Laivas un to motori

esmu vedis 360 uz jumta apgāztu uz mutes Bet visā visumā tik garu neiesaku. :D jāatzimē, ka man gan nebija jumta reliņu. Bet dabūt augšā un pēc tam lejā vienam pašam ir sasodīti grūti....
20.decembris 2011, 12:05 | links

jautaajums - ja gumijniecei paarpuusts ķīlis, iespējams ko labot vai nekaa no labošanas nesanāks?
pēdējā laikā vispār nepumpēju ķīli, jo kad piepumpēju, veidojas kautkāds gaisa burbulis starp grīdu un to ķīli.... un nevar dabuut ārā...

vai ir kādas zāles, ja neskaita - izmest laivu ārā vai "pārdot"....
20.decembris 2011, 10:43 | links

jautaajiens no praktiskaas puses- cik garu puusli var paarvadaat uz sedana jumta bagaazhnieka?
20.decembris 2011, 10:17 | links

Krabim nav nekādas vainas. Atšķirība - uzrautais purns un nedaudz savādāka forma - lai varētu ātrāk veikt šuvju metināšanu, līdz ar ko lētāks process - lētāka laiva.

uzrautais purns labs pret vilni - nesit šļakatas iekšā.

mīnusi krabim - kaimanam ir garāks celiņš, pa kuru bīdīt soliņus, priekšējais arī var sēdēt, krabim jau vienam tikai ērti, priekšējam jādomā kaut kas cits. Vēl - priekšā ir neliels lenķis grīdai (dēļ uzrautā purna), nedaudz neērtāk stāvēt, bet īpaši nejūt. man ir 3.6m krabis :)
19.decembris 2011, 22:35 | links

karlis5 man ir grūti spriest par crabu jo man nav bijusi saskare ar šo modeli. Ieej Buch mājas lapā un papēti visus modeļus, varbūt tas Tev palīdzēs izdarīt izvēli. Jo to var iespaidot dizains, krāsa kā arī daudz citu aspektu.
19.decembris 2011, 22:05 | links

Man ir 345, no sākuma arī pamēģināju 325, bet priekš mana rumpja bija drusku pa mazu, tāpēc paliku pie 345, priekš viena ideāli, bet var copēt arī divatā. Tie piemontējamie riteņi ir laba lieta, es noskatījos kā Agris neija ar vienu rociņu laivu ar visu mazo motereli aizvilka, pateizi sakot pat aiztūma no savas slēgtās piekabes līdz ūdenim. Vi'ņs tikai tos riteņus neceļ augšā, bet ļaut viņiem peldēt līdzi laivai, jo gaiss riepās viņus smuki notur virs ūdens.
19.decembris 2011, 21:28 | links

sapratu,laivu būs jānokomplektē ar riteņi, kurus var piemontēt pie tranča,
19.decembris 2011, 21:26 | links

ziks- kādas plusi kaiman laivai, salīdzinot ar crabu
19.decembris 2011, 21:21 | links

Kārli, ir pieejami riteņi, kurus var piemontēt pie tranča. Aizvilkt varēsi kur gribi, ja vienīgi pa galīgiem arumiem nav jāstiepj.

SS reklāma riteņiem

Lētākais pieejamais variants, protams, pašam arī nav problēmu uzbūvēt.

Salikšana - 10-20minūtēs vajadzētu salikt. Lielāko laiku aizņem pumpēšana.
19.decembris 2011, 21:07 | links

karlis5 laivu es p
arvadāju busā tikai mazliet izlaižot gaisu. Kas atiecās uz dabūšanu līdz ūdenim tam kalpo pie tranča pistiprināti divi ritenīši kurus ielaižot laivu ūdenī nofiksē augšējā stāvoklī un uz priekšu! Tikai laiva man ir buch kaiman
19.decembris 2011, 21:07 | links

Vairis30. Pagaidām plānoju pārvadāt automašīnā saliktā veidā. Kāda garuma Dulkan Tev ir. 325 ļoti skaisti izskatās mājas lapā. uztrauc vai viens varēšu aizvilkt līdz ūdenim,
19.decembris 2011, 20:54 | links

to ziks Bush Crab300 laivu tu pārvadā izjauktā veidā? cik ilgs laiks nepieciešams uzpūst un salikt kopā. Vienam var aiznest līdz ezeram,velkot pa zemi var sabojāt audumu pa asām akmeņu šķautņēm Ar kādu motoru brauc.
19.decembris 2011, 20:48 | links

Kārli, tikai pēc viegluma, man ir Dulkan ar finieri, ja ir piekabe, tad nav tik traki
19.decembris 2011, 20:40 | links

Paskatījos Outland laivas, cenas augstākas kā Bush, tehniskie raksturojums pieticīgs, cik liela nozīme alumīnija grīdai un kādas priekšrocības salīdzinot ar finiera grīdu?
19.decembris 2011, 20:37 | links

GRAND laivas arī ir labas, paši ar tādu braucam copēt. Daudz labāk uz glisi lec ārā nekā Buch.
Ir 3 mīnusi, kas šajā Grand laivā tracina:
1.balta, kā sniegs ziemā;
2.nevar novietot beņķus, kur gribi kā Buchā, un to stiprināšana tāda kretīniska, bet atkal, turp šurp neslīd.
3.cena
19.decembris 2011, 01:21 | links

Outland ražojumiem atsauksmes labas, tikai tā cena, tā cena :)))
19.decembris 2011, 01:01 | links

ieteiktu tev uzmest aci arii Outland laivaam,skjiet ka taas buus vieglaakas ,griida no alumiinija,ne finiera piem.
18.decembris 2011, 23:54 | links

to Karlis5 ja ir izvēle starp Buch un Dulkan Es ieteiktu Buch 300, ļoti laba, un stabila laiva laiva. Es tādu lietoju nu jau trīs sezonas un esmu apmierināts gan svara, gan stabilitātes ziņā.
18.decembris 2011, 23:19 | links

Ja ir iespēja - aizej pie ražotājiem. Varēsi izmēģināt tur visu pēc sirds patikas :)

Un ja vadies tikai pēc svara - neesi slinks, tas ir ļoti ātri atrodams ražotāju mājaslapās.

http://www.bushboats.com/lv

http://www.dulkan.lv/index.php/lv
18.decembris 2011, 22:50 | links

Vai kādam ir laiva Dulkan 290DL vai Bush crab300R gribas dzirdēt atsauksmes. Vēlos iegādāties laivu. Pārsvarā copē braukšu viens ar esošo el.motoru. Laivas izvēli nosaka svars, negribas liekus kg nēsāt līdz ezeram un viss jāsaliek vieglās automašinas bagāžniekā, cik noprotu Dulkan 325 par smagu vienam nēsāt.
18.decembris 2011, 22:40 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager