Laivas un to motori

Bush Crab 360 apmierinās tavas vēlmes.
3.augusts 2011, 11:52 | links

Sveicināti, esmu nobriedis iegādāties laivu, tikai tagad paliek izdomāt kādu.

Doma ir izmantot gan velcei, gan arī visām pārējām iespējām.

1. Cik lielu ņemt (tā lai 2 cilvēki normāli varētu sēdēt un copēt)?
2. Cietais vai mīkstais dibens?
3. Ar apaļiem abiem galiem, vai arī tādu kur jau ir vieta motoram?
4. Kādas firmas?

Pagaidām jau viss, nu bet laika gaidtā radīsies vēl jautājumi.

Paldies :)
3.augusts 2011, 11:50 | links

Atļaušos iēpļūtīt arī kaut ko:
Nu jau pāris nedēļas lietoju Brāliša uzmeistaroto peldlīdzekli. Kopumā ar peldlīdzekli esmu apmierināts kā autobuss. Vienam transportēt aptuveni 500m līdz lielupei nav problēmu, nav tā ka aizvelc un tad negribas vairs neko darīt, pagaidām neesmu vēl iepircis motoriņu, bet šis jautājums tiek risināts. Kopumā esmu novelcējis pa Lielupi ap 30 km gan divatā gan viens, divatā bišķi smagāk iet, bet kopumā ok. Vienīgais mīnus, ka ja copē divatā, tad visām uzpariktēm pamazāk vietas, ja nečakarētu ūdenspolicija tad protams vieta ietaupītos uz glābšanas vestēm un glābšanas riņķa rēķina. Laiva diezgan stabila, lai nejauši apmestu otrādāk ir diezgan neveikli jāuzvedās. Katrā ziņā Brālītim paldies.
3.augusts 2011, 11:07 | links

spiningist, ieskaties te
2.augusts 2011, 14:35 | links

Paldies par padomiem. Sapratu, ka 100% izeja ir airi.
2.augusts 2011, 14:07 | links

pret zaaleem paliidz lielaaki propellera spaarninji un tad jaaizcelj propellers virs uudens :D
jeb airi...
2.augusts 2011, 10:19 | links

Tas jau ir smalcinātājs :))))
Šo parikti esmu redzējis Daugavā pret akmeņu aizsardzību...ar zālēm būs kirdik pavisam manuprāt...
2.augusts 2011, 10:12 | links

Jāni, te jau iepriekš bija diskusija par šo tēmu. Atmiņas atsvaidzināšanai:
2.augusts 2011, 10:09 | links

Jautājums zinošiem - kur var iegādāties benzīnsūkņa remkomplektu (un vai tāds ira...?) Mercury 4M (4T). Laikam benzīna kvalitāte dara savu - pēc skata iekšas OK, bet sūknēšana čikājas. Var ar žokli izpūst pretēji plūsmai...
2.augusts 2011, 10:04 | links

Sveiki kolēģi. Peldot ar laivu ar elektromotoru seklos, aizaugušos ezeros bieži uz skrūves tiek uztīta zāle (tāda zaļa, gļotveida). Šinī sakarā man ir jautājums. Varbūt ir kaut kāds aizsargs (siets vai cita veida), ko var uzstādīt elektromotoram?
2.augusts 2011, 09:01 | links

Sveiki,vēlos samainīt vai pārdot savu laivas motoru,Mercury 4 zs,motors tikko pēc apkopes,apkopts pie Māra no vefa Yamahas centrā.Motors ir ideālā stāvoklī.Lec viegli un labi!
Vēlos mainīt jo man nav piemērots,motors ar garo kāju.Vēlos mainīt pret divtaktu motoru līdz 15 zs ar īso kāju un vēlams laba stāvoklī,šis motors lieliski ir piemerots ja Jums ir stacionāra laiva kā kazanka vai kāda no šīs sērijas laivām!

Ps. pārdošanas cena 350Ls

Apskatīt motoru var manā galerijā.
29.jūlijs 2011, 23:51 | links

ja atcerejos ka pirms kadiem 10 gadiem ar krievu gumijnieci pahuj bija atradu upes krasta deli uzliku un maucu copet nekadas vainas!bet tagad jau ar to razotaju kvalitati loti stibri jasaubas!jo uz lv suta pedejas kvalitates preci un kipa ir aukstaka kvalitete bet no otra gala!jo par to jau nez cik reizes parliecinajos ar comiem noperk piemeram spoli arzemes un tadu pasu pie mums lavija noper pat sezonu neiztur bet ta kas arzemes pirkta iet bez problemam jau 7gadus!!!!
29.jūlijs 2011, 21:33 | links

aptin dēļa galus ar dvieļiem,skabargas atstāj pēcpusei,vismaz būs ko darīt ,ja neķeras.
29.jūlijs 2011, 21:20 | links

Ja paņemsi neēvelētu, tad čakarēs, bet iespēja arī būs dibenu padarīt noklātu ar skaidām, ja dēlis būs gluds un līdzens, tad kā lai viņš čakarētu bortus? =) Tad jau sēžot ar d... uz bortiem ir lietāka iespēja ar dzinsām izsēdēt caurumu.
29.jūlijs 2011, 21:15 | links

Wiking a tas necakare laivu- borta balonus?
29.jūlijs 2011, 21:11 | links

Wiking!Labākais padoms, ko man nācies lasīt!!!
Jums ar humoru ir OK.
29.jūlijs 2011, 19:56 | links

mazymazy2

pamēģini pie šo http://www.agrali.lv/
29.jūlijs 2011, 18:24 | links

Ir.
29.jūlijs 2011, 18:24 | links

eu kads nav meginajis navigatoram piepusamo sedeklu vieta izmantot koka sedeli kipa deli parlikt pari???????????????????
29.jūlijs 2011, 18:06 | links

Viri, vajag padomu. Iesaktiet ludzu kur pratigak butu atradit Johnson 2,5 zs motoriti, ir sadas tadas kaites ko vajadzetu noverst. Profilakse+remonts, Riga?

Paldies!
29.jūlijs 2011, 12:53 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager