Labāk gan skaties tagad,neatliec uz pavasari.Cenas ziemā krietni zemākas un būs laiks sagatavot sezonai,ja kādi remontdarbi vai aprīkojums jāuzstāda.
Ja Tu domā daudz vadāt laivu pa dažādiem ūdeņiem,Guntara laiva laikam nebūs tā pareizākā izvēle.Vai ne,Guntar?
andis47, 20.decembris 2014, 00:33
Viennozīmīgi ērtai mobilai pārvadāšanai vajag kaut ko vieglāku un kompaktāku, biki pa ekstrēmu tos 700kg staipīt. Tālākais es to esmu vilcis līdz Burtniekam un Staburagam. Es viņu turu Ķīšezerā ostā visu sezonu, ideāls variants pa brīvu brīdi aizskriet, bet tā man mobilai staipīšanai pa paasuli ir cita laiva.
Ja vajag ērti mobili, tad uzskatu, ka kopējais laivas svars sausajā kopā ar motoru nedrīkst pārsniegt 300-350kg. Tīri tehniski jau var līdzi kaut kreiseri staipīt, ja atļauj piekabes parametri un mašīnas jauda, bet nu tur sākas tehniskas nianses. Sānvējā vienatnē to bandūru uz piekabes uzdabūt grūti, paskriet pa šoseju arī īsti nepaskriesi, fiziku neviens nav atcēlis, nu un loģiski lielāka laiva nozīmē lielāku dzinēju, augstākas degvielas, apkopes un uzglabāšanas izmakass.
20.decembris 2014, 17:58 | links