Laivas un to motori

Vimmo deglava iela
17.novembris 2014, 18:35 | links

kur var dabūt suzuki 2,5 apakšējo motora dekoratīvo plastmasu ar ručku. Nokrita, un ručkai pipec....
17.novembris 2014, 17:51 | links

2 goldmans
Man ir PROGRESS M un 50 HP Yamaha.Trancis ir nostiprināts.Viss it OK.Domāju,ka arī 60 HP nebūs nekādas vainas.
7.novembris 2014, 20:56 | links

Liels paldies veči. tad kabināšu 40 un būs ok. veiksmi uz ūdeņiem.
7.novembris 2014, 15:11 | links

Kādi viedokļi par motoru progresam 4turtajam. kādi griesti???

KaGoldmans, 6.novembris 2014, 20:20

Ar standarta tranci ne vairāk par 50HP, normāli 40hp, bet ir redzēti aktieri kas pēc tranča nostiprināšanas 150 uzlikuši :)

JIG.LV, 6.novembris 2014, 21:27

Ja biki nostiprina tad normāli ir 60HP!!!
Pielikt var da jeb ko tik vai tas ir vajadzīgs!
6.novembris 2014, 21:34 | links

KaGoldmans, 6.novembris 2014, 20:20

Ar standarta tranci ne vairāk par 50HP, normāli 40hp, bet ir redzēti aktieri kas pēc tranča nostiprināšanas 150 uzlikuši :)
6.novembris 2014, 21:27 | links

6.novembris 2014, 20:20 | links

Visiem brendien ir Brāķi citiem vairāk citiem mazāk!Man ir Suzuki 2.5hp četrtaktnieks pirku no Ārzemēm Izstāžu variants uz ūdeņiem nav bijis nobraucu pāris mēnešus un eļa palika baltgana saka cilvēki ka galvas blīve jaimaina suzuki servisā teica termostats vainīgs!Tākā jebkurai firmai lai viņa ir Suzuki Honda parsun Haiden vai kāda cita ir savi rūpnieciskie defekti un ar to ir jārēķinas kā arī nekas nav mūžīgs!
3.novembris 2014, 21:41 | links

Domas visiem ļoti dalās...
3.novembris 2014, 21:02 | links

par šito jau ir rakstīts... ar PARSUN 5zs nobraukaju četras sezonas,nekadu problemu-perfekti. tagat man ir Parsun 15zs,sezonu vel neesmu beidzis,nav problemo. uzpaseju un veicu apkopes ka jeb kam!!!
3.novembris 2014, 19:50 | links

Kāds ir ekplustējis Parsun dzinējus kādas atsauksmes ko labu vai sliktu varat pateikt? Kā ar servisa apkalpošanu ar garantijiu? Kādas problēmas ir bijušas?

Jonius, 2.novembris 2014, 18:56

Pats lietoju intensīvi divus gadus 2.6zs parsun nav nekādu bēdu bijis un pievīlis mani arī nav, ar airiem nav nācies airēties malā atsauksmes labas.pirkts lietots,1sezonu.
3.novembris 2014, 14:11 | links

Kāds ir ekplustējis Parsun dzinējus kādas atsauksmes ko labu vai sliktu varat pateikt? Kā ar servisa apkalpošanu ar garantijiu? Kādas problēmas ir bijušas?

Man kaimiņam ir 2.6 un 5hp Parsuni, abus ņēma jaunus. Mazais 2.6 ir diezgan pasens jau, ja nemaldos 5 gadi, pats esmu ar to braukājis - parasti to izmanto velcei. Kaimiņš jau gaidot ka tam drīz būšot kirdik bet darbojoties vēl labi - man nepatīk ka diezgan stipri vibrē pie zemiem apgriezieniem, bet tas laikam visiem tiem mazajiem motoriem. Mazais motorītis ir pabijis arī ūdenī, un pagaidām nekas. Tiesa motoru saimnieks mīl tehniku un ir pats tur rakņājies, sākumā teica ka šur tur nomainījis blīves un plastmasainas trubiņas aizstājis ar gumijas. Motoriem viņam nav garantijas - tos viņš ja nemaldos pie Leišiem pirka, šeit esot pa dārgu.
3.novembris 2014, 13:01 | links

pats espluatēju tahatsu 2.5 divu un chetru taktu 4 taktu bija pirkts lietots un viņš tālu nav ideāls....
2.novembris 2014, 19:32 | links

Bija zīmīgs teicien par Parsuna motoriem.
"Brauc ar Parsun tik tālu cik tālu gribi airēt atpakaļ."
Lai gan man zināmie kas nopirkuši....baigi nesūdzas.
personīgi...neiedveš usticību.
2.novembris 2014, 19:29 | links

pirmkārt lietotu Japāņu gandrīzvai nav un ja ir cenas ir ne pārāk adekvātas un ne fakts ka ar to lietoto japāni nevajadzēs mocīties redzot kā daži labi viņus ekspluatē...
2.novembris 2014, 19:29 | links

Jā, jauns. Kādu pus sezonu mocījās...
Labāk ņem lietotu Japāni...
2.novembris 2014, 19:25 | links

Motors bija jauns pirkts?
2.novembris 2014, 19:20 | links

Pats neesmu. Paziņam bija, vinš to motoru vairāk taisīja nekā brauca, tagad ir laimīgs ka ticis no viņa vaļā...
2.novembris 2014, 19:20 | links

andis47

Atkal nāk ziema un aktuāls kļūst laivas uzglabāšanas jautājums.Varbūt kāds var piedāvāt apsargājamu noliktavu vai noliktavas daļu vienas vai divu motorlaivu uzglabāšanai līdz pavasarim?Mani interesē tikI Daugavas labais krasts Rīgā,vēlams Vidzemes priekšpisētā un virzienā uz Ādažiem.
Ja vēl kādam ir līdzīga problēma,rakstat privāti.Varbūt varam kopā noīrēt kādu lielāku noliktavu.

29.oktobris 2014, 18:15 | citēt | links

Ir diezgan daudz apsargājamu garāžu kooperatīvu, Vecmīlgrāvis, Sarkandaugava, Eksporta iela ,nebūs lētāk.
2.novembris 2014, 19:19 | links

Ja Parsuns maksātu par 70% lētāk kā normāls motors, tad varētu eksperimentēt. Mans padoms ir aizmirsti par Parsunu ,Vektoru, Hifei un vēl nezin kādu. Tā ir izmesta nauda.
2.novembris 2014, 19:19 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager