Laivas un to motori

To karlasons
1200 USD ar vairākiem +..... Kaut kur nepareizajā virzienā skaties. Nu no tēmas - a vajag to?
26.septembris 2011, 09:28 | links

Nu lūk, spinis34 ir savā albūmā ielicis vertikālā tranča risinājumu.
26.septembris 2011, 00:22 | links

To Usis paldies...
25.septembris 2011, 19:40 | links

paņem to daiktu uz veikalu un salīdzini, jeb meklē pie Hibistiem
25.septembris 2011, 19:38 | links

To Usis man ir Hibo laiva,derēs?
25.septembris 2011, 19:33 | links

ir arī tur
25.septembris 2011, 19:30 | links

To usis vai salmo juglā nevar būt?
25.septembris 2011, 19:28 | links

iegādāties var visu mezglu kopā ls 5.95, ja šodien, tad līdz 20.00 Salmo Spice
25.septembris 2011, 19:26 | links

Sveicināti,man te radās problēma,vai šo detaļu kautkur var iegādāties atsevišķi?
25.septembris 2011, 19:21 | links

Sveiks Sagittario, attiecībā uz laivām, šajā pašā tēmā, var atrast ļoti labus un vērā ņemamus V.S.O.P. komentārus, kuros tiešām ir vērts ieklausīties (neesmu dzēris). Saprotams ne visiem ir tāda rocība, bet var padomāt par to, kāpēc viņš nonācis līdz tai laivai, kura viņam ir tagad. Man bērnības draugam ir līdzīgi, tikai viņš sāka ar navigatoru un tagad ir ticis līdz 5. pozīcijai V.S.O.P. sarakstā tikai ar Dulcan 340 un Yam 9.9.zs.
Galvenais arguments ir tas, ka dažādu lietu pielāgošana beigās var izmaksā dārgāk, un kā V.S.O.P. pareizi atzīmēja skopais maksā divreiz.
Lai varētu ko ieteikt KarlasonsLV vajadzētu uzdot jautājumus, jo pagaidām rakstītais nelīmējas kopā, nav vietas kur glabāt, gumijas laivu ieteicams glabāt piepūstu, kur tiks makšķerēts, cik bieži, kāds ir otrs motors utt.? Jeb tēlaini izsakoties, vispirms nepērk riepas, lai pēc tam pielāgotu auto. Horizontāls trancis ... varbūt, bet kā rakstīju vai vajag ? :) Neesmu laivu guru, bet interesējos par šiem jautājumiem.
25.septembris 2011, 12:47 | links

Zvaigzne- kādi argumenti varētu nostrādāt "pret"?
24.septembris 2011, 08:48 | links

Izdarīt var visu, tikai jautājums - vai vajag?
23.septembris 2011, 13:51 | links

Aizsūtiju bildi
23.septembris 2011, 12:48 | links

To spinis34
kriss@ozt.lv
23.septembris 2011, 12:30 | links

KarlasonsLV. Uzraksti savu meilu, nosūtīšu vienu bildi no savas laivas. Man ir līdzīga uzparikte , tikai paredzēta enkuram.
23.septembris 2011, 11:39 | links

To spiningists
Kā Tu domāji uz pasūtījuma? Lai ielīmē vietas kronšteinu stiprinājumiem?

Vai "parastai" laivai, priekšgalā uzķimerējot stiprinājumu tas darbotos? Teiksim Bush Kaiman 245 S? Vai vispār ir iespējams ko tādu "uzķimerēt" Doma bija līdzīgu sistēmu, kā mazākām gumijniecēm, kurām abi gali ir apaļi, tur jau arī nāk klāt stieņi ar dēlīti, kur iekārt motoru.

Noskatīju ebay, 1200 $, tur protams vēl muitas u.c. nepatikšanas.

Cieto laivu auto iekšā nedabūsi, tas ir viens un nav arī īsti kur ziemā likt, cenas utt
23.septembris 2011, 11:30 | links

To KarlasonsLV
Cik esmu redzējis, tad tās sitēmas ir tik tādām kārtīgām laivām, kur tā vadība notiek sēdot ērtā krēslā. Gumijniecei to dabūt gatavu var tik uz pasūtījuma pie kāda laivu ražotāja. Un tās darbības efektivitāte ir tikai priekšas montāžai...ja aizmugurē....tad ar var, tikai uz aizmuguri braucot :), bez galvenā dzinēja.
Pa kādu cenu noskatīji?
22.septembris 2011, 10:49 | links

Sveicināti!

Esmu noskatījis Minn Kota elektromotoru ar PowerDrive V2 sistēmu. Manuprāt, perfekts autopilots priekš spiningošanas, velcēšanas u.c. makšernieka priekiem, lai nebūtu jāsēž pie motora un jāregulē tā zaudējot laiku, ko varētu veltīt mētāšanai piem.

Problēma ir iekš tā, ka šitais verķis liekas laivas priekšgalā, nevis aizmugurē. Vēlos sev nopirkt labu gumijas laivu ar cieto grīdu, vismaz 2-2.5 cilv. lai var ērti mētāt, taču līdz šim nēsmu atradis tādu, kurai varētu motoru uzlikt priekšā. Varbūt tirgū ir kāda uzparikte, šādai lietai, ko uzliek uz laivas ''purna'', varbūt ir arī tāda gumijniece?
Par cik esmu pētijis tikai Minn Kota, varbūt ir kāds cits ražotājs, kurš piedāvā līdzīgu sistēmu, bet aizmugurē liekamu. Kāds nezin?
21.septembris 2011, 16:42 | links

Man CSDD pajautāja, ko gribu - motorlaivu vai airu laivu, un teh. pasē mans grots ir motorlaiva, a vajadzēja airu laivu, jo tagad vajag tiesības, būs ziemā jāpalūr.
17.septembris 2011, 10:33 | links

trokiis, viss atkarīgs no tā vai ražotājs šo Orion5 ir laidis pasaulē kā airu laivu vai motorlaivu.
16.septembris 2011, 21:22 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager