Ir doma turēt mašīnā (ģimenes auto, brīvas vietas ļoti maz))vienu spini visādam gadījumam- kāda ir pieredze ar daudzdaļīgajiem vai teleskopiskajiem spiņiem? Vienā veikalā jautāju, man atbildēja, ka teleskopiskie esot švakāki par "klasiskajiem", tiek biežāk laboti utt. Nekad neesmu lietojis teleskopisku špini, nezinu, tā ir?
Doma ir par 2.10~2.40, 5-25/8-30g., kaut ko nesarežģītu, agresor utml līmeņa
badapiicka, 4.oktobris 2020, 19:58
Heh, tieši sestdien drusku šo tēmu ar čomu pacēlām - man deviņdesmito gadu beigās bija viens abu vai D.A.M. tas turēja ilgi pat 6kg žani, kamēr nenozaga, čomam no tiem laikiem pat ir vesels, tik cik nodilis tā ka posms velkas ārā (ražotāju nezinu), par cik ka man pēdējos ~8 gadus sanāk diezgan daudz ceļot uz Skandināviju, biju iepircis vidēja budžeta teleskopu spiningam - ja atmiņa neviļ 7-25gr, 230cm, salikās 58cm kas bija 3cm virs airbaltic rokas bagāzas izmēra, bet nepiesējās nekad, viss jau bija labi līdz pie ~4-5kg līdakas tas ir sadalījās 3x daļās, jaunu neesmu iepircis , bet ja pirktu laikam pirktu nevis teleskopu, bet kas saliekas pa posmiem.
Kas attiecas uz mašīnu vairāk skatītos uz kādu, kas ieliekas bagāžnieka platumā, jā nebūs garš krasta distancei, bet toties ir lielākas opcijas no kā izvēlēties.
4.oktobris 2020, 21:00 | links