jjanis, es zinu kādu laivu(as) vēlos, šis tas ir iegādāts bet jāsaved kārtībā, uz šo to jāpagaida, jo cenas neadekvātas, Jūlijā, Augustā cenas bija stipri mazākas.
Kādreiz savādāku,izņemot kocinieces,nemaz nebij.Man ar pirmās 2-vas laivas bij kocinieces,abas pats būvēju.Tad nopirku pirmo pūsli - ORION-5.Nekāda vaina,copēt varēja.Protams pārsvarā copēju Daugavā un līcī.
antonsb, laikam jau būs, ja raksta ka laiva, katram ar kaut ko jāsāk ... tikai man šķiet, ka glābšanas riņķis tādā laivā izskatās nopietnāk par pašu laivu (ja vien nav piepūšamais)
Vienam pasham copeet K300 buus ljoti ok. Diviem - par mazu. Shogad tieshi taadu testeeju ar hondu 5 zsp. Divataa uz glisi gajaa bez probleemaam un izspiedu 20 km/h. Man patīk tas, ka BUSH Kaiman vispaar ir ljoti stabila laiva.
Nākamgad plānoju iegādāties gumijas laivu.
Jautājums Vai ar BUSH KAIMAN K-300R laivu Ķīšezerā neizskatīšos pēc pašnāvnieka (pārsvarā copēju viens). Varbūt kāds var ieteikt citu laivu šim ezeram. Laivu es pārvadāju automašīnas bagažniekā, tādēļ liela izmēra nav iespējams ievietot (piekabi nav kur turēt). Varbūt var arī mazāka izmēra laivu droši izmantot šim ezeram?
Pie laivas kāršu jau esošu 5 zs motoru.