Ja neplāno likt lielāku motoru, tad noteikti!
11.jūlijs 2016, 09:31 | links
arvis_an un kas notiek,kad airējas ar airiem un ar laivu,kas reģistrēta kā motorlaiva un tā ir bez motora?
p.s.
cik mēs te štukojam,tad teorētiski korkas ir nepieciešamas :)
DsKs, 8.jūlijs 2016, 15:19
Tātad ja kāds slīkst tu pabrauksi garām ,labākajā gadījumā piezvanīsi glābējiem vai policijai - jo tas tak ir viņu darbs .Pareizi tevi sapratu ? :)
Bralitis, 8.jūlijs 2016, 14:30
latvians88
Šīs gan ir muļķības ko sarakstiji. Lai brauktu ar laivu, kuras jauda pārsniedz 3,7 kw, tāpat arī ūdensmocim Tev IR jābūt tiesībām. Man laiva ir 5 metri, kas reģistrēta kā airu laiva, braucu ar 5zs un tiesībām man toč nav jābūt kaut arī nokārtotas ir! Kaut metrīga laiva, bet brauksi ar kaut 6zs tad tiesībām ir jābūt.
arvis_an, 8.jūlijs 2016, 14:49
arvis_an
Tur jau ir tā probza, ka paši kontrolētāji ne velna nejēdz.
Labi, aizmirsīsim, ko teica pašvaldībnieki: vai mans skaidrojums tev neliekas loģiskāks?
mini_Me, 8.jūlijs 2016, 12:18
Adresēts nav man, bet tomēr.
It kā vis ir loģiski, ja ņem vērā dzinēja jaudu, tad jā, gluži pretēji ar 5 HP neliela izmēra airu pārvietošanas ātruma ziņā ir daudz bīstamāka apkārtējiem nekā Kazanka ar to pašu motoru.
Redziet pašvaldības policijai ir svarīgi lai Jūs būtu ne tikai makšķernieks, bet arī glābējs uz ūdeņiem, īsāk sakot darītu viņu darbu.
Kas šķir airu laivu no motorlaivas – aprīkojums un konkrēti glābšanas riņķis. Tad jau sāk strādāt cita loģika, nu nevar ātri piebraukt slīkstošajam netraumējot to ar lielu laivu, jāmet riņķis.
Ar cieņu.
addd, 8.jūlijs 2016, 12:57
arvis_an
Tur jau ir tā probza, ka paši kontrolētāji ne velna nejēdz.
Labi, aizmirsīsim, ko teica pašvaldībnieki: vai mans skaidrojums tev neliekas loģiskāks?
mini_Me, 8.jūlijs 2016, 12:18