Laivas un to motori

veezis [27.mar]: Tāpēc skatos Suzuki jo tam ir 13 kg
Ja runa ir par pašiem mazākajiem 4T motorīšiem. Un galvenais ir svars. Ar S kāju. Tad Yamaha ir garām.
Yamaha 2,5 - 17kg-
870 eur.
Suzuki 2,5-13kg-
859eur
Honda 2,3-12,5kg-
699eur
27.marts 2025, 18:52 | links

cibins [27.mar]: Vēl pie nosauktajiem labajiem motoriem pieskaitāms tohatsu. Ja sievietei tālu jāstiepj, tad drīzāk 2.5zs, tie būs sākot jau no kādiem 13kg.
Tāpēc skatos Suzuki jo tam ir 13 kg
27.marts 2025, 18:19 | links

Vēl pie nosauktajiem labajiem motoriem pieskaitāms tohatsu. Ja sievietei tālu jāstiepj, tad drīzāk 2.5zs, tie būs sākot jau no kādiem 13kg.
27.marts 2025, 18:15 | links

RaimisD [27.mar]: veezis [13:07]: Gribu pirkt 4taktu motoru Suzuki vai Honda. Man ļoti svarīgi ir motora svars .Pieņemsim, ka gribi pirkt jaunu. Salīdzināsim cenu, svaru, apkopes pieejamību, kā arī kvalitāti un troksni trīs ražotājiem.

Suzuki 5HP maksā 1250 €, sver 23,5 kg.

Honda 5HP maksā 1299 €, sver 27,5 kg.

Yamaha 5HP maksā 1250 €, sver 27 kg.

Visi minētie motori ir kvalitatīvi un uzticami, arī cena ir līdzīga. Par troksni vienota viedokļa nav – atkarīgs no tā, kā kuģo. Ir starpība, vai griež līdz atdurei vai lēnām pukšķina velcējot.

Par apkopi:

Suzuki – nevaru komentēt, mazos motorīšus paši skrūvējām, detaļas sūtījām.

Honda – labs serviss.

Yamaha – ļoti labs serviss (vismaz Rīgā).

Katrs kilograms svara ir jūtams, nesot šo neērto sivēnu, bet vai tie 4 kg ir tā vērti – jāizlemj pašam.
Man ir ļoti svarīgs svars:1)viens sievietes spēks un 2) Daugavas stāv krasts.
27.marts 2025, 18:05 | links

Paldies par izsmeļošu skaidrojumu!
27.marts 2025, 18:01 | links

veezis [27.mar]: Gribu pirkt 4taktu motoru Suzuki vai Honda. Man ļoti svarīgi ir motora svars .
Pieņemsim, ka gribi pirkt jaunu. Salīdzināsim cenu, svaru, apkopes pieejamību, kā arī kvalitāti un troksni trīs ražotājiem.

Suzuki 5HP maksā 1250 €, sver 23,5 kg.

Honda 5HP maksā 1299 €, sver 27,5 kg.

Yamaha 5HP maksā 1250 €, sver 27 kg.

Visi minētie motori ir kvalitatīvi un uzticami, arī cena ir līdzīga. Par troksni vienota viedokļa nav – atkarīgs no tā, kā kuģo. Ir starpība, vai griež līdz atdurei vai lēnām pukšķina velcējot.

Par apkopi:

Suzuki – nevaru komentēt, mazos motorīšus paši skrūvējām, detaļas sūtījām.

Honda – labs serviss.

Yamaha – ļoti labs serviss (vismaz Rīgā).

Katrs kilograms svara ir jūtams, nesot šo neērto sivēnu, bet vai tie 4 kg ir tā vērti – jāizlemj pašam.
27.marts 2025, 18:01 | links

Labdien! Būšu ļoti pateicīga par informāciju sniegšanu par sekojošu jautājumu. Gribu pirkt 4taktu motoru Suzuki vai Honda. Man ļoti svarīgi ir motora svars un tāpēc skatos šos divus modeļus. Bet kurš no šiem modeļiem ir klusāks? Jau iepriekš paldies par sniegtajām atbildēm!

veezis, 27.marts 2025, 13:07
hondai gaisa dzese,krietni skaļāks pa suzuki,ir bijis,tāpēc zinu
27.marts 2025, 17:39 | links

Labdien! Būšu ļoti pateicīga par informāciju sniegšanu par sekojošu jautājumu. Gribu pirkt 4taktu motoru Suzuki vai Honda. Man ļoti svarīgi ir motora svars un tāpēc skatos šos divus modeļus. Bet kurš no šiem modeļiem ir klusāks? Jau iepriekš paldies par sniegtajām atbildēm!

Bija kādreiz Honda 2,5 zs, 4 taktu, viss jau oki, bet skaļaks par citiem šķiet bija
27.marts 2025, 17:00 | links

ja runā par mazajiem, līdz 5Zs - tīri uz izjūtām - manuprāt Suzuks.
Pašam ir Merkūrs, uz velci iet kā pulkstenis - tuk-tuk-tuk :DDD
27.marts 2025, 14:08 | links

27.marts 2025, 13:07 | links

Gribētos nedaudz argumentētāk ? Kādi bonusi ir Terhi ? Skatos arī uz Astru. Par Latrex ari biju domājis. Kāda ir reāla pieredze ? Un vēl ! Vai piekabe pietiek ar ruļļiem , vai vajag arī slieces stiklaplasta laivām ?
19.marts 2025, 13:39 | links

Labāk piekrāt un nopērc Terhi 410. Drusku dārgāk, toties būs klusāka neka Astra.
Pats šogad pirkšu Terhi.

tajfun, 18.marts 2025, 17:50

Terhi izskatu kā variantu, ja uzpeldēs kas labs lietots. Jauna tomēr maksā ļoti daudz virs budžeta
18.marts 2025, 18:12 | links

Vai nebaida tas, ka Terhi laivas nevarot īsti salabot, ja sasit uz akmeņiem?
18.marts 2025, 17:59 | links

Fretka [18.mar]: Sveiki. Esmu laivas meklējumos. Skatos cietkorpusa laivu ap 4m garu un budžets līdz 2k. Karināšu 10hp motoru un galā 55lb elektroenkuru. Ko ieteiktu? Ļoti iekrita acīs Astra 415, bet nav gluži budžētā. Ir jēga piekrāt?
Labāk piekrāt un nopērc Terhi 410. Drusku dārgāk, toties būs klusāka neka Astra.
Pats šogad pirkšu Terhi.
18.marts 2025, 17:50 | links

Par paklāju - manā sapratnē tas ir netīrumu savācējs, pretslīdes pamatne. Līdz ar to lietoju grīdas segumu ar noturīgu izpildījumu, izmērā lielāks par klāju un malas uz augšu - lai akmentiņi netiek savienojumos, bet paliek paklājā. Pēc copes ņemu ārā kaltēšanai vai mazgāšanai. Var piedomāt pie stiprinājuma punktiem priekšā vidū aizmugurē, lai akrobātiskos izpildījumos copē saglabā sev paredzēto pozīciju. Man laiva īsāka, tāpat viss ir vietās.
Sveiki. Lūdzu palīdziet ar padomu un savu pieredzi. Man ir gumijas laiva Dulkan 400 DZ. Es gribu nopirkt normālu paklāju grīdai, kādu iesakāt un kur atrast var ( tie kas bija pirkti man nebija labi).
Un ko Jūs ieteiktu lai es varētu vadāt motoru uz transa ( mercyri 20), kā jūsu praksē? Vajag transī griest skrūvi caur motoru vai ne? Un kur var nopirkt motora amartizatoru uz piekabi (kāju) nevaru atrast Lva. Lūdzu palīdziet, iesācējs.

Arturs2021, 5.marts 2025, 16:27
18.marts 2025, 17:10 | links

Sveiki. Esmu laivas meklējumos. Skatos cietkorpusa laivu ap 4m garu un budžets līdz 2k. Karināšu 10hp motoru un galā 55lb elektroenkuru. Ko ieteiktu? Ļoti iekrita acīs Astra 415, bet nav gluži budžētā. Ir jēga piekrāt?
18.marts 2025, 16:41 | links

Sveiki. Lūdzu palīdziet ar padomu un savu pieredzi. Man ir gumijas laiva Dulkan 400 DZ. Es gribu nopirkt normālu paklāju grīdai, kādu iesakāt un kur atrast var ( tie kas bija pirkti man nebija labi).
Un ko Jūs ieteiktu lai es varētu vadāt motoru uz transa ( mercyri 20), kā jūsu praksē? Vajag transī griest skrūvi caur motoru vai ne? Un kur var nopirkt motora amartizatoru uz piekabi (kāju) nevaru atrast Lva. Lūdzu palīdziet, iesācējs.
5.marts 2025, 16:27 | links

Sveiciens visiem!
Nopirkšu laivas motoru Honda
10-20HP
Rakstīt PM
Paldies!
3.februāris 2025, 17:47 | links

Es beigās aķim uz klemmēm uzliku Andersona spraudni un pieliku šo spraudni gan motoram, gan lādētājam. Super ērti. Klemmes skrūvēt arī ne vainas, bet katru reizi pēc copes baigi traucē un nav laika
3.februāris 2025, 09:13 | links

lucio208 [3.feb]: Labdien, kolēģi. Nolēmu pāriet uz jaudīgāku motoru, līdz šim brīdim copēju ar 34 enduru. Domāju nopirkt Haswing protruar 1.0 65lbs 12v. Vai ir kādas atsauksmes, varbūt kāds lieto/lietojis? Un arī litime. de gribu nopirkt lifepo4 akumulatoru. Ar 100ah pietiks šim motoram vienai copes reizei? Vai ir vajadzīgs tas Bluetooth savienojums vai nē? Vai ir taisnība, ka braucot ar pilnu gāzi kkas tur karst ar lifepo4 akumulatoru? Jau iepriekš paldies.
Es jau pagāšgad rakstīju par lifepo4 un nekas nav mainījies

https://www.copeslietas.lv/m/sarunas/topic/698/?sort=DESC&p=2

eholotes ir pieejams watersnake 65lb bet manuprāt jau 55lb ir pietiekami daudz un izbraukāt 3 vīri laivā 5km/h nekādu problēmu

ar 100ah lifepo4 pilnīgi pietiek lai nocopētu ap 10km (braucot un laižoties) es esmu lielupē ar īres laivu 6h 6km nobraucis un akumulatorā atlikums vēl daudz bija
3.februāris 2025, 09:08 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager