Galvenais ir noskaidrot kas ir svarīgāks, galamērķis vai brauciens, no tā arī iziet ar ko braukt. :)
13.jūlijs 2017, 11:01 | links
nu citreiz ar zapiiti piebrauksi tur, kur kur mersis jau peec belarusa sauks! :)
opusums, 13.jūlijs 2017, 08:13
nu nezinu! pilnīgi bez ponjas esot pats uz savu galvu iegaju buvmateriālu veikalā- nopirku kātu pa 22 spoli pa 25! galaa karinamie-peec izlasitaa te! tehnika peec izlasiitaa un redzeetajiem video. paslaik pusotra menesa laikaa kaadas 30 mera lidakas ir. bet stasts nav par to - ja buutu kaats pa 200+ un spole pa 200+ es ziviis nosīktu sanāk!nu peec lasitaa spriežot :)
Braukt uz Rīgu var ar zirgu ratos. Var ar zapiņu. Bet var arī ar mersedesu. Diez vai tas ratos grabošais teiks, ka ir feināk, nekā sēžot pie stūres mersītī.
wilnis28, 12.jūlijs 2017, 21:28
nu nezinu! pilnīgi bez ponjas esot pats uz savu galvu iegaju buvmateriālu veikalā- nopirku kātu pa 22 spoli pa 25! galaa karinamie-peec izlasitaa te! tehnika peec izlasiitaa un redzeetajiem video. paslaik pusotra menesa laikaa kaadas 30 mera lidakas ir. bet stasts nav par to - ja buutu kaats pa 200+ un spole pa 200+ es ziviis nosīktu sanāk!nu peec lasitaa spriežot :)
zivīs diez vai noslīktu, bet kaifu no copes lielāku gan visticamāk gūtu :) tas ar viss.
ktram savs vienam cope ir pārtika sagāde citam atpūta pie dabas :)
ramex, 12.jūlijs 2017, 23:17
Ja Rīgā, tad vakar eboats tādu problēmu novērsa pa 5 eur, 1h laika
Paldies par atsauksmēm, mans jauniegūtais apses miets mani priecē, tiesa gan, pagaidām izvilkti vien pāris mazi asarīši.
Man gan šoreiz cits jautājums - manam puisim gadījās izsist keramiku augšējam riņķim savam vecajam labajam spiningam. Kādas ir iespējas/izmaksas to salabot?
seeris, 12.jūlijs 2017, 11:38
oceola, 12.jūlijs 2017, 12:09
Paldies par atsauksmēm, mans jauniegūtais apses miets mani priecē, tiesa gan, pagaidām izvilkti vien pāris mazi asarīši.
Man gan šoreiz cits jautājums - manam puisim gadījās izsist keramiku augšējam riņķim savam vecajam labajam spiningam. Kādas ir iespējas/izmaksas to salabot?
seeris, 12.jūlijs 2017, 11:38
Basspara nēēē. Tas vairs nav pat spinings. Ieteikt tautietim zemāk par Corzza LIELS GRĒKS.
Cena gan pieņemama i-netā - šur un tur par 110-120 EUR ar piegādi izlec, par lietotu nemaz nerunājot.
Winnie, 11.jūlijs 2017, 16:59
Cena gan pieņemama i-netā - šur un tur par 110-120 EUR ar piegādi izlec, par lietotu nemaz nerunājot
Ja iziet no principa, ka iesākumam labāk nedaudz lētāk un apmācībai draudzīgi, lai pēc tam var saprast, kurā virzienā iet, tad kā variants Major Craft Basspara tādā pat testā.