Sigi un štroms ir visnotaļ pamatots. Pontoonam ir ļoti labi kāti. Runājot ka daži modeļi esot uz Lamoglasa blankām taisīti. Ir gan dažas nianses dažiem kātiem, kuras man personīgi nepatīk, bet visumā kāti ir labi.
21.janvāris 2015, 00:09 | links
Vai kāds ir lietojis-Abu Garcia Veritas Spinning
Kādas ir atsauksmes-Jūtība testa rezerve??Ir doma iepirkt šādu kātu priekš līdakām gumiju mētāšanai!!
antonsb, 7.janvāris 2015, 10:34
Kuru tieši?
Man ir Veritas 6'6'', 1/4 - 1 oz.
Testa rezerve ir, jūtība pietiekoša priekš sava bomīguma. Visā visumā neslikts price/performance.
kubiks, 7.janvāris 2015, 22:31
Vai kāds ir lietojis-Abu Garcia Veritas Spinning
Kādas ir atsauksmes-Jūtība testa rezerve??Ir doma iepirkt šādu kātu priekš līdakām gumiju mētāšanai!!
antonsb, 7.janvāris 2015, 10:34
dolo Es jau nesaku, ka slikts. Rokturis un cena nepatika. Riņķi arī ļoti mazi. Ja uzsien garāku fļuriku, tas mezgls caur mikroriņķiem ātri nodilst. Pamēģini šādā laikā paspiningot ar Exteme un Elite. Kurš tev patiks labāk turēt rokās pie nulle grādiem un vēja? Tur caurvējs starp pirkstiem velk un rokturis nav apsildāms!Kāda jutība var būt ar nosalušiem pirkstiem? :D
Mans dabūtais rapieris bija vieglāks, trijstūrformas. Protams, ka āķis tika pielodēts, tāpat, kā četrkantīgajam riņkķi.
Ne jau visi kāti ir bijuši pietiekami kvalitatīvi. Tagad arī vēl nopērkami apskaužāmas kvalitātes. Metu es ļoti asi un piecērtu arī. Tās gadu gaitā izstrādājušas atziņas...Skarbas, jā! ;)
Pēc runām portālā, šonakt radās doma uzrakstīt kādus spiningotāja stāstiņus 2016.g. makšķernieka kalendāram.
poppers, 16.decembris 2014, 12:05