Headhunter [07.07.22]: Es ietektu Dulkan. Pats vienu palietoju padsmit gadus. Skatītos, lai ir trancis, cietā grīda un ķīlis. Tas pats minimālais džentlmeņa komplekts. 2,9 garums gan tāds paknaps, ja ar elektromotoru, tad aķis + parpalas + pats, būs par īsu....
Nu jā. Man paziņa arī ieteica Dulkan. Bet vai šāda tipa laivām, kā bildē, vēl vajag tranci? Un par grīdu runājot, skatos, ka tām, kuras varētu atļauties ir grīdas dēļi vai finiera pamatnes klājums. Tas laikam nav labi. Un ko tieši dara ķīlis? Vai viņš ir laivas stabilitātei, vai kāda cita funkcija?
Un tas garums ir tāds pamazs, bet nu nekas garāks nesanāks. Priekš pirmās būs pietiekami, motorīti tāpat šogad nepirkšu, airēšu, un nepārspīlēšu ar parpalu daudzumu. Pagājušo gadu nopirku no paziņa lietotu laivu- nezināmas izcelsmes, tāda diezgan liela, bet ik pēc 5 min jāpumpē gaiss klāt, kaut kur laiž, bet tā arī neizdevās saprast kur. Tā ka pēc tādas neveiksmes arī maza laiva šķitīs laba, jo nebūs caura. Starp citu man nav piekabes, tādēļ nāksies vienmēr piepumpēt un vedot mājās izlaist gaisu. Vai šāda regulāra viņas mocīšana būs viņai veselīga?