nu laivai jau defektu nebija? cik no tevis sapratu ka neizturēja stiprinājums kas stiprinās pie laivas ja? sanāk tā, ka vajadzīgs izturīgāks stiprinājums.
rolis.ir braukts ar navigatoru.mans viedoklis-materials labs,laiva principaa stabila.ar motora stiprinaajumu jau beedigaak-ne parak laba plastmasa un savienojums ar laivu.stingri pievelkot motora skruves parspraga kronsteins.pats kronsteins atrodas augstu virs udens tapec nepieciesams motors ar garo kaaju.
gatizs.atceries,ka lai brauktu ar 5zs motoru jau vajag tiesibas.2,5 zs lielos plasumos ar laiku saks likties par lenu.atliek 4zs.atkal minuss-velcejot upee pa straumi ar vieglu laivu iet drusku par atru.ja meklee motoru,varu piedavat Yamaha.jauni motori par labaam cenaam.
Sveiki.Gribētu zināt jūsu domas par peipūšamo laivu NAVIGATOR III 400. Kādā vispār vina ir prieks copes? Cik stabila? Cik stabils motora stiprinājuma vietas? utt.
Paldies jau iepriekš par jūsu viedokļiem.
Es ar shodien veikalaa skatiijos parsun 2.6 hp taada aizdomiiga cena!!!
ko viiri domaa kaadu motoriiti jaapeerk 2.5 vai 5Hp copeju vairaak pa ezeriem....un paarsvaraa laivas iireeju!!!
Gibēju uzzināt, varbūt kāds ir līmējis vecās krievu laivas, OMEGA 21. Man laivai grīda laiž gaisu nost, kaut kur pie gaisa sektoriem. Ar ko vislabāk salīmēt, kādu līmi iesakiet??
Paldies!