Laivas un to motori

andrisandris. Saprotu Tavu prieku, bet varēji arī sataisīt ''ziepes'' ar 90 procentiem no maksimālās gāzes. Paskaties 2.pielikumu šajā lapā:

http://likumi.lv/ta/id/280190-noteikumi-par-kugosanas-lidzeklu-satiksmi-ieksejos-udenos
6.jūlijs 2016, 21:38 | links

Tas atkarīgs no tranča augstuma laivai. Optimāli būtu, ka pēda (plāksne virs dzenskrūves) būtu vienā līmenī, varbūt drusku zemāk par laivas apakšu. Ja būs īsāka kāja, tad raus gaisu iekšā, ja garāka, tad neattīstīs iespējamo jaudu.

arvis_an, 6.jūlijs 2016, 11:24

Plus vēl, ja ir garāka kā vajag, lielāka iespēja aizķert kādu akmeni seklumos.
6.jūlijs 2016, 15:13 | links

Šobrīd manā flotē ir 3.8m piepūšamā laiva un 15 HP 4 t merkūrs. Taisīju ģimenes (4 personu sastāvā) izbraucienu no Jaunciema līdz Rīgas ostai un atpakaļ caur Juglas kanālu uz Mazo baltezeru. Tur paēdām pusdienas un šāvām atpakaļ. Kopā kartē izmērot sanāca nepilni 47 km. patērēti aptuveni 8 L 98 benzīna. 75 % no nobrauktā ceļa 90 % no pilnas gāzes. pārbaudīju eļļas līmeņus - zudumu nav.
Vai nav burvīgi?
6.jūlijs 2016, 15:13 | links

Arvis_an ir pilnīga taisnība. Sen atpakaļ braukāju ar progress4 laivu. bija iespēja uzlikt 50 Hp Merkūru 2t ar garo kāju. Skrūve ūdeni kūla 0,5 m zem ķīļa, efektivitāte niecīga. Braucot vienam bija daudz maz ok, iekāpjot četriem laivā jaudas zudums pa 90%.
6.jūlijs 2016, 14:59 | links

Tas atkarīgs no tranča augstuma laivai. Optimāli būtu, ka pēda (plāksne virs dzenskrūves) būtu vienā līmenī, varbūt drusku zemāk par laivas apakšu. Ja būs īsāka kāja, tad raus gaisu iekšā, ja garāka, tad neattīstīs iespējamo jaudu.
6.jūlijs 2016, 11:24 | links

Atvainojos par, iespējams, dumju jautājumu, bet kāda atšķirība (izņemot kājas garumu) ir motoriem ar īso kāju un garo kāju? Ir kaut kāds noteikts optimālais attālums cik dziļi dzenskrūvei jābūt ūdenī un ja pa dziļi, tad ir slikti vai kaut kas tamlīdzīgs?
6.jūlijs 2016, 11:11 | links

Vajadzētu būt, ka mercury skrūve arī derēs.
6.jūlijs 2016, 10:52 | links

Sveiki biedri copmaņi!
Tāds jautājums vai tohatsu 2t 5hp motoram der ari no kādas citas markas motoriem dzenskrūves. Interese ar 9 soli.
Paldies jau iepriekš .
6.jūlijs 2016, 10:07 | links

Aizvediet uz dulkanu un tur jums uzlīmēs kā pienākās. Nečakarējiet prātu sev un citiem. Ja esat intīmās attiecībās ar kapeiku, tad nopērkat marķieru un krāsojiet. Tad gan katru gadu jāatjauno krāsojums.
1.jūlijs 2016, 18:25 | links

Silti visiem iesaku CSDD tomēr ņemt trafareti un pēčāk uzkrāsot uz laivas numuru, jo tie oriģinālie štruntiņi , ko dod kā līmējamos nr ne vella neturās, cītīgi notīriju ar šķaidītāju, uzlīmēju, izgludināju viss čikeniekā, bet kā laivai izlaižgaisu, maina formu i sākas her...ņa, nju iespējams ja laivai netiek veikta piepūšana un izjaukšana kartu copi tad varbūt turēs kādu laiku...

hecs7, 1.jūlijs 2016, 10:03

te ir piekrītu par visiem 100%. Man tieši tas pats, neturās tie CSDD numuri. Kamēr vēl apbružāti, bet ir klāt, tikmēr neko jaunu nelikšu, bet pienāks tas brīdis kad būs jāatjauno.
1.jūlijs 2016, 15:09 | links

Ar ko labāk attaukot pirms numuru līmēšanas PVC laivu? Acetons der?

kaspars71, 1.jūlijs 2016, 09:15
Ja tu taisies tos sūda CSDD numurus līmēt, tad netērē laiku, griez citus ārā vai līmē vēļ ar papildus līmi.

Silti visiem iesaku CSDD tomēr ņemt trafareti un pēčāk uzkrāsot uz laivas numuru, jo tie oriģinālie štruntiņi , ko dod kā līmējamos nr ne vella neturās, cītīgi notīriju ar šķaidītāju, uzlīmēju, izgludināju viss čikeniekā, bet kā laivai izlaižgaisu, maina formu i sākas her...ņa, nju iespējams ja laivai netiek veikta piepūšana un izjaukšana kartu copi tad varbūt turēs kādu laiku...

hecs7, 1.jūlijs 2016, 10:03

Man uz stiklšķiedru laivas jau gadus trīs turas un nekas nelīp vaļā
1.jūlijs 2016, 14:51 | links

Piedāvā gan, tikai tas cipars... Man izmaksāja tikai piecīti.
1.jūlijs 2016, 12:06 | links

Es pasūtīju pie reklāmnieka trafareti un uzpūtu ar pulverizatoru (baloniņu) - viss OK.

skiperis, 1.jūlijs 2016, 11:36

A csdd paši piedāvā paslimeejošus nr vai trafareti. Prasiiu a tie numuri turēsies. Nju jā ja...
1.jūlijs 2016, 11:48 | links

Es pasūtīju pie reklāmnieka trafareti un uzpūtu ar pulverizatoru (baloniņu) - viss OK.
1.jūlijs 2016, 11:36 | links

Nav man CSDD numuru:)
Es izgriezu no tā paša PVC no kā laiva taisīta.
1.jūlijs 2016, 10:12 | links

kaspars71, 1.jūlijs 2016, 09:15

Ja tu taisies tos sūda CSDD numurus līmēt, tad netērē laiku, griez citus ārā vai līmē vēļ ar papildus līmi.

1.jūlijs 2016, 10:03 | links

Es tīrīju ar 646-to.
urmaas. Kad un cikos?
1.jūlijs 2016, 09:37 | links

1.jūlijs 2016, 09:15 | links

Vīri, vai tiešām nekādi nevar iztikt bez to garo ''palagu'' citēšanas lai uzrakstītu divu vārdu atbildi?

skiperis, 30.jūnijs 2016, 22:35

Nesatraukājies. Braucam labāk doršās. :)
30.jūnijs 2016, 22:59 | links

Jāpaņem ačeles rokās, tad deguns parādīs.
30.jūnijs 2016, 22:57 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager