Paņjem acis pirkstos, rakstīts: ieteicamais!
Bet Tu vari savienot vitknē 3 plakanās baterijas, līdz upes vidum tiksi !
Bet Tu vari savienot vitknē 3 plakanās baterijas, līdz upes vidum tiksi !
13.augusts 2019, 18:30 | links
Normāls motors, bet par akumulatoru gan viņi dirš, tur vajad slodzes akumulatoru ar vismaz 110A.
Jon-Hill, 13.augusts 2019, 11:18
Kau kur dzirdeju ideju ka varot uztaisit lai izpludes gazes iet zem ūdens
vlDream, 13.augusts 2019, 09:15
vlDream [13.08.19]: Sveiki. Kadam ir kada informacija vai pieredze ar PD elektriskajiem laivu motoriem, kurus par labu cenu var nopirkt precesdarbam.lv ???Lūkojos uz šo!
Cena laba, interese vai motora kvalitate ir ok.
Feretons, 12.augusts 2019, 18:39
Neatradu nevienu motoru
Sveiki. Kadam ir kada informacija vai pieredze ar PD elektriskajiem laivu motoriem, kurus par labu cenu var nopirkt precesdarbam.lv ???
Cena laba, interese vai motora kvalitate ir ok.
Feretons, 12.augusts 2019, 18:39
sapalens [Vakar]: Es parasti velcēju ap 3 st pa ezeru ar airiem līdz ezeram ap 3.5 km pie ezera stāvs kalns lejup ap 10 kg varu uz riteņa aizvest. elektro motoram minus ka jāstaipa līdzi smags aķis tas ir- .. Ne visi var atļauties glaunas lietas ..
vlDream, 9.augusts 2019, 17:14
Es parasti velcēju ap 3 st pa ezeru ar airiem līdz ezeram ap 3.5 km pie ezera stāvs kalns lejup ap 10 kg varu uz riteņa aizvest. elektro motoram minus ka jāstaipa līdzi smags aķis tas ir- .. Ne visi var atļauties glaunas lietas ..
Nekas tev neatliks kā trenēt muskuļus, vai varbūt uzmeistarot ritenim piekabi.To mokšķi trimmeri labāk neizskati,pārbrraukt lēnām pāri ezeram vēl var,bet tai troksnī vairākas stundas velcēt -pēc trešās dienas noslīcināsi pats,ja kaimiņš makšķerēdams ezermalā to nebūs izdarijis ātrāk.Bet tavai urbmašīnai tāpat jāstaipa 30 kg aķis lai nebūtu jāpaliek ezera vidū.Vēl ir šāds variants SS.lv :D
Kā par tādu mēslu var prasīt tādu naudu
https://m.ss.com/msg/lv/transport/other/the-sailing-charter/engines/jdphx.html
buslis, 9.augusts 2019, 20:15
buslis [09.08.19]: sapalens [19:34]: Es parasti velcēju ap 3 st pa ezeru ar airiem līdz ezeram ap 3.5 km pie ezera stāvs kalns lejup ap 10 kg varu uz riteņa aizvest. elektro motoram minus ka jāstaipa līdzi smags aķis tas ir- .. Ne visi var atļauties glaunas lietas ..Tad labs
Es parasti velcēju ap 3 st pa ezeru ar airiem līdz ezeram ap 3.5 km pie ezera stāvs kalns lejup ap 10 kg varu uz riteņa aizvest. elektro motoram minus ka jāstaipa līdzi smags aķis tas ir- .. Ne visi var atļauties glaunas lietas ..
Nekas tev neatliks kā trenēt muskuļus, vai varbūt uzmeistarot ritenim piekabi.To mokšķi trimmeri labāk neizskati,pārbrraukt lēnām pāri ezeram vēl var,bet tai troksnī vairākas stundas velcēt -pēc trešās dienas noslīcināsi pats,ja kaimiņš makšķerēdams ezermalā to nebūs izdarijis ātrāk.Bet tavai urbmašīnai tāpat jāstaipa 30 kg aķis lai nebūtu jāpaliek ezera vidū.Vēl ir šāds variants SS.lv :D
Kā par tādu mēslu var prasīt tādu naudu
https://m.ss.com/msg/lv/transport/other/the-sailing-charter/engines/jdphx.html
sapalens [09.08.19]: Es parasti velcēju ap 3 st pa ezeru ar airiem līdz ezeram ap 3.5 km pie ezera stāvs kalns lejup ap 10 kg varu uz riteņa aizvest. elektro motoram minus ka jāstaipa līdzi smags aķis tas ir- .. Ne visi var atļauties glaunas lietas ..Vēl ir šāds variants SS.lv :D
Nekas tev neatliks kā trenēt muskuļus, vai varbūt uzmeistarot ritenim piekabi.To mokšķi trimmeri labāk neizskati,pārbrraukt lēnām pāri ezeram vēl var,bet tai troksnī vairākas stundas velcēt -pēc trešās dienas noslīcināsi pats,ja kaimiņš makšķerēdams ezermalā to nebūs izdarijis ātrāk.Bet tavai urbmašīnai tāpat jāstaipa 30 kg aķis lai nebūtu jāpaliek ezera vidū.
Es parasti velcēju ap 3 st pa ezeru ar airiem līdz ezeram ap 3.5 km pie ezera stāvs kalns lejup ap 10 kg varu uz riteņa aizvest. elektro motoram minus ka jāstaipa līdzi smags aķis tas ir- .. Ne visi var atļauties glaunas lietas ..Ir jau litija baterijas 100ah sver 12kg