Spininga kāti

Kāts man ir XLNT3 150g esmu pilnībā apmierināts. Kad meklēju savu, tad no nedaudz lētākiem variantiem patika arī Savge gear MPP. Ja esi no Rīgas, vari apskatīt Skaistkalnes ielā vai eholotes.lv (vismaz gada sākumā bija).

Maariss, 9.jūlijs 2020, 08:26

Čau!

Ar uz šo modeli metu aci, bet tikai vēl domāju vai ņemt 100g vai 150g.
Kā šim ir ar apakšējo testu? Labi met 50g? Un cik ir augšējais tests ar ko ērti strādāt?
9.jūlijs 2020, 08:43 | links

Kāts man ir XLNT3 150g esmu pilnībā apmierināts. Kad meklēju savu, tad no nedaudz lētākiem variantiem patika arī Savge gear MPP. Ja esi no Rīgas, vari apskatīt Skaistkalnes ielā vai eholotes.lv (vismaz gada sākumā bija).
9.jūlijs 2020, 08:26 | links

Abu C4, pārliku no džerka. Ar slēgtajām spolēm nav pieredze. Ar bigbaitu sāku niekoties tikai šogad. Cope rekordiem bagātāka nav kļuvusi, bet pasākums interesants, patīk.
9.jūlijs 2020, 08:19 | links

Maariss [08.07.20]: Man ir 2.54 un daudz īsāku īsti nevaru iedomāties. Katrā ziņā arsenālā esošo džerka kātu 1.85m, kopš šī iegādes vairs negribas ņemt uz copi.
Kāda spole Tev stāv virsū?
9.jūlijs 2020, 00:33 | links

Man ir 2.54 un daudz īsāku īsti nevaru iedomāties. Katrā ziņā arsenālā esošo džerka kātu 1.85m, kopš šī iegādes vairs negribas ņemt uz copi.
8.jūlijs 2020, 23:24 | links

fishing1 [08.07.20]: Kengurs24 [22:07]: Aizbrauc apskatiesŠo arī pirkšu ;)
Paldies!
Bet par Spoli veel domāju...
Nezinu,vai patiks tāpēc spoli negribu pārāk dārgu.
Ja kāts plānots lielajām gumijām, ņem garāku un ar garo ručku. Būs ērtāk/ vieglāk, iemest, piecirst un izvadīt.
8.jūlijs 2020, 23:21 | links

Kengurs24 [08.07.20]: Aizbrauc apskaties
Šo arī pirkšu ;)
Paldies!
Bet par Spoli veel domāju...
Nezinu,vai patiks tāpēc spoli negribu pārāk dārgu.
8.jūlijs 2020, 23:12 | links

Aizbrauc apskaties
8.jūlijs 2020, 22:07 | links

fishing1 [08.07.20]: Sveiki.
Par vantage viss skaidrs,taču radās vēlme izmēģināt lielos mānekļus un kas zina,varbūt tikt pie skaistām torfejām :)
Varbūt kāds zinošāks varētu ieteikt tam atbilstošu kātu un spoli par salīdzinoši nelielu cenu?
Teiksim līdz 130eur.
Paldies jau iepriekš!
Abu Garcia Vandetta 60-100gr 1,92m ar īso ručku sver 180gr.cena 65e...iesācejam būs labs.veikals Ēsma Dzelzavas ielā...Prūšu ielā ap 70e ir arī citi
8.jūlijs 2020, 21:50 | links

Par vantage viss skaidrs,taču radās vēlme izmēģināt lielos mānekļus un kas zina,varbūt tikt pie skaistām torfejām :)
Varbūt kāds zinošāks varētu ieteikt tam atbilstošu kātu un spoli par salīdzinoši nelielu cenu?
Teiksim līdz 130eur.
Paldies jau iepriekš!

.
Līdz 130 EUR ir daudz kātu, laipni lūdzam apskatīt visus, veikalā Eholotes.lv , gan internetā, gan fiziski veikalā
8.jūlijs 2020, 21:18 | links

Sveiki.
Teiksim līdz 130eur.
Paldies jau iepriekš!
8.jūlijs 2020, 21:01 | links

Belijs.23 [08.07.20]: Man ir divdaļīgais modelis. Jutība lieliska, jūt katru pieskārienu teicams darba zirgs, viendaļīgais varētu būt vēl jūtīgāks, vienīgi- transportēšana. Un jā- 25 grami met bez problēmām, protams metot ar jūtām. Jāuzmana no triecieniem gan viņš ir.
Juu, trausls gan, ļoti, radinieks pagajušovasar divreiz salauza, bez piepūles, paslīdi, nokrīti un remonts.
8.jūlijs 2020, 07:52 | links

Man ir divdaļīgais modelis. Jutība lieliska, jūt katru pieskārienu teicams darba zirgs, viendaļīgais varētu būt vēl jūtīgāks, vienīgi- transportēšana. Un jā- 25 grami met bez problēmām, protams metot ar jūtām. Jāuzmana no triecieniem gan viņš ir.
8.jūlijs 2020, 07:46 | links

Domāju iegādāties sev jaunu kātu - Salmo Vantage 6-18g,taču problēma sākas izvēlē,pirkt 1daļīgo,vai 2daļīgo kātu.
Pagaidām liekas,ka 1daļīgajam ir tikai viens mīnuss,tā transportēšana.
Varbūt kāds šī kāta kāta īpašnieks var padalītes savā pieredzē?
P.S -Varbūt ir kāds cits kāts,vantage cenā,klasē kas būtu izskatīšanas vērts?
Paldies jau iepriekš!
Es reiz biju tavās kurpēs. Vispār pamēğinot Vantage likās ļoti sakarīgs kāts, ar mazo testu arī dropšota konstrukciju līdz 25g met bez problēmām. Bet papētot ko veikali piedāvā, sanāca atrast Fox Rage Prism Dropšotu 2.70m 5-35g testu pa 100 eiro copes namā. Man kā amatierim patīk, neko sliktu pateikt noteikti nevaru, katru mazāko asara uzsitienu var just tāpat kā vantage. Labi strādā arī jigā. Bet es domāju ka ieteikt kaut ko ir sarežğīti, karts cilvēks meklē kaut ko citu.
8.jūlijs 2020, 07:41 | links

Sveiki.
Domāju iegādāties sev jaunu kātu - Salmo Vantage 6-18g,taču problēma sākas izvēlē,pirkt 1daļīgo,vai 2daļīgo kātu.
Paldies jau iepriekš!

fishing1, 8.jūlijs 2020, 00:03

Viedoklis spriedelēšanas līmenī, jo man nav neviena viendaļīgā. Tad kad viendaļīgs kāts kļūst par divdaļīgu - remonts varētu būt vai sarežģītāks, ja tas iespējams, un arī laika ziņā kāts būs ilgi ārā no ierindas. Kamēr divdaļīgo spices, domājams, Sīmaņa katakombās ir pieejamas.
8.jūlijs 2020, 07:02 | links

Sveiki.
Paldies jau iepriekš!
8.jūlijs 2020, 00:03 | links

Extra fast ir domāts tikai džigam un tā variācijām

andreiko, 21.jūnijs 2020, 11:23

Nedaudz oponēšu. Man tvičam ir tikai extra fast kāti. Var teikt, "armatūras stieņi"! :) Kāpēc? Tāpēc ka ir daži vobleru modeļi, kurus var iedarbināt tikai ar ļoti asu kātu. Pie tam māneklim pat ar sīku, asu kustību var iedot spēli. Tur daudz visādu nianšu!
21.jūnijs 2020, 16:54 | links

Extra fast ir domāts tikai džigam un tā variācijām
21.jūnijs 2020, 11:23 | links

ātru vai medium
21.jūnijs 2020, 11:23 | links

Sveiki,iesakiet man kā iesacejam tviča kātu! Kādu vajag ātru vai super ātru?
21.jūnijs 2020, 10:53 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager