30 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager