Laivas un to motori

pa vienai laivai diezin vai kaads tur kraameesies
, vairaak par konteineriem vareetu buut runa vai standarta min 5k EUR
9.augusts 2011, 12:15 | links

Sveiki,

Vai kāds ir vedis laivu no ķīnas?

Piemēram - http://www.inflatable-boats.com.cn/

- http://www.china-inflatable.com/

Kādas atsauksmes?

Paldies!
9.augusts 2011, 11:31 | links

ok, paldies!
8.augusts 2011, 14:28 | links

Eds_edis - nelāpi slinkumu, pameklē šaj;ā pašā sadaļā kādu brīdi iepriekš. Es arī meklēju UK, bet tomēr nopirku šeit, gan cenas gan arī iespējamo remontu dēļ.
8.augusts 2011, 14:23 | links

Sveiki,

Iesakiet lūdzu, kur izdevīgāk sanāk nopirkt piepūšamo laivu ar cieto grīdu?
Vai izdevīgi sanāk pirkt piemēram Anglijā, Vācijā vai kādā citā valstī vai arī tepat uz vietas labāk?
Varbūt kāds ir pasūtījis no kādas valsts un var iedot kontaktus?

Paldies!
8.augusts 2011, 14:00 | links

Burtniek,cepums nav brālis!:))
4.augusts 2011, 20:06 | links

Plastmasu izmato arī kosmiskajās tehnoloģijās-tas nu tā.2 reizes esmu gandrīz nolauzis dzenskrūvi.vienreiz aizķēru lielu akmeni,otreiz upes ienestu koku ,kurš bija pusnogrimušā stāvoklī.Abas reizes nostrādāja aizsardzība-nolauza tapiņu,kuru var nomainīt lauka apstākļos.
4.augusts 2011, 19:51 | links

Burtniek,jā,es arī tā domāju.Man patīk metāla izstrādājumi.TAČU reāli kādi mīnusi ir salīdzinot ar metāla dzenskrūvi!?
4.augusts 2011, 19:23 | links

Plastmasas dzenskrūve nav tas labākais variants.
4.augusts 2011, 17:20 | links

Man tieši tā jaudas/svara attiecība dikti patīk.Bija iespēja pabraukt ar Yamaha 4zs..... manai lavai pārāk smags un spēcīgs.Laiviņa man salīdzinoši maza un nav skrienamā(ar pieliekamu tranci).Tāpēc man izvēle ir uz šo aparātu.
4.augusts 2011, 16:58 | links

Lauric,
Lietoju šo motoriņu 1 gadu - esmu apmierināts.
Pamatā lietoju ar Brālīša Cobru reizumis ar veco labo Kazanku. Tas protams nav skrienamais aparāts, bet visur esmu ticis. Labs velcēšanai - kluss, un stabīls pie maziēm apgriezieniem. Svars arī neliels, kas man nav mazsvarīgs, jo bieži copēju viens.
4.augusts 2011, 16:41 | links

Vīri,interesē informācija par Mercury F 3.5 M motoru.Kādas atsauksmes par šo aparātu?Dikti labi būtu info no reāliem šāda motora lietotājiem.Piefiksēju tikai to,ka nav atpakaļgaita un ir plastamas dzenskrūve.Bet kā tas verķis uzvedas dzīvē.Ir doma tādu pirkt,bet vienīgi dzīvē neesmu to redzējis.
4.augusts 2011, 16:27 | links

Pirms gada reāli cenu starpība bija no 40-70-100ls.Tas protams atkarīgs no laivas dārdzības.Kā ir tagad es nezinu.Par to vairs neinteresējos.
4.augusts 2011, 16:13 | links

Lauric

Rakstu no savas pieredzes ~gadu atpakaļ. Toreiz HIBO 3 vai 3,3m laivai bija ahūni lēta uz kaut kaadu akciju ~ 350,00LVL pret 500LVL par 3.3m Busheni, bet es tomēr toreiz izvēlējos Bush, jo vadījos no atsauksmēm. HIBO pluss bija lielāka diametra baloni, bet mīnuss it kā sliktākas kvalitātes materiāls (pēc dažādu "specu" nepārbaudītiem apgalvojumiem) un pie vienāda garuma par 15kg lielāks svars (kas man bija baigi būtiski, tā kā bieži braucu viens) . Varbūt pa šo laiku akcijas beigušās vai arī bush nolaidis cenas, bet nu toreiz man radās stereotips par HIBO kā baigo lēto galu.
4.augusts 2011, 15:59 | links

Vairs neatceros!Godīgi saku.
4.augusts 2011, 15:54 | links

kas tieshi tam HIBO patika labaak?
4.augusts 2011, 15:52 | links

zaraza,Tu minēji frāzi.....Ir pieejami lētā gala ķīniešu brīnumi, piemēram HIBO "Laivunamā"........Tik nelielu cenu starpību kāda ir starp Hibo un Bush Tu sauc par lēto galu? :) Bush tikai pavisam nedaudz ir dārgāks par Hibo.Es laivu pirku Laivu namā.Un tieši Hibo.Starp citu,pirms nopirku es gribēju Bush.Bet saliekot blakus abas(praktiski vienādas) laivas,nopirku Hibo.Dažas konstruktīvas detaļas tomēr Hibo iepatikās labāk.
4.augusts 2011, 15:42 | links

trokiis...

1. ne mazāku kā 3,3m - jo lielāka, jo labāka, bet, loģiski nu atkal palielinās svars un gabarīti
2. cietais obligāti... pat ja netaisies mētāt, tad jebkurā gadījumā cietajam dibenam ir daudz priekšrocību. tālāk jau var skatīties veidu - koks, alumīnijs, vai DWF. Vietējiem ražotiem nav alumīnija grīdu piedāvājuma.
3. loģiski, ka ar vietu motoram - tu taču velcēt taisies.
4. Latvijā ir 3 vietējie ražotāji - Bush, Dulkan, Grot. Milzīgas šķirbas starp tiem nav. Bush nosacīti skaitās kvalitatīvāks un labāks, kā arī personīgi man labāk patīk dažas konstruktīvās ninases (augsts purns utml.), bet viņi arī ir dārgāki un neelastīgi cenu jautājumos. Ir pieejami lētā gala ķīniešu brīnumi, piemēram HIBO "Laivunamā", Z-ray "Champion bike" veikalā u.c. bet par tiem nemācēšu teikt. Tālāk jau klasi augstāk skaitās lielāki ražotāji - Outland, Honda, Suzumar utml. Padārgi, ja godīgi, bet var trāpīt uz kādu spec atlaidi un tad jau tas ir nopietni izskatāms variants. Vienu brīdi Salmo bija Outlands par ļoti sakarīgu ciparu zem Busha cenām, bet vai vēl ir nepateikšu.
4.augusts 2011, 14:42 | links

Par pārējo nezinu-katrai laivai savi labumi/sliktumi, bet principā jau vietējiem ražotājiem nav nekādas lielās atšķirības un vainas( vienīgi salīdzinoši ar citiem Bush kausētām šuvēm dod 5 gadu garantiju), bet pats gadu lietoju Outland -arī apmierināts-pat ļoti(lai gan gads nav vērā ņemams laiks) bet pērkot pārdevējs mēģināja mani pierunāt uz piepūšamo grīdu- tomēr palasot forumus, tur ieteica labāk ņemt alumīnija grīdu-stabilāka, nav iespējas grīdu sabojāt ar ko asu ( nokrituši makšķerāķi, vizuļi) utt., un tagad tiešām novērtēju alumīnija grīdas priekšrocības. Salikšana gan ir piņķerīgāka par vienkāršu uzpūšanu, bet kad piešaujās tas daudz laika neaizņem (pašas grīdas salikšana 2-5 min atkarībā no laika apstākļiem-aukstumā viss kokaināks un piņķerīgāka salikšana, siltā vasaras dienā salikama praktiski momentā.
4.augusts 2011, 14:03 | links

UZ taviem esošajiem jautājumiem un nākamajiem atbildes ir šajā sadaļā maija mēnesī. Tur tika aprunāts tavs jautājums krustām šķērsām.
3.augusts 2011, 12:08 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager