kas notiek. Pus ziņu norāva. Pūšļi zem 3,5m, jo ar lielākiem iegūst visu to gemoru kas cietajai nāk komplektā
6.oktobris 2023, 10:22 | links
Ir arī buramvārdi - CIETĀ LAIVA :)
tad nekad vairs nebūs jābaidās, ka priekša mīksta, pakaļa gaisu netur, vai kādas vēl tev tur nelaimes... :))
daddy_j, 6.oktobris 2023, 07:30
Ir arī buramvārdi - CIETĀ LAIVA :)
tad nekad vairs nebūs jābaidās, ka priekša mīksta, pakaļa gaisu netur, vai kādas vēl tev tur nelaimes... :))
daddy_j, 6.oktobris 2023, 07:30
Piebilde.
Man tai laivai pumpējamā grīda.
Grīda un priekšējais nodalījums ideāli tur. Problēma ir aizmugurējā nodalījumā.
L200, 5.oktobris 2023, 21:33
L200 [05.10.23]: usis [20m]: Piebildīšu, ari daži šuvēs, iespējams saulē stāvot spiediens izspiež.Nu tur tā lieta, ka laiva stāvot garāžā nolaiž.Tas,ka garažā paliek mīksta nenozīmē,ka caura!ziemā ik pa 3-4 dienām bik jāuzpumpē!
Ventīļus arī it kā pārbaudīju ar ziepjūdens metodi un pielejot paša ventīļa galvu ar ūdeni.
Ir viena manis paša līmēta vieta tiesi aizmugurē, bet to caurumu "izpīpēju" laivas 2trajā lietošanas mēnesī un tur nu toč nav noplūdes, jo to es viskārtīgāk pārbaudīju, jo bija aizdoma ka būs tur noplude, bet nekā, ir kaut kur hvz kur.
Nu katrā ziņā paldies par ieteikumiem, būs laikam jāved uz servisu bet jāizdomā uz kādu. Dulkan jau ir labs bet dārgs.
usis [05.10.23]: Piebildīšu, ari daži šuvēs, iespējams saulē stāvot spiediens izspiež.Nu tur tā lieta, ka laiva stāvot garāžā nolaiž.
.. nu tak :)
Par aļika preci es rēķinos ar riskiem un termiņiem, par attiecīgu naudu !
Bet te piedavā to pašu par x5 !! Pirkstu ap pirkstu neaptinot !!
Es nevienu vārdu nesaku par piem. mūsu meistaru BUMS, cilvēks strādā, taisa formas, un prece + ieguldītais darbs maksā tik cik tā maksā,, vai par 15 īfona gribētajiem,, gribi - maksā !! Bet ne par, to, ka tieku uzskatīts par ambāli,,
Jon-Hill, 5.oktobris 2023, 08:55
Nu redzi Tu pats atbildi uz savu jautājumu. Tu neesi ambālis! Tu esi ieguldījis savu laiku, ieguvis noteiktas zināšanas, apzinākis, ko kā kur un kāpēc pasūtīt, esi ieguvis know-how, esi apzinājis un uzņēmies riskus, Tev ir tabilstošas tehniskās zināsanas. Pa lielam Tu varētu būt tā nelaimīgā tirgotāja vietā :D Piedāvāt šo preci kādam, kas to visu nav darījis un darīt nevēlas. Jo savu laiku varbūt vērtē augstāk, pa to laiku spēj nopelnīt vairāk nekā ietaupīt to visu apgūstot utt., vai vienkārši slinks, un neinteresējas un izvēlas. Katram savs. Ja tādu nebūtu, tad nebūtu arī pieprasījuma un neviens ar to nenodarbotos.
zaraza, 5.oktobris 2023, 10:25
Tad lūdzu paskaidrojiet,, ja te ir tik maziņš tirgus,, tad kāpēc visā pasaulē Yamaha 2.5 maksā ap 1200 dolāriem,, tā pat, ka pie mums !! Kā tad galus savilkt, bērnus pabarot ?? Tad jau bija jāliek tās piecas štukas, kad jau,, tad jau ! :)
Jon-Hill, 5.oktobris 2023, 09:39