man nav stiklaplasta,nezinu,tiešām viņas tik trauslas??
19.augusts 2023, 09:05 | links
Ruļļi ir labāki,sevišķi vietas kur nevar piekabi labi ielaist ūdenī.
udens2, 11.augusts 2023, 13:22
Nu parocies ebajā, labāk jau .de, t.i. vācu lapā, no Anglijas tas maksāšanas čakars saņemot...Gribējās tepat LV,lai nav ilgi jāgaida
brivkalns, 18.augusts 2023, 19:42
udens2 [11.08.23]: Ruļļi ir labāki,sevišķi vietas kur nevar piekabi labi ielaist ūdenī.tieši tā
A kā ir ar šāda tipa piekabēm ielaižot laivu ūdenī? Jāiebrauc dziļāk par parastajām piekabēm? Kamēr laiva peld? Tādu amber430 jau noteikt nenostumt pa sauso no tām sliedēm, ne? Esmu laivu maiņas procesā un ar sāku domāt par piekabi ar sliedēm priekš nākošās laivas. Liekas saudzīgāka pret laivas konstrukciju.
Ezs87, 11.augusts 2023, 11:57
Te otrā!
Un man pašam ir vēl savādāks izpildījums, bet bildes nav, aizmirsu nobildēt. Bet pasākums ir par īsu.
ziemelis28, 9.augusts 2023, 19:19
Dzii [01.08.23]: Sveiki.Nu man itkā rocība ļauj ko tādu dabūt gatavu, tik ar laikiem pašvaki(daudz darba pašlaik). Ja nav steidzīgi var mēģināt kādu brīvāku brīdi novaktēt. Pats ar tieši pa vakariem buvēju savu aluma/finiera laivu.
Varbūt ir kādam zināms meistars, kurš varētu alumīnija copes laivai veikt nelielu platformas remontu. Konkrēti nomainīt dažus finiera elementus.
Paldies.
Dzii [01.08.23]: Sveiki.Ņem ārā vecās un ved uz galdniecību. Latvijas finierī sarķenē izvēlies mitrum izturīgu finieri pēc vēlamās krāsas un biezuma. Aizved galdniekiem. Norādi savas modifikācijas, ja tādas ir.
Varbūt ir kādam zināms meistars, kurš varētu alumīnija copes laivai veikt nelielu platformas remontu. Konkrēti nomainīt dažus finiera elementus.
Paldies.
RaimisD [31.07.23]: Tai nav jābūt sedzošai, lai alumīnijs spīd cauri. Neklāj to vairākas reizes.Runa ir par pirmo alumīnija .grunti
RaimisD [31.07.23]: Gradabu [20:05]: būvniecības bodē ir nopērkama RILAK alumīnija pretkorozijas grunts, kā arī par cenu x3 ir nopērkama alumīnija grunts speciāli laivām, galu galā, ko izvēlētiesSāc ar to, ka nepērc gruntis, krāsas celtniecības bodē, bet specializētā auto krāsu veikalā.Tai nav jābūt sedzošai, lai alumīnijs spīd cauri. Neklāj to vairākas reizes.
Pērc grunti alumīnijam. Tā ir padārga, ap 30 eur litrā, bet ar to pietiks visai laivai.