Andri, liekas vismaz vienreiz esmu Jūs sastapis veikalā, un atstājāt izglītota un inteliģenta cilvēka iepaidu, tāpēc tiešām izbrīna kā varat salīdzināt cenas Ukrainā un Eiropas Savienībā. Tās ir absolūti dažādas pasaules nodokļu sistēmas ziņā... :( Domāju, ka Ķīnā rūpnīcā, nez vai kāts vairāk par 20$ izmaksā, tikai nez vai to var uzskatīt par atskaites punktu - jāpasūta ta konteiners...
JIG.LV, 16.novembris 2015, 19:02
Šeit runa nav konkrēti par JIG.lv vai par makšķerēšanas precēm, tas ir vispārīgi par cenām Latvijā...No kā sastāv cena Latvijā es zinu, arī vairākos foruma jautājumos par makšķerēšanas precēm, to cenām par to jau rakstīts, tai skaitā arī Jūs skaidrojāt. Šajā gadījumā vienkārši ir fakta konstatācija, tā ka nekā personīga. Kas attiecas uz UA un konkrēti Crazy Fish vai, piemēram, Favorite, tad - pa cik UA ir ražotāji konkrētām precēm, tad arī saprotami, ka tur tās preces būs lētākas. Bet....tur lētākas arī citu, ne tikai UA ražotās brendu preces, nevisas protams. Par bardaku, kas tur notiek, tam nav nekāda sakara ar precēm, to cenu un ražošanu iekšzemē un ārpus tās. A par cenu politiku Latvijā kopumā pat negribas celt šo tēmu atkal, gana...Un šeit pat nav runa par salīdzināšanu ar UA, bet gan kaut vai tāi pat ES ietilpstošās dažadās valstīs. Pats iepirkos dažu brendu veikalos Vācijā. Atgriežoties Latvijā tajā pat brenda veikalā cena dārgāka apmēram par pusi. Nu to tak nenoliegsiet. A par JIG.lv visiem iesaku, labs veikals spiningotājiem, iesaku arī citiem...
andris-gu, 16.novembris 2015, 19:23[/quote]
Neesmu jig.lv bijis, bet ir sajūta, ka cilvēks kurš lieto šo portālu ar šo Nickname ir diezgan jūtīgs ... Pats strādāju par tirdzniecības vadītāju firmā kas pārstāv lielu brendu savā nozarē, bet nelecos ne ar vienu par to, ka kāds saka, ka cena lielāka, piemēram, kā Lietuvā ...
Vienkārši, ja klients grib lētāk, tad, lai pērk kaut Ķīnā, vai arī pērk lētāku produktu.
Bet klientam jau vienmēr taisnība ...
16.novembris 2015, 19:54 |
links