Nu ta viš i!ja runa iet par to augsto galu!Kuru neražo made in HVZ!
3.jūnijs 2016, 21:15 | links
Par kātiem ir tā-Ja kaut ko sajēdzam no spiningošanas,tad paņemot mantu roķeles saprotam vai tas ir tas ko gribam vai nē!Par Croixiem runājot(ne tikai) spoles turētājs plīst no vēlmes pievilkt spoli līdz atskaņām!)))Runājot par to baigo parslogošanu-Ir zinams ar ko tas daudziem ir beidzies!Droši pārslogot var par gramiem pieciem,nu max septiņiem,bet īsti komforta vairs nebūs!Kā jau minēju-Pārāk resnas auklas lietojam(Ražotājs norāda uz kāta min,max lb)! Šodien pat brīžiem nācās strādāt ar 15 un pat 17.gramiem ar kātu 3,5-10.5!It ka bez problēmām,bet sajūtas vairs nav tās kas ar 7.-10.gr!Zivis stimbājot ārā gan nekāda diskomforta nav(pat 6.5.kg lidaku straumē)Ta ka es par Croixiem,nu bet katram savs!Runājot par testiem-gribu redzet kā Jūs metat 0,5 grami(Ka rakstīts uz daudziem kātiem) vai kaut vai gramu un kā to var sajust?Vot tas manuprāt ir pilnīgs fufelis-Tests no 0,5-5.grami!DDD))))
Tā lūk!
Nu krietnu laicinu strādāju ar Croixiem un neko citu izņemot auklas mainit netaisos!
willijs, 2.jūnijs 2016, 21:40
Gribu redzet kā Jūs metat 0,5 grami(Ka rakstīts uz daudziem kātiem) vai kaut vai gramu un kā to var sajust?Vot tas manuprāt ir pilnīgs fufelis-Tests no 0,5-5.grami!DDD))))
willijs, 2.jūnijs 2016, 21:40
Croix ir usa basu kati ,bet nu tas taka daiwa vaj shimano japrove abi tad jau sapratis .
Pilnīgas glupības! St. Croix ir kāti basam, lasim, zandartam un kam vēl ne.
Ja ir iespēja, kāti ir jāizmēģina dažādi, no dažādiem ražotājiem. Varat tak sazināties un, tiekoties uz ūdeņiem, notestēt otra kātus. Rezultātā būs pieredze un sapratne, tātad katrs ātrāk atradīs SAVU ĪSTO kāti.
Puuks, 2.jūnijs 2016, 13:02
Prātīgi vārdi, pagaidām esmu atradis 2.5cus "īstos", bet ar to jau cope ir saistoša, interesanta. Nepārtraukti kaut ko štuko, salīdzini, izmeiģini, ietestē utt. Tā tupa mētāt vairs nemāku ,pāris gadus jau noteikti:)
skutans, 2.jūnijs 2016, 13:51
Croix ir usa basu kati ,bet nu tas taka daiwa vaj shimano japrove abi tad jau sapratis .
Pilnīgas glupības! St. Croix ir kāti basam, lasim, zandartam un kam vēl ne.
Ja ir iespēja, kāti ir jāizmēģina dažādi, no dažādiem ražotājiem. Varat tak sazināties un, tiekoties uz ūdeņiem, notestēt otra kātus. Rezultātā būs pieredze un sapratne, tātad katrs ātrāk atradīs SAVU ĪSTO kāti.
Puuks, 2.jūnijs 2016, 13:02
dolo
Ne tikai SALMO atlīmējas spoļu turētājs... tāda pati bēda pirms 2-3 gadi bija arī (iespējams nelielai partijai) ar St. Croix Xtreme:) Man ar šim kātam viens no turētājiem "pieķerts" ar papildus līmi.
Likās ka tas nevar būt, bet internetā tādi gadījumi bija vairāki.
kaspars71, 2.jūnijs 2016, 13:20
SALMO VANTAGE - spoles turētājs neturējās, atlīmējies!!!!
dolo, 2.jūnijs 2016, 11:43
Salmon kāti ir Ok, savā cenu klasē daudz veiktspejigaki ka lielo Brendu budžeta gals.
nomads, 31.maijs 2016, 19:46
Šķiet pārprati...domāju tieši to pašu...es vairāk atbildēju skutanam kurš teica lai nosauc kātu kurš atbilst tam testam kas virsū norādīts. Pārslogot var jebkuru, bet tas vairs nebūs komforts un nebūs tas ko kāts var izdarīt. Ar amīšiem tā nav. Ja kātam virsū stāv 5 grami, tad to arī gribu pieņemt kā max, nevis apzināties, ka tas patiesībā ir 9, vai vēl trakāk, ja runa par kātiem ar lielākiem testiem. Piešaujās jau, bet...
arvis_an, 1.jūnijs 2016, 16:09
Par tiem testiem...nu...vismaz lielākajai daļai japāņu max tests arī būtu max tests. Amīši šajā ziņā ir ļoti piezemēti un viņu pārslogot var stipri vairāk nekā augšējais tests. Cik esmu pamētājis, cik parunājies, tad komforta līmenis šiem ir ne maz tik tālu no augšējā norādīta testa.
arvis_an, 1.jūnijs 2016, 12:26
nu bet kapēc tev ir jābūt tai testa rezervei,Tu taču ņem kātu konkrētai lietai ar konkrētu testu,ja mj tad mj,priekškam ir vajadzīgi tie 4-5 g + universāla kāta tāpat nav,japoškai ja ņemsi lidz tad arī būs līdz,gribi vairāk attiecīgi ņem citu kātu ar lielāku testu,mani piemēram mulsina tās milzīgās testu rezerves amerikāņu kātiem...!!!
waffenss88, 1.jūnijs 2016, 15:43
Ja runa iet par Croix austo galu, tad rezervi galvenokārt dod ART un tam nav nekāda sakara ar kāta testa amplitūdu kurā tas strādā.
onkyo, 1.jūnijs 2016, 16:10
Par tiem testiem...nu...vismaz lielākajai daļai japāņu max tests arī būtu max tests. Amīši šajā ziņā ir ļoti piezemēti un viņu pārslogot var stipri vairāk nekā augšējais tests. Cik esmu pamētājis, cik parunājies, tad komforta līmenis šiem ir ne maz tik tālu no augšējā norādīta testa.
nu bet kapēc tev ir jābūt tai testa rezervei,Tu taču ņem kātu konkrētai lietai ar konkrētu testu,ja mj tad mj,priekškam ir vajadzīgi tie 4-5 g + universāla kāta tāpat nav,japoškai ja ņemsi lidz tad arī būs līdz,gribi vairāk attiecīgi ņem citu kātu ar lielāku testu,mani piemēram mulsina tās milzīgās testu rezerves amerikāņu kātiem...!!!
waffenss88, 1.jūnijs 2016, 15:43