Laivas un to motori

Šuves lādzīgas, nav brīnumu?

martins_, 18.jūlijs 2016, 09:46

Ar šuvēm viss ok,kā jau iepriekš esmu minējis.Vienīgais mīnuss šai laivai,nav bīdāmi benķi.
18.jūlijs 2016, 11:16 | links

Martins_
Rio ar Kraftiņu ar outlandu jau kuro gadu vālē arī maču režīmā, pa dūksnāju, niedrēm utt... Tā kā domāju ar laivu viss ir kārtībā...
18.jūlijs 2016, 10:29 | links

Skatos vidējam latvietim ir gumijas laiva un 2.5-5 hp motoriņš.
A kur ta motorlaivu īpašnieki?
18.jūlijs 2016, 09:51 | links

Šuves lādzīgas, nav brīnumu?
18.jūlijs 2016, 09:46 | links

Interese par Outland laivām.
šur tur interneta bodēs Outland dsm-360 par interesantu ciparu ieraugāma, konkrēti zemāks nekā analogiem no citiem ražotājiem. Pēc svara spriežot, materiāls nevarētu būt nekāds plānais. Varbūt kādam ir bijusi personīga saskarsme un var ko iekomentēt?

martins_, 18.jūlijs 2016, 09:03

Laivai nav nekādas vainas,ņem tik ciet.
18.jūlijs 2016, 09:32 | links

Interese par Outland laivām.
šur tur interneta bodēs Outland dsm-360 par interesantu ciparu ieraugāma, konkrēti zemāks nekā analogiem no citiem ražotājiem. Pēc svara spriežot, materiāls nevarētu būt nekāds plānais. Varbūt kādam ir bijusi personīga saskarsme un var ko iekomentēt?
18.jūlijs 2016, 09:03 | links

Paldies! Darīts ar ķirurģijas iejaukšanos nevienam nenovēlu tādu problēmu. Motors laikam ticis lietots jūras ūdeņos.
18.jūlijs 2016, 08:47 | links

Ja plastmasas skrūve, tad iekšā droši ir šponka, kas ir kā drošības figņa. Domāju, ka nevis skrūve uzsēdusies uz ass, bet gan šī šponka ir ieķīlējusies, iespējams pat nedaudz ieliekusies, katrā ziņā nedomāju, ka kaut kāda smēre palīdzēs, bet kas zin... Es droši uzmanīgi ar āmuru provēt pasist vaļā.
18.jūlijs 2016, 08:43 | links

Sjomņiku neesmu provējis jo dzenskrūve no plastmasas un bukse no alumīnija. Pirmdien mēģināšu WURT produktu. Paldies par atbildēm.
16.jūlijs 2016, 23:00 | links

Problēma! Mercury 5. Nevar noņemt dzenskrūvi uzēdusies uz ass varbūt kāds slepenais paņēmiens! Paldies

kazimirs, 16.jūlijs 2016, 06:57

Ar WD40 + sjomņiku mēģināji?
16.jūlijs 2016, 22:37 | links

Problēma! Mercury 5. Nevar noņemt dzenskrūvi uzēdusies uz ass varbūt kāds slepenais paņēmiens! Paldies

kazimirs, 16.jūlijs 2016, 06:57

Paprovē uzpūst hakeri,vajadzētu līdzēt jo šķīdina oksidēšanās produktus.
16.jūlijs 2016, 18:04 | links

16.jūlijs 2016, 06:57 | links

Kolēģi, izveidots jauns foruma sadaļa par tiesību vajadzību, laivu reģistrāciju utt. Atstājam komentārus par to tēmu tur.
15.jūlijs 2016, 23:03 | links

Man nebija nekādu priekšzināšanu. Piektdien grāmatnīcā ieraudzīju noteikumu grāmatu un to nopirku. Sestdien pārlasīju grāmatu, sameklēju csdd.lv eksāmenu un sāku. Pirmdien piezvanīju uz CSDD, lai noskaidrotu, kad varētu mēģināt kārtot eksāmenu. Man piedāvāja eksāmenu kārtot pēc 2,5 stundām. Nokārtoju bez nevienas kļūdas. Nezinu vai , lai nokārtotu eksāmenu, ir jābūt īpaši apdāvinātam - ir jābūt vēlmei to izdarīt.

Maris_C, 15.jūlijs 2016, 21:27

Joka pēc arī esmu pakārtojis internetā. Bez priekšzināšanām sākumā dažas kļūdas, jo tās gaismas naktī, ko katra nozīmē un dažas navigācijas fīčas ir svešas, bet pēc tam tos jautājumus iegaumējot izdevās sekmīgi nolikt pēc vairākiem mēģinājumiem :D Pieņemu, ja grāmatu nopērk un izlasa, tad tas eksāmens tiešām ir izdarāms bez iesvīšanas :) Tur jau tie jautājumi arī bija salīdzinoši mazāk nekā piemēram uz B kategoriju. Daudzi tur vnk uz loģiku ir atbildami.
15.jūlijs 2016, 21:43 | links

Man nebija nekādu priekšzināšanu. Piektdien grāmatnīcā ieraudzīju noteikumu grāmatu un to nopirku. Sestdien pārlasīju grāmatu, sameklēju csdd.lv eksāmenu un sāku. Pirmdien piezvanīju uz CSDD, lai noskaidrotu, kad varētu mēģināt kārtot eksāmenu. Man piedāvāja eksāmenu kārtot pēc 2,5 stundām. Nokārtoju bez nevienas kļūdas. Nezinu vai , lai nokārtotu eksāmenu, ir jābūt īpaši apdāvinātam - ir jābūt vēlmei to izdarīt.
15.jūlijs 2016, 21:27 | links

Par tiesībām, ļoti iesaku ja kāds domā likt tiesības - iztērēt 7 eiro grāmatiņai - "Atpūtas kuģa vadītāja tiesības. Pašmācības ceļā ." Jāņa roze var nopirkt.
Vienu vakaru izlasiju un csdd eks 2 kļūdas savākt grūti. Iesaku!

chillis, 15.jūlijs 2016, 15:49

Nu, nu atcereties visas lietas - signālus, zīmes, gaismas utt. pēc viena vakara nav reāli. Protams, ja ir priekšzināšanas, tad varbūt. Es lasīju noteikumus, bet pamatā no CSDD trafaretiem. Bet tās bija 2 nedēļas katru vakaru. Varbūt neesmu ļoti apdāvināts ... .
15.jūlijs 2016, 18:32 | links

2.3. motorizēts atpūtas kuģis – atpūtas kuģis, kas paredzēts kuģošanai, izmantojot mehānisko dzinēju (motorjahta, kuteris, motorlaiva, ūdensmotocikls).

3. Šie noteikumi neattiecas uz atpūtas kuģu vadītājiem, ja atpūtas kuģa garums nepārsniedz 2,5 metrus, kā arī uz airu laivu, ūdens velosipēdu, sērfošanas dēļu, vējdēļu un sportam izgatavotu buru atpūtas kuģu vadītājiem, izņemot šo noteikumu 49. punktā noteikto.
15.jūlijs 2016, 18:18 | links

Es arī pirms liku tiesības lasīju to grāmatu, bet tur diemžēl nav pilnas informācijas. Jo trafaretēs bija vairāki jautājumi kuriem tajā grāmatā nebija atbildes vai paskaidrojumi.
Man palīdzēja šis "špikeris":) Paldies autoram.

https://makskere.wordpress.com/2014/03/07/atputas-kugu-vaditaja-apliecibas-iegusana-spikeris/
15.jūlijs 2016, 16:04 | links

Par tiesībām, ļoti iesaku ja kāds domā likt tiesības - iztērēt 7 eiro grāmatiņai - "Atpūtas kuģa vadītāja tiesības. Pašmācības ceļā ." Jāņa roze var nopirkt.
Vienu vakaru izlasiju un csdd eks 2 kļūdas savākt grūti. Iesaku!
15.jūlijs 2016, 15:49 | links

Meklējas PVH laiva sakot no 3.m garumā ar tranci motoram līdz 400.EUR naudiņām .
15.jūlijs 2016, 09:20 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager