Tas varētu būt kas līdzīgs ko lieto auto krāsotāji, saucamais māls
19.marts 2021, 10:39 | links
Jurik [18.03.21]: nelietotaajs [21:26]: Es savam motorītim vāka iekšpusi izlīmēju ar tūristu paklājiņu! Noskatījos jūtūbē. Skaņa jūtami patīkamāka un klusāka. Pārkaršanas pazīmes nav novērotas ne pie lieliem ne pie maziem apgriezieniem.vot tas jau izklausās tuvāk patiesībai. Tā tīri teorētiski jābūt samērā blīvai tai izolācijai. Voiloks arī varētu būt kas uz to pusi - tik tas ar visādus benzīnīšus ar laiku sasūks iekšā.Vecas grāmatas Tu lasi!...blīvu līmē pie metāla vibroizolācijai!parauj vaļā kādu svaigāku subi un ieraudzīsi tieši šo materiālu!...agrāk bij Tevis pieminētais purulons,bet nekādi ne voilaks!:)
RaimisD [18:53]: Neesi domājis, kā būs ar motora karšanu. Tomēr tas plastmasas vāks vairāk atdod siltuma. Un vietas ventilācijai arī pamazāk palika. Man stundu skaitītājs pie paša svečvada, šāds triks ar pakojumu domājams šim nepatiktu.
Bet doma laba, ja tas polsters vēl nelobītos nost mitruma un temperatūras ietekmē. Dzesēšanas sistēmai rūpīgi jāseko līdzi.Materiāls pašlīmējošs, diezgan gaisīgs,liekas elpojošs,tādu limē mašīnās zem apšivkām!Mitrums zem laivas motora vāka diez vai kāds ir!pielipa labi!:)
Yotubā krievi līmē visādus no būvmater.veikaliem...
Willy, 18.marts 2021, 19:21
nelietotaajs [18.03.21]: Es savam motorītim vāka iekšpusi izlīmēju ar tūristu paklājiņu! Noskatījos jūtūbē. Skaņa jūtami patīkamāka un klusāka. Pārkaršanas pazīmes nav novērotas ne pie lieliem ne pie maziem apgriezieniem.vot tas jau izklausās tuvāk patiesībai. Tā tīri teorētiski jābūt samērā blīvai tai izolācijai. Voiloks arī varētu būt kas uz to pusi - tik tas ar visādus benzīnīšus ar laiku sasūks iekšā.
nelietotaajs [18.03.21]: Es savam motorītim vāka iekšpusi izlīmēju ar tūristu paklājiņu! Noskatījos jūtūbē. Skaņa jūtami patīkamāka un klusāka. Pārkaršanas pazīmes nav novērotas ne pie lieliem ne pie maziem apgriezieniem.Tak protams-sen gribēju,bet nebij laika!;)viss tur būs bumbās!
Jurik [18.03.21]: Willy [14m]: Jurik [21m]: Willy [28m]: Jurik [26m]: Kuļibin! Vajag nevis to ko zem abšivkas, bet to ko zem motora pārsega lipina. Tas izturīgs pret temperatūru un arī tehniskajiem šķidrumiem.Man tak klusumam vajag!Lai Tu nezini kur es vālēju!;DAgri vai vēlu Tevi novakcinēs un mēs visi zināsim kur vālē. Bet tik un ta to kas zem kapota.Nav tik traki!patausti kādam kam autiņā ir riktīgs bum-bum pastiprinātājus!roku nevar pielikt!parsvarā visi sabāzti bagāžniekos, kur vispār nav ventilācijas un temp.kā cepeškrāsnī!Un visi izlimēti ar skanas izolāciju!;)Skaņas izolācija no skaņas izolācijas atšķiras. Veidi kā slāpēt troksni ir daudz. Spicākais variants ir skaņu slapēt elektroniski ar skaņu. Tu sākumā varēsi savu motoru arī slāpēt ar skaņu - skaļi kliedzot "nah to kasti ar purolonu aplīmēju!?"Nesarežģī viekāršas lietas!...un kūpini bez elektronikas-būs garšīgāk!:)tik purolonu neliec klāt!;D
Willy [18.03.21]: Jurik [21m]: Willy [28m]: Jurik [26m]: Kuļibin! Vajag nevis to ko zem abšivkas, bet to ko zem motora pārsega lipina. Tas izturīgs pret temperatūru un arī tehniskajiem šķidrumiem.Man tak klusumam vajag!Lai Tu nezini kur es vālēju!;DAgri vai vēlu Tevi novakcinēs un mēs visi zināsim kur vālē. Bet tik un ta to kas zem kapota.Nav tik traki!patausti kādam kam autiņā ir riktīgs bum-bum pastiprinātājus!roku nevar pielikt!parsvarā visi sabāzti bagāžniekos, kur vispār nav ventilācijas un temp.kā cepeškrāsnī!Un visi izlimēti ar skanas izolāciju!;)Skaņas izolācija no skaņas izolācijas atšķiras. Veidi kā slāpēt troksni ir daudz. Spicākais variants ir skaņu slapēt elektroniski ar skaņu. Tu sākumā varēsi savu motoru arī slāpēt ar skaņu - skaļi kliedzot "nah to kasti ar purolonu aplīmēju!?"
Jurik [17m]: Willy [28m]: Jurik [26m]: Kuļibin! Vajag nevis to ko zem abšivkas, bet to ko zem motora pārsega lipina. Tas izturīgs pret temperatūru un arī tehniskajiem šķidrumiem.Man tak klusumam vajag!Lai Tu nezini kur es vālēju!;DAgri vai vēlu Tevi novakcinēs un mēs visi zināsim kur vālē. Bet tik un ta to kas zem kapota.Nav tik traki!patausti kādam kam autiņā ir riktīgs bum-bum pastiprinātājus!roku nevar pielikt!parsvarā visi sabāzti bagāžniekos, kur vispār nav ventilācijas un temp.kā cepeškrāsnī!Un visi izlimēti ar skanas izolāciju!;)
Willy, 18.marts 2021, 21:07
..par glisi nemaz nefantazēju,, esmu runājis ar vairākiem, kam Y2.5, štata komplektacijā, droseli var vērt līdz pusei,,, tālāk tik troksnis un šļakatas !!
Ir doma sadzīt kopā - jaudas pārpalikumu ar dz.skrūvi un brutto masu !!
Jon-Hill, 18.marts 2021, 10:09
Jurik [18.03.21]: Willy [28m]: Jurik [26m]: Kuļibin! Vajag nevis to ko zem abšivkas, bet to ko zem motora pārsega lipina. Tas izturīgs pret temperatūru un arī tehniskajiem šķidrumiem.Man tak klusumam vajag!Lai Tu nezini kur es vālēju!;DAgri vai vēlu Tevi novakcinēs un mēs visi zināsim kur vālē. Bet tik un ta to kas zem kapota.Nav tik traki!patausti kādam kam autiņā ir riktīgs bum-bum pastiprinātājus!roku nevar pielikt!parsvarā visi sabāzti bagāžniekos, kur vispār nav ventilācijas un temp.kā cepeškrāsnī!Un visi izlimēti ar skanas izolāciju!;)
addd [17m]: Jurik [6m]: Kuļibin! Man tak klusumam vajag!Lai Tu nezini kur es vālēju!;D
Willy, 18.marts 2021, 20:29
10-15db klusāk būs.materiālam ir liela nozīme!ar skaņas izolāciju kkāda pieredze ir!:)līdz šim gan tikai mašīnām
Willy, 18.marts 2021, 20:49