....nu, nezinu, vai ir vērts likt lieku svaru.... Braucot vienam, viennozīmīgi ir ērtāk ar konsoli....;-)!
11.septembris 2015, 13:51 | links
Varat kaut ko pastāstīt par laivu Amber 430. Kādi +, kādi -... Kā uzvedas viļņos, stiprā vējā u.t.t.
Sazaans, 8.septembris 2015, 08:38
AntonsB !!!!!
Labdien tautieti.............
Un plus vēl vajag-SUZUKI-9. 9 jeb ko līdzīgu!
Nedomā ktu taču ka ar airiem vergosi??:))))))
Nju cik es esmu runajie un zinu par tam izmainjam copes noteikumos, un pamatarunatie vecie viri -zivju bendes ir tikai par.......... lai tads copes veids ka velce............. butu izpildams tikai ar airiem ka senajos Padumju laikos.
Butiba man tas copes stils ir biski neizprotams.................
Sez kruts mens, kruta laiva, ar krutu mortoru, ar papirosu zobos, un tik velceee motorizeti............. turpu, surpu pa visu ezeru..............
Tas ir tikai manas domas, bet.......... kur ta paliek ta pasa copmanja pienesums taja copee...........
Velce taks laiva ar motoru, un kati ar supervobleriem, a mens tikai pipo un sture visu so velcejamo parikti.
A ja mens aireee velcejot......... sievaui, ipasi brutei bus liels prieks pec laika par sis mena viriskigajiem sasniegumiem kas ieguuti velcejot ar airiem :-)))))))))))
Smols, 8.septembris 2015, 14:47
sveiki ir jautājums par laivu gribu pirkt Piepūšamā laiva Outland DSM-320 ka domājat vai ir vērta tas naudas,pēc ko vispār laiva būtu jāsaskata garām man vajag ne mazāk ka 300,pārējais melna bilde..
salmo3, 7.septembris 2015, 15:37
sveiks salmo3.paaris gadus atpakal biju liidziigaa situaacijaa.palaavos uz savu intuiiciju,nopirku 3 metriigu piepusamu laivu storm,ar cietu griidu un 5 lsaanu pvx pumpeejams kiilis.abi borti,un prieksejaa dala.nenozeeloju ne mirkli.kaa tu dariisi,,,tas paliek tavaa zinaa,lai ko tu izveeleetos veelu tev veiksmi.paldies jebkura gadījuma ka padalās kaut drusku,jo tiesām vēlos lai ir cieta pilna grīda,garums vismaz 3 metri bet ka ar ķīli?visam laivām vīns ir piepūšams vai vel ir kādas kritērijos uz ko vajadzēt skatīties ?paldies
litelboi, 7.septembris 2015, 20:35
sveiki ir jautājums par laivu gribu pirkt Piepūšamā laiva Outland DSM-320 ka domājat vai ir vērta tas naudas,pēc ko vispār laiva būtu jāsaskata garām man vajag ne mazāk ka 300,pārējais melna bilde..
salmo3, 7.septembris 2015, 15:37
Jautajums sekojoš:
Vai motorlaivai MKM ir šasijas nummurs kautkur atrodams? uz korpusa vai uz plāksnites?
Vakar csdd nummuru salidzinātājs neko neatrada, lai gan necentās dikti nemaz :)
karlismoto, 4.septembris 2015, 08:01