Spininga kāti

āmen!!!kad biju sīks,ar savu pirmo salmo taifūnu varēju gan līdaku izvilkt,gan govis sadzīt no ganiem mājās,gan ābolus no koka nodauzīt,un beigās pat iesist mašinas durvīs,protams,kātam nekas! ....un tā tas kāts vēl šodien dzīvs!:)

kurjers6, 4.marts 2020, 19:25

tas toč! Lielākā daļa no mums ar Salmo sākuši, citu tak nebija. Un tiem laikiem arī nebija slikti, bija EliteJig, bija ZanderLight, bija Diamond Jig Spin, kad parādījas pirmiem MacroJig un MicroJig vispār likās super, a pārādījās
pirmās baltās Tioga, tas tak bija īsts "kosmoss", likās ka krutāk būt nevar! A vot pēc tam ļauno onkuļi (manis tur toreiz vēl noteikti nebija, es kā reizi biju klienta galā un daudzos veikalos atstāju smukas naudiņas ! :) ) ievazāja visādus buržuju Gaphiteleader, Major Craft, Tict utt. , vsju maļinu obo.aļi :)
4.marts 2020, 19:35 | links

onkyo [04.03.20]: Nu tas tā kā jau sen zināms, ka Croixiem tests norādīts zemāks, protams ne reizes divas, kā apgalvo, bet 1.6-1.7 reizes. Visticamāk, ka šī ir neauglīga diskusija, kādam tīk japošku "smalkums", savukārt citam jeņķu "asums" un pārliecinātība. Stāsts par kātiem man atgādina diskusiju starp Shimano un Daiwa piekritējiem, kur vieni cenšas pārliecināt otrus, bet beigās tāpat katrs paliek pie sava.
P.S. Salmo kāti ir paši labākie
Kad te pēdējoreiz ir bijis kaut kas "auglīgs"?
4.marts 2020, 19:28 | links

onkyo, 4.marts 2020, 19:14

āmen!!!kad biju sīks,ar savu pirmo salmo taifūnu varēju gan līdaku izvilkt,gan govis sadzīt no ganiem mājās,gan ābolus no koka nodauzīt,un beigās pat iesist mašinas durvīs,protams,kātam nekas! ....un tā tas kāts vēl šodien dzīvs!:)
4.marts 2020, 19:25 | links

Nu tas tā kā jau sen zināms, ka Croixiem tests norādīts zemāks, protams ne reizes divas, kā apgalvo, bet 1.6-1.7 reizes. Visticamāk, ka šī ir neauglīga diskusija, kādam tīk japošku "smalkums", savukārt citam jeņķu "asums" un pārliecinātība. Stāsts par kātiem man atgādina diskusiju starp Shimano un Daiwa piekritējiem, kur vieni cenšas pārliecināt otrus, bet beigās tāpat katrs paliek pie sava.
4.marts 2020, 19:14 | links

Un ko man ar Tãdu (atvainojos pipelkãtu) darít ko? Métãt 4,5 " gumijas?)))

willijs, 4.marts 2020, 18:45[/quote]
Šitas jau bija rupji. Iedarbini varbūt smadzenes - tad sapratīsi.
4.marts 2020, 19:13 | links

Te viens piemērs kātam, kurš savā izturībā nepievils. Var paklausīties veča teikto tekstu tie, kuri uzskata, ka japāņiem ir tikai "papīra" kāti.

_EKA, 4.marts 2020, 17:27

Vai tu pat maz pārskati, ko raksti?!
Gaužām neveiksmīgs salīdzinājums, jo:
1. neviens neraksta, ka japošku kāti ir kā papīri, bet norāda, ka tie ir mazāk izturīgi un ir salīdzinoši trausli;
2. video ar veci - pēdējos gados reklamē visu pēc kārtas;
3. Spinings Smith Troutin Spin Lag less Boron TLB-53DT - 1.59m garš, 89gr. smags bomis!
4. Tai pat laikā St.Croix Legend Elite ES66LF2 ir 1.98m garš un tikai 84gr. smags.

onkyo, 4.marts 2020, 18:09

Man te nekas nav jāpierāda vai jāsalīdzina. Tātad es tikai apgalvoju, ka japāņu foreļu spiningi ir labāki par amerikāņu. Pierādi argumentēti pretējo.
Patiesība tas ir ilgstošs mīts par japāņu blanku plānumu un neizturību, trauslumu. Tāpēc speciāli ieliku šo video, kur parāda, ka daudzi foreļu kāti ir ar biezāku daudzslāņu blanku, nodrošinot papildus jaudu, izturību un pareizo stroju – statisko un dinamisko. Ceru, ka zini, ko nozīmē Boron nosaukumā.
4.marts 2020, 19:12 | links

Willij,Tu gadījienā neesi no Salaspils vai kļūdos?
4.marts 2020, 18:59 | links

Ja paņemsim pretī japāni ar testu līdz 7g, tad loģiski, ka tas būs daudz trauslāks, jo tests tiešam līdz 7g a ne līdz 14g :)

JIG.LV, 4.marts 2020, 18:55[/quote]

Arī Jig ir taisnība.
4.marts 2020, 18:58 | links

1. neviens neraksta, ka japošku kāti ir kā papīri, bet norāda, ka tie ir mazāk izturīgi un ir salīdzinoši trausli
onkyo, 4.marts 2020, 18:09

Nu nav mazāk izturīgi, vienkārši salīdzinot jāņem REĀLĀS testa augšas (nu rupji rēķinot x2)...

Krokšiem, ja nemaldos, tad principiāli pats māzākais tests bija līdz 1/4 tobiš līdz 7g. Iemest ar viņu 14g toč var. Nu i paņemam pretī japāni ar norādīto testu līdz 14g un salīdzinam izturību, tad būs objektīvi. Domāju, ka nekas tur diži neatšķirsies... Ja paņemsim pretī japāni ar testu līdz 7g, tad loģiski, ka tas būs daudz trauslāks, jo tests tiešam līdz 7g a ne līdz 14g :)
4.marts 2020, 18:55 | links

(atvainojos pipelkãtu) darít ko? Métãt 4,5 " gumijas?)))

Hi,hi,Willijam taisnība
4.marts 2020, 18:53 | links

_EKA [04.03.20]: Te viens piemērs kātam, kurš savā izturībā nepievils. Var paklausīties veča teikto tekstu tie, kuri uzskata, ka japāņiem ir tikai "papīra" kāti.

Un ko man ar Tãdu (atvainojos pipelkãtu) darít ko? Métãt 4,5 " gumijas?)))
4.marts 2020, 18:45 | links

onkyo, 4.marts 2020, 18:09[/quote]

Vo,vo izrāvi vārdus no mutes...
Bez tam,tur tādu reklamētāju,kas tikai tukši irš ir bezgala.
Paši krievi jau smejas,lai parāda darbībā,utt.
Ne visam var ticēt,kas rakstīts uz sētas.
4.marts 2020, 18:34 | links

Te viens piemērs kātam, kurš savā izturībā nepievils. Var paklausīties veča teikto tekstu tie, kuri uzskata, ka japāņiem ir tikai "papīra" kāti.

_EKA, 4.marts 2020, 17:27

Vai tu pat maz pārskati, ko raksti?!
Gaužām neveiksmīgs salīdzinājums, jo:
1. neviens neraksta, ka japošku kāti ir kā papīri, bet norāda, ka tie ir mazāk izturīgi un ir salīdzinoši trausli;
2. video ar veci - pēdējos gados reklamē visu pēc kārtas;
3. Spinings Smith Troutin Spin Lag less Boron TLB-53DT - 1.59m garš, 89gr. smags bomis!
4. Tai pat laikā St.Croix Legend Elite ES66LF2 ir 1.98m garš un tikai 84gr. smags.
4.marts 2020, 18:09 | links

4.marts 2020, 17:27 | links

Ja ir ļoti liela vēlēšanās uzzināt kā un kas ražo tos Croix kātus var aizceļot uz USA un pieteikties uz ekskursiju pa rūpnīcu. Ja gaidat ka tur būs ahūnā tehnoloģija tad nekā, viņi vairāk koncentrējoties uz izjūtām un prasmi. Galvenajā rūpnīcā tiekot ražoti tikai top klases produkti un individuālie pasūtījumi, tāpat rullē un testē nākotnes produktus. Ekskursijas beigās piedāvā uzbūvēt savu kātu pēc paša izvēles uz gatavas blankas, tikai cipars kož. Varot pasūtīt jebkuru garumu, testu, rokturi un pat līdzsvarojumu zem noteikta spoles modeļa, var ar uzņēmuma logo utt.
Komponentes tiekot pirktas un ražotas daudzās valstīs, arī paši spiningi tiekot komplektēti vairākās valstīs - bet kvalitāte esot visam viena.
4.marts 2020, 12:15 | links

Tieši tã Bruno!
Nu nekeru es mailes!
Un twins savienojumã ar Avidu ir tas ko man vajag)))
4.marts 2020, 11:05 | links

Diskusija prasa viest nelielu skaidrību! Tātad, runājam par divām dažādām lietām. Proti, pilnīgi atškirīgiem makšķerēšanas stiliem.
Vieni vadās un izvēlas inventāru tā, lai tas būtu sabalansēts ar plānotajiem mānkļiem.
Otru primārais zivs un ne maza. Apzināti izvēlas inventāru ar jaudas rezervi, jo, kā saka Willijs- ar “maigonīti” neko.
4.marts 2020, 10:33 | links

Lai Jús cienítie experti nesatrauktos esmu turéjis savãs tizlajãs rocinãs kãtinus par kuriem Varam pasapnot)))
Bet nu lai jau paliek)))
Jãbrauc kãdam žanim bieté iedot... Saka ka labi nem)))
4.marts 2020, 10:23 | links

_EKA [04.03.20]: _EKA [8:23]: cygyxfeejk [Vakar]: willijs [13:30]: Kapéc tik netíkams bodniekiem neteikšu)))
Bet ne jau par velti Amíši savã ražotné nevienu nelaiž! Japiniem tur vél augt un augt)))Nu divas dienas jau Tu te dedzīgi, iededzies par savu croix..Takā zirgs ar klapēm, neko citu nedzirdu apkārt, neredzu un negribu..neviens neliek pirkt Tev japāņu kātus..esmu arī turējis rokā croix pie Goltiņa savā laikā..bomīgs likās, MC, Graphiteleaders, Yamaga patik daudz labāk..un? sežu lietoju..atgadini jau man klosterieni, kura izbēgusi un sagrābusi pirmo veci krūmos un nelsiž vaļā.. saņemies nedaudz Wiļuk :))Neker krenki!
Júsmo labãk par saviem Japan brínumiem tik neaizmirsti ari par copi!)))
Tãdi viedcopétãji vien palikuši!
Skalus netaisos pirkt lúzt tie mésli, lúzt!

willijs, 3.marts 2020, 22:05
Aiz savas nezināšanas raksti pilnīgas muļķības. Piemēram, foreļu kāti japāņiem ir ļoti ok - smalki ar lielu izturības rezervi. Amīšu kāti ir pilnīgi mēsli, salīdzinot ar šiem.Nu taču kerat savus sikpiržus un kaifojat ar smalkumiem))))
Es keru zivis nevis zirga zobus un firelbérnus!
Un tur vajag izturíbu nevis kaifu velkot 100gr zivtinas)))
Nu Amišiem ir tikai sudigi bomji...)))

willijs, 4.marts 2020, 09:48

Vai ar 1-4 g. testa kātu stiprā straumē esi izvilcis 2-3 kg. zivi? Pie kam bez problēmām - bez sajūtas, ka kāts netiks galā.
Jap! Zem Keguma hes, vidú, straumé 9 kg lídaka ar Legend Tournament)))
Un ne mirkli nebija sajútas ka kãts kapitulés)))
Aizkraukles hesa tãdu sameli nu tã ap 18.... Tã mierígi)))
4.marts 2020, 10:05 | links

_EKA [8:23]: cygyxfeejk [Vakar]: willijs [13:30]: Kapéc tik netíkams bodniekiem neteikšu)))
Bet ne jau par velti Amíši savã ražotné nevienu nelaiž! Japiniem tur vél augt un augt)))Nu divas dienas jau Tu te dedzīgi, iededzies par savu croix..Takā zirgs ar klapēm, neko citu nedzirdu apkārt, neredzu un negribu..neviens neliek pirkt Tev japāņu kātus..esmu arī turējis rokā croix pie Goltiņa savā laikā..bomīgs likās, MC, Graphiteleaders, Yamaga patik daudz labāk..un? sežu lietoju..atgadini jau man klosterieni, kura izbēgusi un sagrābusi pirmo veci krūmos un nelsiž vaļā.. saņemies nedaudz Wiļuk :))Neker krenki!
Júsmo labãk par saviem Japan brínumiem tik neaizmirsti ari par copi!)))
Tãdi viedcopétãji vien palikuši!
Skalus netaisos pirkt lúzt tie mésli, lúzt!

willijs, 3.marts 2020, 22:05
Aiz savas nezināšanas raksti pilnīgas muļķības. Piemēram, foreļu kāti japāņiem ir ļoti ok - smalki ar lielu izturības rezervi. Amīšu kāti ir pilnīgi mēsli, salīdzinot ar šiem.Nu taču kerat savus sikpiržus un kaifojat ar smalkumiem))))
Es keru zivis nevis zirga zobus un firelbérnus!
Un tur vajag izturíbu nevis kaifu velkot 100gr zivtinas)))
Nu Amišiem ir tikai sudigi bomji...)))

willijs, 4.marts 2020, 09:48

Vai ar 1-4 g. testa kātu stiprā straumē esi izvilcis 2-3 kg. zivi? Pie kam bez problēmām - bez sajūtas, ka kāts netiks galā.
4.marts 2020, 09:59 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager