Laivas un to motori

jabuut gan,savadaak minus 30 eur:)(pasa pieredze:))
7.maijs 2015, 07:32 | links

Kā tur ir īsti ar tām vestēm un peldriņķiem...manā super laivā nav vietas visiem štruntiem lab vesti varu uzvilkt bet riņķim ar obligāti laivā jābūt...
7.maijs 2015, 00:28 | links

juris.r Jūrā var iet tikai līdz 3-jam kilometram. Tā ir izdomājusi mūsu viedā Satiksmes ministrija. Piektajā km Tev draudēs soda nauda, ja nebūsi nokārtojis piekrastes ūdeņu vadītāja apliecību. Nekur kaimiņos tāda murga nav. Vai brauksi ar lepnu kuteri, vai airēsies ar Holidei ķīnīzeri - vienalga 3km. Tā lemj mūsu ''gudrās'' galvas.

skiperis, 6.maijs 2015, 18:46

paldies par info,šito nezināju.
6.maijs 2015, 20:52 | links

Buldog nerunā muļķības, man bija 4hp yamaha, viņam bija atpakaļgaita! tas bija 2008.gada.
6.maijs 2015, 20:48 | links

Ehh, par cik plāns tikt pie savas laivas/treilera/motora laikam tiks atlikts uz nākamo (cerams) gadu, šogad ir interese tomēr pārkāpt no elektromotora uz benzīnnieku. Laivas paredzēts izmantot nomātās - lielā/mazā pella un tamlīdzīgie nomās pieejamie verķi. Šodien ss.lv atradu it kā labu dīlu -mercury f3.5m, pagājušā gada, knapi iebraukts, par pievilcīgu ciparu. Pazondējot tehnisko speceni atradu, ka jamam nav atpakaļgaitas... žēl.
Kā ir ar suzukiem fm2.5 - tiem ir atpakaļgaita?
Un kopumā - uz ko no mazajiem līdz 5zs motoriem ierekomendētu cenas/labuma ziņā? Budžets līdz 700eur, meklēju (maz)lietotu..

AndrisCopee, 6.maijs 2015, 18:13

Nevienam mazmotoram nav atpakaļgaita, pagriez motoru pa 180 grādiem un brauc uz atpakaļu cik tīk(motors automātiski nofiksējas vertikālā stāvoklī)un līdz ar to reduktors arī daudz vienkāršāks un ilgmūžīgāks!
6.maijs 2015, 19:32 | links

juris.r Jūrā var iet tikai līdz 3-jam kilometram. Tā ir izdomājusi mūsu viedā Satiksmes ministrija. Piektajā km Tev draudēs soda nauda, ja nebūsi nokārtojis piekrastes ūdeņu vadītāja apliecību. Nekur kaimiņos tāda murga nav. Vai brauksi ar lepnu kuteri, vai airēsies ar Holidei ķīnīzeri - vienalga 3km. Tā lemj mūsu ''gudrās'' galvas.
6.maijs 2015, 18:46 | links

Ehh, par cik plāns tikt pie savas laivas/treilera/motora laikam tiks atlikts uz nākamo (cerams) gadu, šogad ir interese tomēr pārkāpt no elektromotora uz benzīnnieku. Laivas paredzēts izmantot nomātās - lielā/mazā pella un tamlīdzīgie nomās pieejamie verķi. Šodien ss.lv atradu it kā labu dīlu -mercury f3.5m, pagājušā gada, knapi iebraukts, par pievilcīgu ciparu. Pazondējot tehnisko speceni atradu, ka jamam nav atpakaļgaitas... žēl.
Kā ir ar suzukiem fm2.5 - tiem ir atpakaļgaita?
Un kopumā - uz ko no mazajiem līdz 5zs motoriem ierekomendētu cenas/labuma ziņā? Budžets līdz 700eur, meklēju (maz)lietotu..
6.maijs 2015, 18:13 | links

juris.r
pajautā viedokli parcopi.lv viņš zinās ko atbildēt :DDDDD
6.maijs 2015, 15:30 | links

tādam viņš ir ideāls, ja uzvelk tankistu cepures:()
6.maijs 2015, 14:49 | links

motors priekš kurlajiem, comam ir troksnis nāvīgs, uz priekšu tiek, man peec elektromotora likās, ka visu rītu zāli esmu pļāvis :)

opusums, 6.maijs 2015, 12:26

bet ja vienkārši jātiek mierīgā jūrā teiksim piektajā kilometrā un jāizmet enkurs un tad akal jātiek mājās , tādām darbam viņš der? :D
6.maijs 2015, 14:38 | links

motors priekš kurlajiem, comam ir troksnis nāvīgs, uz priekšu tiek, man peec elektromotora likās, ka visu rītu zāli esmu pļāvis :)
6.maijs 2015, 12:26 | links

saprotu ka nav nekas nopietns, bet kāds ir redzējis šo darbībā? https://www.ss.lv/msg/lv/transport/other/the-sailing-charter/engines/dnkdh.html

varbūt uz pirmo ātrumu(itkā regulējās) var pavelcēt netik skaļi :D glisētājiem noteikti būs ko teikt :D

juris.r, 6.maijs 2015, 11:11

Briesmīgi ... nenormāls troksnis ... ko tad no trimmera var gribēt.
Tad jau labāk iztikt bez.
6.maijs 2015, 11:43 | links

saprotu ka nav nekas nopietns, bet kāds ir redzējis šo darbībā? https://www.ss.lv/msg/lv/transport/other/the-sailing-charter/engines/dnkdh.html

varbūt uz pirmo ātrumu(itkā regulējās) var pavelcēt netik skaļi :D glisētājiem noteikti būs ko teikt :D
6.maijs 2015, 11:11 | links

Ja jauna, tad jau Tev būtu jāzina, ka pie oficiālajiem tirgotājiem - Krasta ielā.
Rekur saite:
http://www.boatshop.lv/?op=cat&cat=Dzenskr%C5%ABves
Un ne asakas!

Sveiki! Vai kāda zin kur var dabūt dzenskrūvi no Tohatsu 3.5 tikai ne 6 bet 7? Man 6 stāv gribu uzlikt 7. Interesē gan lietota gan jauna.

Jonius, 5.maijs 2015, 23:29
6.maijs 2015, 07:30 | links

Sveiki! Vai kāda zin kur var dabūt dzenskrūvi no Tohatsu 3.5 tikai ne 6 bet 7? Man 6 stāv gribu uzlikt 7. Interesē gan lietota gan jauna.
5.maijs 2015, 23:29 | links

nezin kāds kur var iznomāt benzīna motoru 5-15zs uz divām dienām?

juris.r, 5.maijs 2015, 21:53

Ja nemaldos laivunams.lv ir 9.8 zs
5.maijs 2015, 22:07 | links

nezin kāds kur var iznomāt benzīna motoru 5-15zs uz divām dienām?
5.maijs 2015, 21:53 | links

Ja elektromotors stāv labi nolikts , ''noplostot'' var arī nedēļu, bet ja nopietni, tad spiningojot var novilkt visu dienu.
5.maijs 2015, 21:38 | links

Sveiki,
Man ir radies jautājums par laivas dzinēju. Ja man pašam nav savas laivas (nav kur glabāt), bet ir apnicis airēt - risinajumi ir nopirkt motoru vai arī spēcīgu vergu. Otrais variants atkrīt. Ja motoru tad kādu ? Laivas īres punktos mēdz būt dažādas. Cik saprotu tad svarīgi ir dzinēja kājas garums.
Kāds būtu Jūsu ieteikums ?

Ps komentus par to ka var noīrēt arī motoru - nerakstam.

Paldies, jau iepriekš!

padre, 5.maijs 2015, 20:22

Vajag izdomoat kuros ezeros aprsvarā copē, ja tur var laist ar bendzina, tad 2.5 es paņemu tadiem gadijumiem kuru var mierigi uzkramēt gandriz uz jebkuras nomas laivas. Bet ja micies par tadie ezeriem ka engure, kaņieris tad elektormotoru butu sapratigāk pirkt!
Citam vajadzibvām ir lielā laiva ar kuru dragāt pa daugavu un lieliem udeņiem

holmz, 5.maijs 2015, 21:25

Nu labi - elektromotors - nekad ar tādu rīku nēesmu saskāries. Cik ilgi ar tādu var noplostot? kādu motoru un akumulatoru izvēlēties? Ja budzets šim pasākumam varētu būt ap 900 eur (protams, var arī visu neiztērēt).
5.maijs 2015, 21:31 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager