Power stick tapat ka citi spinigs bez navarotiem, ko tu pa 16ls gribi dabut. Drosvien deres spiningosanai, varbut nebus tik viegls vai IM-8 grafita ka kāts pa 40ls bet makskeret var.
Sveiki copmaņi,šodien iegādājos Salmo Power Stick Spin kātu 2,4m ar testu 10g-40gr.
Pērkot likās parocīgs un salīdzinoši lēts(16ls)-arī apraksts vilināja to nopirkt(kātu)
Tagad lasot komentus radās tāds jautājums, vai man tas kāts nebūs par īsu,runa ir par krastu.
Ļoti gribētos Jūsu viedokļus par šo salmo kātu.
Paldies
kaspars
tirgo 689.lv, bet nezinu kā ar to pačamdīšanu sanāks.
Es vēlējos priekš sevis šo to iegādāties un gribēju salīdzināt mantas, bet man atteica, ka nekāda salīdzināšana un rokā paturēšana nesanāks, jo to viņi nepraktizē, ja gribi ko ņemt, tad konkrēti jāpasaka ko vēlies.
kinotaki Latvijaa nerazo noteikti,par siem kaatiem dazus gadus atpaklj bija sakariigs raksts CL,Griesseeja kunga izpildijumaa.manupraat ljoti labi fast akcijas kaati,pasam ir tik 5-21 testa izpildijumaa.
sveiki kolēģi! varbūt kāds zin un ir gadījies salīdzināt, būtu labi ja padalītos pieredzē, interesē ar ko īsti atšķiras iepriekšējais catana modelis no no jaunā-vai ir vērts veco modeli nomainīt uz jauno?! PALDIES par atbildem!
ir kadam bijusi saskare ar Dragon firmas kaatiem? Shodien cilaaju pa rokaam, nekaada vaina, aatras akcijas, domaaju twicham njemt. Bet nu cik vinsh ir labs, varbut kads kaadas detaljas var piemineet.