Laivas un to motori

Cik viss vienkārši...
14.novembris 2011, 16:43 | links

Ja vienīgi karburatorā varētu iemontēt to sūkni. :) A savādāk tur caurulīte caur krāniņu uz karburatoru.Nekā cita tur nav,
14.novembris 2011, 15:23 | links

2.5 HP nav sūkņa!!! Tikai paštece!!
14.novembris 2011, 15:00 | links

Es domāt ka visiem tādi ira.
14.novembris 2011, 14:55 | links

Tam motorītim ir degvielas sūknis?Tiešām neesi kaut ko sajaucis?
14.novembris 2011, 13:05 | links

To Lauric
Tur pie vainas sīka draza sūknī...kas visātrāk ir membrānas tipa un pēc runām neuboijnijs ilgam laikam. Pašam bij tāda vaina. Biju jaucis un tīrījis, kaut arī vizuāli neko tādu netīru nemanīju. Liksta tomēr pazuda...un pagaidām viss Ok. Vari pārbaudīt sekojoši - atvieno šļauku no karbulja un ar izslēgtu aizdedzi pastartē - ta redzēs sūc/nesūc. Pie tam no bākas tas benža jau arī brīvi tek uz karbuli, no karbuļa netek. (stipri pūšot var ko i ieplēst) Tāpēc pilna bāka ir augstāk par karbuli un paštecē viss notiekas. Karoč roc šajā vietā. Var jau tūningot - paņem babiņas spiediena mērītāju lai uzturēt bākā spiedienu :)))))
14.novembris 2011, 12:37 | links

Tieši tā,ar pus bāku(varbūt nedaudz mazāk) tiešām neiet.Slāpst nost.Parasti ieskatos bākā tādā gadijumā,benzīns ir normālā līmenī,līdz tai izteces vietai,ja to tā var nosaukt,vēl tālu.
14.novembris 2011, 12:27 | links

ar pilnu bāku iet un ar pus bāku neiet? pielejot iet ..... vai bākā sāndziņa benzīna ir tik gara cik vajag nu uz to pusi ....... ko tā var pateikt ..... tur tev jāpapēta pašam . kā iet un kā neiet...
14.novembris 2011, 12:21 | links

Cik noprotu,tad zem kapota neko Tur nedrīskt skrūvēt.Ja vien nedaudz tukšgaitu un padevi paregulēt.Vaina noteikti ir degvielas padevē.Un tā izskatās,ka līdz karbūzim viss ir OK.Bet tālāk.......
14.novembris 2011, 12:00 | links

nu ja ir garantija tad ir kā ir pašam līst iekšā ...... ja tā ir vainā degvielā padevē tad .... es tavā vietā izpētītu to bāku kas un kā notiek un gan jau pats atrastu kas pa vainu .........
14.novembris 2011, 11:51 | links

Es netaisos maksāt par jauna motora remontu.Tas,ka jauns dzinējs nedarbojas kā nākas nav mana problēma un man par to nav jāmaksā.Tikai tas viss man aizņem gan laiku,gan nervus un arī nedaudz līdzekļus.
14.novembris 2011, 11:46 | links

servisam ar jāpelna un muļķošanas rēķina .... problēmu varot atrisināt jeb kuru
14.novembris 2011, 11:37 | links

Tā problēma ir gan vienam,gan divatā braucot.taču problēma pastāv,tikai nezinu kur.Biju pāris mēnešus atpakaļ paņēmis motoru nomā pie Ojāra Vecates bāzē un tam bāku varēja sausu izbraukt bez problēmām,taču manam nekādīgi.Vēl ir doma par gružiem degvielā.Var būt dīzē ieskrien kāds sīkums,nosprostojas un bākā līmenim krītot,spiediens arī krīt un tad sāk trūkt.To visu nostāstiju servisā,taču karburatorā neko neatrada.Esot bijis tīrs.Nomainija karbūzi.Un vispār tas nav normāli,ja pats nevar skrūvēt motoru.Neticu es servisiem jau no seniem laikiem.
14.novembris 2011, 11:26 | links

Lauric

Mums tieši tāda pati lieta ar bāku, vienkārši pielejam un braucam tālāk.
14.novembris 2011, 11:05 | links

Atļaušos izteikt savu amatiera versiju - varbūt nelādzīgs motora novietojums, teiksim, tu pats sēdi aizmugurē, bet priekšā neviens, līdz ar to priekša gaisā - degviela bākā arī nav vienā līmenī visur un padeves nepietiek.

Tas tā - minējums, jo bākā daudz lūkojies neesmu :)
14.novembris 2011, 11:00 | links

Ir viena problēma,kuru pašlaik neizdodas atrisināt.Tātad pāris mēnešus atpakaļ tika iepirkts 2,5Zs Suzuki motorītis.Un jau ilgstoši pastāv viena problēma.Ar pilnu bāku dzinējs iet normāli kā uz maziem,tā uz lieliem apgriezieniem.Kā bāka ir zem vidējā līmeņa,tam acīmredzot sāk trūkt degviela un slāpst nost pat praktiski tukšgaitā velcējot.Sia Vimmo pat karburatoru nomainija,taču problēma netika atrisināta.Nu it kā jau tā nav problēma pieliet benzīnu drusku biežāk,taču manā skatijumā tas nav nopietni.Vai ir vēl kāds,kuram ir tādas pašas problēmas ar tieši šo motorīti?Būšu dikti pateicīgs par noderīgu info šajā sakarā.
14.novembris 2011, 10:35 | links

Es arī nesapratu moderatora teikto,ka 2-taktnieki neiet atpakaļgaitā:)
Vai tik viņš pats kaut ko nav pa ausu galam saklausījies?:)
14.novembris 2011, 10:25 | links

Pilnīgi piekrītu VSOP.
Manējam 3.0 metru bušam noteikti būtu optimāls 10 hp motors, net tam ir jau pavisam cita massa. Tā kā laivu un motoru transportēju bagažniekā un uzglabāju pagrabā, tad katram liekajam kg ko nesāt ir liela nozīme.
14.novembris 2011, 10:13 | links

Man ir pirmo gadu ir honda 5 ar ārējo bāku, kolēģim otro gadu Yamaha 4hp ar iebūvēto (vecais modelis), par tiem pamatā varu spriest.
Dazīmani novērojumi par šiem motoriem.
Par Yamahu - izkalausās ka ir nedaudz klusāks, bet tas iespājams nav patiesi, jo kolēģa laivā parasti sēžu purngalā, savējā pie motora.
Honda arī kad ir auksts lec labāk, lai arī Yamahai nav ne vainas.
Kolēgi vienmēr līdzi ņem 5 litru benzīna kannu, līdz ar to iebūvētās bākas priekšrokas tā kā nebūtu.
Pēc copes Yamaha smird pēc benzīna. Hondai smird tikai savienojošā šļauka starp motoru un bāku.
14.novembris 2011, 10:06 | links

Iegādājoties motorus būtu vērts paturēt prātā, ka dzinēja jaudas nekad nav par daudz, proti, samērā drīz jaunais un jaudīgais būs par mazu, ja vien laiva atļauj. Vēl -lēti pirkt=dārgi maksāt. Īpaši, ja pērk jaunu mantu.Īpaši -ekonomēt uz apkopēm, piem. likt līdzīgus eļļas filtrus un tamlīdzīgi ir dārgi.
Galvenais - copē nekad nevar atpelnīt ieguldīto. ne dzinējā, ne degvielā, ne kātos un spolēs līdz ar ko būtu vērts tērēt tik cik nav žēl un copēt baudai. Ne asakas!!
14.novembris 2011, 10:05 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager