svens76 [4.dec]: a kas ir nemotors?Bembjiem nemotori ir līdz 2 litri. Laivu nemotori līdz 6hp . :D
5.decembris 2024, 11:18 | links
svens76 [4.dec]: a kas ir nemotors?Bembjiem nemotori ir līdz 2 litri. Laivu nemotori līdz 6hp . :D
svens76 [5.dec]: )ir, ir skrūvei nozīme:) tikai jautājums vai to vajag:)Ātrumlaivām vesels fetišs ap tām skrūvēm. Zinātne.
daddy_j [5.dec]: Nu ar 18 collu ripuļiem būs jūtami ātrāks paātrinājums, kā ar 21-majiem :)tas tikai svarīgi uz pirmo točku tikt:) vēlāk jau mazāk svarīgi
MT9, 5.decembris 2024, 09:50
sorry, par paātrinājuma nozīmi copē neiedomājos... :(
reiz dzīvojām kempingā ~Staburags. Un vajadzēja tak tieši iekrist LČ spiningošanā.
Sēžam ar mazdēlu pie fīderīšiem... te BZZZZZ pilna upe ar motorenēm, visi gāž uz augšu, uz točkām.
Es uzreiz sapratu! saku sīkajam:
- re, sacensības!
- motorlaivu ātrumā, šis prasa??
- nu jā, es saku
:)))
sorry, par paātrinājuma nozīmi copē neiedomājos... :(
daddy_j, 5.decembris 2024, 10:19
Nu ar 18 collu ripuļiem būs jūtami ātrāks paātrinājums, kā ar 21-majiem :)
MT9, 5.decembris 2024, 09:50
...tak ne jau skrūvē spēks!!! tas tāpat kā savam mersim nevis 18", bet 21" diskus uzlikt :D spēks nāk no DZINĒJA!
daddy_j, 5.decembris 2024, 09:35
daddy_j [5.dec]: vot bļe es tagad sēžu un domāju vai 150niekam yamahai mainīt skrūvi vai ne? :)))ir, ir skrūvei nozīme:) tikai jautājums vai to vajag:)
svens76, 4.decembris 2024, 21:01
...tak ne jau skrūvē spēks!!! tas tāpat kā savam mersim nevis 18", bet 21" diskus uzlikt :D spēks nāk no DZINĒJA!
...savulaik kartingu pulciņā forsējām dzinējus - slīpējām cilindru logus, gāzu kanālus, u.c., un tiešām no standarta 50cm3/2zs motorīša, varēja 5-7 zs "izspiest"...
nu, modernākiem motoriem droši vien otru turbīnu var uzlikt, vadību pārprogrammēt un protams atbilstošu DZENSKRŪVI... un būs Tev 300-450 Zs... tikai skaties, lai klēpī neielec ar visu tranci :))) /sarkasms, nevis uzbrauciens/ :)
vot bļe es tagad sēžu un domāju vai 150niekam yamahai mainīt skrūvi vai ne? :)))
svens76, 4.decembris 2024, 21:01
Jurik [4.dec]: garstavoklis sudigs pec tam kad priekšnieks ar foruma biedra sievu pārguleja.Nu re, veselīga ironija un humors :D viss ok, turās.
RaimisD [4.dec]: svens76 [52m]: vot bļe es tagad sēžu un domāju vai 150niekam yamahai mainīt skrūvi vai ne? :)))Viss Ok Sven. Maini ,ja tā uzskati. Jurika teiktais attiecas tikai uz nemotoriem.a kas ir nemotors?
Tagad sēžu un domāju, likt smaidiņu vai nē.
Vai gadījumā neizraisīšu BrunoL negācijas.
svens76 [4.dec]: vot bļe es tagad sēžu un domāju vai 150niekam yamahai mainīt skrūvi vai ne? :)))Viss Ok Sven. Maini ,ja tā uzskati. Jurika teiktais attiecas tikai uz nemotoriem.
BrunoL [4.dec]: Pirms kādu saucam par JEFIŅU, ieskatamies spogulī!Tā notiek, kad par slinku lasīt garos palagus.
Nožēlojama paaudze, kurai sarkasma un melnā humora uztvere pieklibo.
Laikam bez smiekliņa pievienošanas kā komēdijās, kur vairāk raudāt gribās, nu nekā.
MT9 [4.dec]: Es esmu aizgājis vēl tālāk - pat elektromotoram dzenskrūvi mainu, atkarībā no apstākļiem ezerā :D,,Tas taču ir tas pats kas aukstā laikā biksās čurāt lai sasildītos"
Katram motoram uzlikuši savu. Tas taču ir kā biksēs čurāt. Vai nav jefiņi.
RaimisD, 4.decembris 2024, 19:23