Rīgā pie zivju paviljona, spīķeru pusē, ir jahtu piederumu veikals - vari nopirkt visādus ciparus no līmējamā materiāla. Mēs tos līmējam uz burām. Domāju, ka var pajautāt arī CSDD, par maksu noteikti arī viņi notirgos, vai nu trafaretus, vai līmējamos burtus. Man iedeva līmējamos, bet bija izvēle.
Neiesaku. Uzkrāsoju ar ūdens izturīgu marķieri savai baltajai laivai, apkārt nummuram viss tika sasmērēts pēc pirmās laivas salocīšanas. Prasīju servisam, cik maksās notīrīšana un nummuru uzlīmēšana............~40 Ls!!!!! Vieglāk nošauties.
Krievu laika ovālajai kannai (ārējā bāka) pazudis skrūvējamais korķis, kādam nav lieks vai ideja kur tādu dabūt, vai funktieris kā uzmeistarot ko analoģisku?
ja kādam vajag nomainīt reduktorā eļļu tad varu palīdzēt! nopirku 1l iepakojumu bet man iegāja 100ml :D lai lieki nemētājas varu kādam par minimālu atlīdzību(kāds alus) palīdzēt nomainīt. esmu Rīgā
Es vienu dienu pievērsu uzmanību ar ko pārvietojas daļa pa Liepājas ezeru, tad kādas sešas laivas bija ar parsun dzinējiem, daļa mazie līdz 5hp un otra daļa laikam kad līdz kādiem 25hp, jo ciparus neredzēju kādi bija. :) Diez kā tad viņiem ar tiem dzinējiem braukājas :)
man ir parsun 2,6, jau trešo sezonu. lec labi, neraustaas, apkopes pats taisu, pats vārstus regulēju. sudziibu nav. vienigi liekas pasmags.... (ceru ka piektdien nesaluziis velcejot)
Uz jautājumu kas notika nepareizi apgāžot atbilde ir - nezinu :-)). Vienkārši konstatēju faktu un salasoties briesmu stāstus tepat forumā nolēmu meklēt meistaru.
Noteikti izmēģināšu sveces izskūvēšanu un cilindra iztīrīšanu, taču meistaru tāpat gribu atrast. Kopš iegādāšanas pie meistara neesmu vedis, nu sirdsmieram būs jāaizved.