Laivas un to motori

Ar tiem šrotiem ir tā,par detaļu prasa tādu pašu summu kā veikalā maksā jauna.Te ir tava izvēle, ņemt šrotā oriģinālo detaļu,bet lietotu vai ,,krutonu,,un jaunu.
Es daudzkārt esmu pārbaudījis uz savas(auto)ādas,ka labāk šrotā nekā krutonu.Oriģinālā detaļa nokalpo salīdzinot ar krutonu x3 ilgāk
P.S.Pie nosacījuma ja zini ,ka šrotā autiņi tiešām no aizrobežas.

kvoks, 23.jūnijs 2015, 17:36

Gan piekrītu tev gan nepiekrītu!Ir detaļas ko labāk pirkt lietotas kā piemēram plauktus-restaurētus jo restaurēts maksā ap 30eiriem bet jauns 60eiri tas volviķim!Nu lietotus amīšus diezvai ir jēga pirkt!;)
23.jūnijs 2015, 17:57 | links

Šeit spilgts piemērs 500eiri!:))))))))))))
23.jūnijs 2015, 17:56 | links

Ar tiem šrotiem ir tā,par detaļu prasa tādu pašu summu kā veikalā maksā jauna.Te ir tava izvēle, ņemt šrotā oriģinālo detaļu,bet lietotu vai ,,krutonu,,un jaunu.
Es daudzkārt esmu pārbaudījis uz savas(auto)ādas,ka labāk šrotā nekā krutonu.Oriģinālā detaļa nokalpo salīdzinot ar krutonu x3 ilgāk
P.S.Pie nosacījuma ja zini ,ka šrotā autiņi tiešām no aizrobežas.
23.jūnijs 2015, 17:36 | links

Ja iet runa pa SS.LV tad pirms tur ko pērk ir jāuzzina cik jauna lieta maksā veikalā jo it sevišķi uz auto detaļām man vajadzēja priekš volvo vienu detaļu uzzvanīju pateica 35eiri biki samulsu jo auto mehāniķis teica citu ciparu pazvanīju uz autoveikalu jauna detaļa 37eiri tas pats ir bieži novērots ar copes lietām lietotu preci tirgo neadekvāti lielu ciparu un tomēr atrodas pamuļķi kas nopērk!!
Jo lietotai precei ir cena 50% no jaunas cenas un tas ir pie kājas cik reizes lietots ir vienu vai 100reizes!
23.jūnijs 2015, 17:33 | links

...arī esmu noskatijis,domāju, ka laba cenas,kvalitātes un svara (jo patīk copēt vienatnē) attiecība !
23.jūnijs 2015, 17:27 | links

Ko sakat par aviks laivam?
23.jūnijs 2015, 17:21 | links

*...kad vēl kādam to mēslu ievajadzēsies !*
bravo, redzu īstu tirgotāju :) man diemžēl tāda ķēriena nav un nav daudziem,,,tapē arī tirgoties drīkst visi, bet ne visi MĀK, kā Tavējie :)
...kā tagad atceros gadus ašpadsmit apakaļ aizbraucu uz šrotu parasu savam fordam detaļu ,,nav savarīgi kādu! Tad nu bija jānoklausās vesela lekcija,,, cik mans auto ir unikāls,,,ka tiko viens tāds bija uz izjaukšanu un visas detaļas tika ar rokām atrautas,,bet man interesējošā detaļa vēl brīnumainā kārtā esot,,,bet nu cena :0 !!! Piedod, tā viš i !!!

...pēc pus gada es aizbraucu uz šo pašu šrotu un prasu,,,cik dosi par manu fordu ?
...viš saka : kam tas sūds vajadzīgs, tādu pilna dirsa utt !
... :) torgaši, katavumātidrittvaikociņ !

Bet nu,,,Līgo, nekā personīga :)
23.jūnijs 2015, 13:20 | links

ivog,,,, pats laikam kādu grabažu par neadekvātām naudām gribi notirgot :) cita skaidrojuma neredzu !

Bet nu lab varbūt bik pārspīlēju,,,ne sotaku lētāk,,,kādus divus :)
...bet izdzenot auto no salona, jau 30 proči nost... :)
tad nu būtu visai dīvaini, ja piem par 95 gada AUDI A6 prasītu divas trešdaļas no cenas (pirkts par 24 štukām tagad prasītu kādas 8-ņas)
...to es gribēju pateikt ,,, drittvaikociņ :)

bushmans, 21.jūnijs 2015, 22:27

Brīvajā tirgū cenu nosaka pieprasījums un piedāvājums... Ja neviens nepērk, tad cena
pārāk ambicioza... Bet pērk taču laikam, ja cipars turas...
21.jūnijs 2015, 22:44 | links

to *zupu* toč saēdušies, nepajokam ! :)
man piem. autiņam vajag vienu devēju,,apzvanu veičus...prasa 35 EU !
Ieeju alibab-ā,,,viņus ražo ķinieši un ja ņem nin. 50 gabalus tad cena 1 USD gabalā....:0 ( ibio leo, kā *kupi-prodai* vārās ) !!!

bushmans, 19.jūnijs 2015, 21:24

a kur "varka" ta? Nopērk 50 gabalus, atsit investīciju, un pēc tam 2 gadus gaida,kad vēl kādam to mēslu ievajadzēsies... Saucās "long term monkey business" :)
21.jūnijs 2015, 22:42 | links

ivog,,,, pats laikam kādu grabažu par neadekvātām naudām gribi notirgot :) cita skaidrojuma neredzu !

Bet nu lab varbūt bik pārspīlēju,,,ne sotaku lētāk,,,kādus divus :)
...bet izdzenot auto no salona, jau 30 proči nost... :)
tad nu būtu visai dīvaini, ja piem par 95 gada AUDI A6 prasītu divas trešdaļas no cenas (pirkts par 24 štukām tagad prasītu kādas 8-ņas)
...to es gribēju pateikt ,,, drittvaikociņ :)
21.jūnijs 2015, 22:27 | links

Sveiki,vai kadam varetu but intrese iegadaties Dulkan 325 piepusamu laivu 2011 gada razojums viss laba kartiba gasu nelaizh nost.Var piedavat ar si gada pirktu Mercury 10/15zs motoru 5 gadi garantija.
21.jūnijs 2015, 19:15 | links

.. moš kko nerubiju, bet nesaprotu, kā var 30-it gadu vecs motors maksāt tikai kādu sotaku mazāk, kā jauns!
Ja pastamies SS-kā motorus līdz 90-jam gadam,,,PSRS ražotos neņemam vērā ???

bushmans, 19.jūnijs 2015, 20:21

Linku varētu? Es ss.lv neesmu redzējis nevienu 30 gadus vecu motoru cenā tuvu jaunam. Nē, nu vecs 50 zs motors protams, ka var maksāt tikpat cik jauns 5 zs. Vai arī vecs normāla brenda motors var maksāt tipat jauns Ērmanis.
19.jūnijs 2015, 22:49 | links

to *zupu* toč saēdušies, nepajokam ! :)
man piem. autiņam vajag vienu devēju,,apzvanu veičus...prasa 35 EU !
Ieeju alibab-ā,,,viņus ražo ķinieši un ja ņem nin. 50 gabalus tad cena 1 USD gabalā....:0 ( ibio leo, kā *kupi-prodai* vārās ) !!!
19.jūnijs 2015, 21:24 | links

Tāpēc jau ari ieliku navodku kur relejus lētāk nopirkt. Jo laivu motoru dīleri galīgi zupu saēdušies. A relejiem darbības princips ir identisks. Tikai štekeri atšķirās. Bet tas nav šķērslis. :)
19.jūnijs 2015, 20:57 | links

...da kauč tur visa grupa jauna salikta :)
19.jūnijs 2015, 20:43 | links

.. tak, es par to pašu :) ko tie pārdevēji cerē !! ??
19.jūnijs 2015, 20:43 | links

Pa Tādu cenu protams, ka Nē. :)
19.jūnijs 2015, 20:38 | links

.. Tu, URMAS ņemtu tādu motoru?
19.jūnijs 2015, 20:36 | links

Relikvija ari āfrikā ir relikvija. Paies vēl 30-mit un maksās dārgāk kā jauns. :))
19.jūnijs 2015, 20:34 | links

.. moš kko nerubiju, bet nesaprotu, kā var 30-it gadu vecs motors maksāt tikai kādu sotaku mazāk, kā jauns!
Ja pastamies SS-kā motorus līdz 90-jam gadam,,,PSRS ražotos neņemam vērā ???
19.jūnijs 2015, 20:21 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager