Laivas un to motori

Piedāvā gan, tikai tas cipars... Man izmaksāja tikai piecīti.
1.jūlijs 2016, 12:06 | links

Es pasūtīju pie reklāmnieka trafareti un uzpūtu ar pulverizatoru (baloniņu) - viss OK.

skiperis, 1.jūlijs 2016, 11:36

A csdd paši piedāvā paslimeejošus nr vai trafareti. Prasiiu a tie numuri turēsies. Nju jā ja...
1.jūlijs 2016, 11:48 | links

Es pasūtīju pie reklāmnieka trafareti un uzpūtu ar pulverizatoru (baloniņu) - viss OK.
1.jūlijs 2016, 11:36 | links

Nav man CSDD numuru:)
Es izgriezu no tā paša PVC no kā laiva taisīta.
1.jūlijs 2016, 10:12 | links

Ar ko labāk attaukot pirms numuru līmēšanas PVC laivu? Acetons der?

kaspars71, 1.jūlijs 2016, 09:15

Ja tu taisies tos sūda CSDD numurus līmēt, tad netērē laiku, griez citus ārā vai līmē vēļ ar papildus līmi.

Silti visiem iesaku CSDD tomēr ņemt trafareti un pēčāk uzkrāsot uz laivas numuru, jo tie oriģinālie štruntiņi , ko dod kā līmējamos nr ne vella neturās, cītīgi notīriju ar šķaidītāju, uzlīmēju, izgludināju viss čikeniekā, bet kā laivai izlaižgaisu, maina formu i sākas her...ņa, nju iespējams ja laivai netiek veikta piepūšana un izjaukšana kartu copi tad varbūt turēs kādu laiku...
1.jūlijs 2016, 10:03 | links

Es tīrīju ar 646-to.
urmaas. Kad un cikos?
1.jūlijs 2016, 09:37 | links

Ar ko labāk attaukot pirms numuru līmēšanas PVC laivu? Acetons der?
1.jūlijs 2016, 09:15 | links

Vīri, vai tiešām nekādi nevar iztikt bez to garo ''palagu'' citēšanas lai uzrakstītu divu vārdu atbildi?

skiperis, 30.jūnijs 2016, 22:35

Nesatraukājies. Braucam labāk doršās. :)
30.jūnijs 2016, 22:59 | links

Jāpaņem ačeles rokās, tad deguns parādīs.
30.jūnijs 2016, 22:57 | links

Vīri, vai tiešām nekādi nevar iztikt bez to garo ''palagu'' citēšanas lai uzrakstītu divu vārdu atbildi?
30.jūnijs 2016, 22:35 | links

Tā nu gan!)))To ka krievs un ukrainis māk razot ļoti labi zinu!D!Tad kāpēc tik milzonīga reklāma šiem superīgajiem izstrādājumiem?Nu gluži ka Parsun motoriem!Gribi teikt ka Parsuns ir līdzvērtīgs Yamahai vai Hondai tikai 2x lētāks?))))
Tam pirmajam nosaukumam-Bark pāris burtiņus vietām aizmirsuši samainīt!))))

willijs, 30.jūnijs 2016, 14:01
Sveicināti! Padalaties ar pieredzi par laivām Bark, Flinc, Aviks. Doma ir iegādāties savu pirmo laivu, bet negribās nopirkt pūsli, kas pēc pāris gadiem sadalās pirmreizinatajos. Esmu domājis arī par lietotu bush vai dulkan, bet budžeta ietvaros(500) sanāk ap 10 gadus veca, kā ar tādām? Gribētu 3m vismaz, doma braukt pa Aivieksti un kādā lielākā ezerā ar lai būtu droši

Sandrisp, 30.jūnijs 2016, 13:16

pats sezonas sākumā iepirku Storm300. Pagaidām esmu apmierināts. Jas pērk, tad labāk ar pilnu cieto grīdu. Un tomēr virs 3m.

4diena, 30.jūnijs 2016, 13:38
Ukraiņu Storm laivām nav ne vainas. Ražo no vācu PVC materiāliem un kvalitātes kontrole arī ir līmenī, ne velti paši ukraiņi dod 3 gadu garantiju plus Baltijas pārstāvis vēl 2 gadus no savas puses.

ronny, 30.jūnijs 2016, 20:38

5 gadu garantija ir limetajam suvem, vai tikai PVC materialam?

Temiida, 30.jūnijs 2016, 21:01

Līmētajām šuvēm un materiālam
30.jūnijs 2016, 22:04 | links

Nu neņem cilvēk mīļais Tos brīnumus made in HVZ!!!!!Pēc tam spļaudīsies!Man pašam busham ir padsmit gadi un hotj bi hni!Pietiekoši daudz labu piedāvājumu SS.lv!Vai nu Dulkan vai Bush!Nu normālam cilvēkam kurš kaut cik seko līdz šīs laivas nav nokaujamas!!!Duraks sapisīs arī kazanku!)))

willijs, 30.jūnijs 2016, 13:23

Un kā man saprast vai iepriekš saimnieks nav bijis duraks un sačakarētu laivu mēģina iesmērēt? Kur garantija ka pēc 2 nedēļām šuve neatlimesies?
30.jūnijs 2016, 21:40 | links

Netā atradu ka arī Bark ir 3 gadu garantija protams arī nezinu nosacījumus, un kā aviks dod 6 gadus? Ir kāds arī bijis teiksim pēc 4 gadi prasīt garantijas remontu? Ņem pretī vai spiež un nepareizu glabāšanu utt?
30.jūnijs 2016, 21:34 | links

Tā nu gan!)))To ka krievs un ukrainis māk razot ļoti labi zinu!D!Tad kāpēc tik milzonīga reklāma šiem superīgajiem izstrādājumiem?Nu gluži ka Parsun motoriem!Gribi teikt ka Parsuns ir līdzvērtīgs Yamahai vai Hondai tikai 2x lētāks?))))

Sveicināti! Padalaties ar pieredzi par laivām Bark, Flinc, Aviks. Doma ir iegādāties savu pirmo laivu, bet negribās nopirkt pūsli, kas pēc pāris gadiem sadalās pirmreizinatajos. Esmu domājis arī par lietotu bush vai dulkan, bet budžeta ietvaros(500) sanāk ap 10 gadus veca, kā ar tādām? Gribētu 3m vismaz, doma braukt pa Aivieksti un kādā lielākā ezerā ar lai būtu droši

pats sezonas sākumā iepirku Storm300. Pagaidām esmu apmierināts. Jas pērk, tad labāk ar pilnu cieto grīdu. Un tomēr virs 3m.

Ukraiņu Storm laivām nav ne vainas. Ražo no vācu PVC materiāliem un kvalitātes kontrole arī ir līmenī, ne velti paši ukraiņi dod 3 gadu garantiju plus Baltijas pārstāvis vēl 2 gadus no savas puses.

ronny, 30.jūnijs 2016, 20:38

5 gadu garantija ir limetajam suvem, vai tikai PVC materialam?
30.jūnijs 2016, 21:01 | links

30.jūnijs 2016, 20:38 | links

Jautājums zinātājiem. Esmu nobriedis pirkt laivu STORM STK300. Lai būtu mazāks čakars ar obligāto aprīkojumu un tiesībām, piereģistrēšu to kā airu laivu, jo vairāk tāpēc, ka tā vai tā nekas vairāk par elektromotoru tai prognozējamā nākotnē nav paredzēts. Tagad domāju - un ja nu dzīve kādreiz mainās un būs nauda un iespējas pilnvērtīgam motoram - vai airu laivu var pārreģistrēt kā motorlaivu ?

Dainisznots, 29.jūnijs 2016, 23:25

Baidos ka neizdosies to noformēt kā airu laivu, jo ražotājs to ir definējis kā motorlaivu! Pats aprīļa beigās nopirku STK300, dokumentos uzrādās motorlaiva, turklāt visos reģistros tā figurē kā motorlaiva un ja kāds inspektors sadomās piekasīties, tad var sanākt ziepes.
Neiesaku pirkt xnet.lv, bet ja tomēr pērc tur tad OBLIGĀTI uzreiz jau prasi lai Invoice no Lietuvas kur ir uzrādīts tavas laivas VIN!!!! Pats uz CSDD braukāju 3 reizes, kamēr dabūju piereģistrēt! Un kāpēc ir doma nereģistrēt??? Izmaksas ir ap 40EUR!!!! Izejam numuru salīdzināšanu un reģistrējam.
Iesaku tomēr ņemt vienu izmēru lielāku laivu, jo izbraucot uz copi ar bērnu secināju ka tomēr ir mazliet par īsu.

4diena, 30.jūnijs 2016, 10:15

Dainisznots, 30.jūnijs 2016, 12:25

Dainisznots, 30.jūnijs 2016, 12:27

Pirms pērk vajag painteresēties vai pārdevējs izraksta pieņemšanas nodošanas aktu un ir reģistrējies CSDD kā konkrētā zīmola dīleris, tad problēmu ar reģistrāciju nekādu.
30.jūnijs 2016, 20:21 | links

Nu neņem cilvēk mīļais Tos brīnumus made in HVZ!!!!!Pēc tam spļaudīsies!Man pašam busham ir padsmit gadi un hotj bi hni!Pietiekoši daudz labu piedāvājumu SS.lv!Vai nu Dulkan vai Bush!Nu normālam cilvēkam kurš kaut cik seko līdz šīs laivas nav nokaujamas!!!Duraks sapisīs arī kazanku!)))

duraks sapisīs dajebko!
neuzskatu ka bush un dulkan ir 2x labāks, lai maksātu 2x vairāk!!!
Arī ar Aviks utt var nobraukt 10 un vairāk gadus, tā kā tas nav iemesls tos nolikt, turklāt gan UKR, gan RUS prot arī ražot. Protams CHN pūšļus gan neriskētu.

4diena, 30.jūnijs 2016, 13:36

Arī CHN laivām nav nekāda vaina,PVC arī āfrikā ir PVC.Pašam Outland 360 8 gadus veca laiva ar alumīnija grīdu,kāda pat Bušam nav.Vienīgais mīnus,neregulējas sēdekļi,bet to atrisināju ar nomaiņu uz datorkrēslu.Grums 3,60 vienam ok,bet divatā ir par šauru.
30.jūnijs 2016, 14:38 | links

30.jūnijs 2016, 14:01 | links

30.jūnijs 2016, 13:38 | links

duraks sapisīs dajebko!
neuzskatu ka bush un dulkan ir 2x labāks, lai maksātu 2x vairāk!!!
Arī ar Aviks utt var nobraukt 10 un vairāk gadus, tā kā tas nav iemesls tos nolikt, turklāt gan UKR, gan RUS prot arī ražot. Protams CHN pūšļus gan neriskētu.
30.jūnijs 2016, 13:36 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager