Brokoļi, zemenes, zemes rušināšana vai kas cits - kāda tur starpība? Lielākā daļa tāpat dara mazkvalificētu darbu, jo priekšniekus no Latvijas tur neviens negaida :D
Par labo dzīvi pārsvarā gan gadās dzirdēt tikai pašiem aizbraucējiem uz palikšanu - cik tur skaista dzīve pie piena upes ar ķīseļa krastiem. Bet tie, kas aizbrauc ciemos, zina stāstīt, ka tā dzīve ne tuvu nav tik skaista. Ko līdz lielāka alga, ja izdevumi arī attiecīgi lielāki? Protams, dzīvojot komunaļņikā ar negroīdiem un musulmaņiem izdodas ko ietaupīt. Pērkot nocenotos rolltonus arī kāda mārciņa ietaupās, bet vai tad nu tā ir tā skaistā zelta dzīve?
Un tādi ir n-tie piemēri - sastāsta brīnumu lietas, bet uz vietas viss izskatās pulka pieticīgāk. Kāpēc es to visu stāstu? Manis pēc lai brauc, vai tad man žēl, taču mazliet kaitinoši dzirdēt visus izskaistinātos stāstus par savu izcilo dzīvi un naudas blāķi... un pēc tam lasi tvnetā - muļķi, kas palikuši Latvijā, man Anglijā jau 1. gada laikā māja! Vai dieniņ, nu ir gan līmenis, taču izrādās, ka tā ir... sociālā māja :)
Labi, cik nu par šo, nemaitās tēmu. Ja ir kādam vēlme sīkāk padiskutēt, var uzrakstīt man privāto ziņu.
20.janvāris 2012, 11:40 |
links