Spininga kāti

Man ar saņemšanu īpšu problēmu nav bijis,arī ar naudas atgriešanu.Bet noteikums ir,kad nevajag klusēt.Tagad ir kapitālisms,D
Lab,ko es te....aizmuldējos.Jāiet pirtī,kas jau gaida mani.
Katrs izvēlas,kas ērtāk vai kā.
16.aprīlis 2020, 21:12 | links

Mērķa zivs vairāk vai mazāk asars.lidaka jau pati izdomas kādu dienu apēst tam nedomatu pārtiku

nipijs38, 16.aprīlis 2020, 20:57

Tev kko līdz 13gr augšējā testā vajadzētu paskatīties, garumu gan izdomāsi.
16.aprīlis 2020, 21:11 | links

Un piedraudi Guntaram,ka spoli ņemsi no Aļika,jo tur ir stipri lētāk.Kvalitāte tā pati.
Varbūt,ka nostrādā,D

DSV, 16.aprīlis 2020, 20:36

Parēķināju, nav problēmu, var iedot... BET tikai ja noteikumi tādi paši kā no Aļika. Nauda uz norādītu PayPal kontu, spoli saņemt varēs pēc mēneša, uz spoli garantija 14 dienas no saņemšanas brīža. Ja tā, tad ierakstīsiemies.
16.aprīlis 2020, 21:09 | links

Neviens jau arī nerunā par 111Eu.
Protams,ka Legalis nemaksā tādu naudu.
Viss kruķījās ap 55Eu aptuveni.
Es tik lētas spoles nepērku,bet tas ir labākais ,kas ir.
Vēl varētu pieminēt Roybi,pārbaudīta,stipra spole,bet pasmaga.
Ja runā par excia,tad forša ar vieglu gaitu(biju nopircis pārbaudei),pasmaga un mazliet traucē knob rokturī,jo mazliet jūt ļurkāšanaos.
Neko jaunu nepateicu.Krievi lieto uz urāā .
16.aprīlis 2020, 21:09 | links

Legalis nekad nav maksajis 111 eur, tas maldina pircēju, lai ai kada beigās būtu pirkuma cena..
16.aprīlis 2020, 21:01 | links

Protams,ka Fuego no lētajām skaitās tomēr klasi augstāka.
Vēlams ir arī atrast ar seklo kaseti.
16.aprīlis 2020, 21:01 | links

Mērķa zivs vairāk vai mazāk asars.lidaka jau pati izdomas kādu dienu apēst tam nedomatu pārtiku
16.aprīlis 2020, 20:57 | links

Kā būs ar to kātu.spes man normāli 5 un 6gr rotinus kkur aizmest.?

Zinu ka tie kāti kuriem rakstīts piemēram 10-30vai40normali var sākt mest no 20gr.
16.aprīlis 2020, 20:56 | links

Man vēlme rotinjiem kātu.un vajadzīgs diezgan zems lejas tests,lai tiešām arī 5gr rotinu kkur var aizmest tālāk par laivas priekšgalu.ir skapī arī kāts līdz 6gr,bet tas nespēj 4nr rotinu nekur aizmest,par pretestības ziņā jau 3nr liekas par šerpu.

Protams,ka tad būs par milzīgu,tad vajag 2500.
Neklausi to duraku Andreiko(draudzīgs šaržs),D
16.aprīlis 2020, 20:53 | links

Vai tik tā spole nebūs dikti milzīga.
Man vēlme rotinjiem kātu.un vajadzīgs diezgan zems lejas tests,lai tiešām arī 5gr rotinu kkur var aizmest tālāk par laivas priekšgalu.ir skapī arī kāts līdz 6gr,bet tas nespēj 4nr rotinu nekur aizmest,par pretestības ziņā jau 3nr liekas par šerpu.
16.aprīlis 2020, 20:50 | links

P.S.
Tikai nesaki viņam,ka es to teicu...
16.aprīlis 2020, 20:38 | links

Un piedraudi Guntaram,ka spoli ņemsi no Aļika,jo tur ir stipri lētāk.Kvalitāte tā pati.
Varbūt,ka nostrādā,D
16.aprīlis 2020, 20:36 | links

ņem pie Guntara (jig.lv) šito

http://jig.lv/products/lv/249/5990/sort/1/filter/0_0_0_0/CRAZY-FISH-New-2018-Aspen-Stake-AS792MLT-79-2.40m-5-21g-tubular-tip-Mitsubishi-30T-carbon-blank-spinings.html

Un klāt Daiva Fuego spolīti 3000 CHX.

Sarēķinot atlaides, divos simtos iekļausies. Ja paknipsēsi un teiksi lielu paļdēs, varbūt džeki tev iedāvās klāt kādu intech all range diedziņu (# 0,6 vai #0,8). Nezinu, kur copēsi, taču ar šādu komplektu varēsi darboties gandrīz visur.
16.aprīlis 2020, 20:17 | links

Chau chau.

Pagājušajā gadā iegādājos ryobi excia kātu.tests 3-18 un 270cm garumā.viss vairāk vai mazāk patika.bet kāds pa ziemu nolauzis galu.par cik kāts bija uz akciju,tad spice maksās tuvu tam pa cik viņu pirku.

Bet gribētos kko līdzīga testa un līdzīga garuma.ne īsāku pa 240cm.
Ko ieteiktu?pie reizes arī spoli paņemt,jo vecā daivas laguna spole ar 0.4 un 0.6auklu īsti netiek galā.

Budžets apmēram 100+100
16.aprīlis 2020, 20:07 | links

Gribētu no kāda reālas atsauksmes par Favorite impulse, pats skatos uz fuji, bet derēs arī torzite, jo galvenais interesē blanka, ideāli ja kadam būtu 2-10 gramu testā.
13.aprīlis 2020, 19:32 | links

Amicus [01.04.20]: cygyxfeejk [1.apr]: Labs rīts..

Varbūt kāds var padalīties ar savu pieredzi.

Tict Inbite IB 73TB..

Baigi maz atsauksmes un video par šo kātu, un modeli vispār..saprotu, ka ir noņemts no ražošanas jau kādu laiku, un ir baigi sauss..99% carbons..Jautājums ir tāds, vai nav baigā auklēšanās ar viņu jaudas ziņā..kāda blanka kopumā?

Paldies jau iepriekš.Sveiks! Tieši par Inbite nevaru neko teikt. Ir 2 tict sram viens tubulars, otrs solid. Baigi skanīgie. Solid arī nikns un pēc sajūtas nepateiksi uzreiz, ka spice ielimeta. Globāli par inbite labas atsauksmes, bet vairāk info par solid
Paldies Amicus par viedokli.

Paturēju rokā Inbite, forss kāts, bet tomēr kkas līdz galam neaizgāja man tajā. Tict jau kā Tenryu..nav ko piebilst, viss čotka..Solidi jau ex fast parsvarā.

Beigās paņēmu Tailwalk salty shape līdz 8gr., redzēs kā sadzīvos darbā, vienmēr jau var pārdot.

Paldies Tev un turās.
13.aprīlis 2020, 11:49 | links

HELP.Salūza spicīti spiningam ryobi excia.Vajag spininga otru daļu,
10.aprīlis 2020, 23:31 | links

Sveiki!
Varbūt kādam garāžā vai kādā plauktā stāv kads noputējis komplekts lielajiem manekliem?
Kads iesaceja komplekts ar multiplikatora spoli?
Gribu uzsakt copi tiesi ar multiplikatoru spoli,varbut ja nav pārdošanā tad varbūt kādi ieteikumi?
Paldies iepriekš!!
10.aprīlis 2020, 14:33 | links

DaartsAivars [08.04.20]: Kolēģi, ir kādam lietošanā Zetrix Exilon spinings? Interesē atsauksmes no reāla lietotāja. Varbūt pat kādam ir 772ML modelis. Testā 4- 16gr un 792MH, testā 9-35gr.. Kādām tehnikām izmanto, pie kādiem svariem ir patīkami strādāt un kādas kopējas sajūtas.Zinu, ka grūti pateikt un ka vienam māte,bet otram meita, bet varbūt tomēr sanāk priekšskatu gūt...

Paldies
Esmu tikai turējis rokā un nedaudz pamētājis exilon 4-16 gr. Man nepatika. Atgādināja Favorit x1.
8.aprīlis 2020, 23:26 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager