Laivas un to motori

Vairi30- mēdz teikt: kamēr purkšķini, tikmēr dzīvība tevī mājo...
:DDD
12.jūlijs 2011, 23:17 | links

Štrunts par drīkstēšanu, galvenais ka purkšķ!!!
12.jūlijs 2011, 23:11 | links

Sagi
Mans ir liels puika.Pats zināšu kur drtīkst un kur var purkšķināt!
12.jūlijs 2011, 23:05 | links

Urmaas- štrunts par cenu, bet tas mazais benzīnnieks purkšķina. Es ar' reizēm... :))) Bet ir situācijas, kad to darīt galīgi nedrīkst, piem., ja gultā neesi viens... :DDD
12.jūlijs 2011, 22:55 | links

kol tieši sīkāk ? nu piemēram ja es braucu uz buļupi, vai lielupi kur man ir zināmi posmi , kur vienmēr kautko var noķert , tad es piebraucu bērīti pie krasta, sapumpāju laiviņu, un vizinos ar velci pa ceļam piestājot līcīšos. Elektro ir parocīgs, pagriez rokturi un brauc, kad brauc zālēs - piespied pogu un pacel motoru slīpi, arī minimālais ātrums elektro ir lēnāks pae benzīnmotoru. Pieliec trubu un sēdi kā ķeizars laivas vidū. Nemaz nerunajot par ezeriem kur benzīnu vispār nedrīkst. A benzīnieku, te iekurbulē , te slāpē, ja gribi lēni vilkt cakars ar buru... bet tas tīri mans viedoklis, es esmu vecs, slims cilvēks, varbūt jaunajiem patīk labāk gāzmotors jebkurā situācijā
12.jūlijs 2011, 22:07 | links

Duglas, var par šito sīkāk??: "Bet ja mērķtiecīgi brauc uz konkrētu "copes lauciņu" , lai pavelcētu, tad elektromotors protams ir viennozīmīgi parocīgāks."
12.jūlijs 2011, 21:54 | links

Elektromotors = airu aizvietotājs uz īsu brīdi.Saplusojot motorīša un aklā cenas = mazais benzīnnieks.
:))
12.jūlijs 2011, 21:53 | links

es ar par šito tematu pēdējā laikā domā. Ta viš i , ja cope ir šaudīšanās pa lielu teritoriju , meklējot labāko vietu, tad protams ar elektromotoru neparikšosi. Ja nu vienīgi dodot gāzi, bet tad jārēķinās ka nokļūsdtot točkā džasis velcei vairs nepaliek. Bet ja mērķtiecīgi brauc uz konkrētu "copes lauciņu" , lai pavelcētu, tad elektromotors protams ir viennozīmīgi parocīgāks. Pēdējā laikā tieši tā ar daru, ja zinu ka zivi meklēšu apmēram kilometru šurp turp tad ņemu elektro. Vienīgi lielākā vilnī jadod lielaka jauda virsū un protams tā var izsalādēties pāris stundās. Man ir 130 amh želejnieks, 4 gads iet, tīri velcējot (1-2 ātrums) tur apmeram 5-6 st. , ja dod gāzi (3-4 ātrums) - aparāts izsaberidzas apmēram 3 stundās. 5 ātrumā nāve iestājas apmēram stundā. Pirmos gadus bija apmkēram par 40% labāk, ar 1-2 varēja nobraukt ap 10 st.
12.jūlijs 2011, 21:50 | links

mjaa, bet vaitad velcesanu nevar deveet par vizinasanos ar makskeri upee :) benziniekam tas liels minuss,kad nevar braukt pa ezeriem, bet arii atri zales savilsi uz dzenskruuvi, kas elektromotoram nav skerslis,jo motors ,,cilajas" daudz vairak nekaa benzinieks:)
esmu lielas dilemas prieksaa!!
12.jūlijs 2011, 21:20 | links

Ja kas, neesmu experts. Experts ir tikai tas, kurš kļūdās daudzas reizes kādā šaurā profilā (šorīt radio saklausīta prātula) :DDD
12.jūlijs 2011, 21:11 | links

ri4i20- mlg2 piebilde ir vislabākā atbilde uz Tavu sākotnējo jautājumu un sitiens zem jostasvietas visiem elektromotoru pretiniekiem. :)))
12.jūlijs 2011, 21:08 | links

mlg2- trāpīts desmitniekā!!!
12.jūlijs 2011, 21:05 | links

.....p.s ja kas ar elektro nevizinās bet copē:)
12.jūlijs 2011, 21:04 | links

Ri4i20- katram darbiņam savs instruments. Tikai krievam (piedodiet, draudzīgā nācija! :))) ) ir tikai divi: zubila da molotok!
12.jūlijs 2011, 21:03 | links

Ri4i20
nu ir viens neliels problēms,ne visos ezeros var benzīnnieku lietot:(
12.jūlijs 2011, 21:02 | links

starpcitu, ja kadam nepieciesamas Evinrud 4 zs 2t detalas rakstat....gadu nezinu, bet nepieciesamibas gadijumaa uzzinasu:)
12.jūlijs 2011, 20:59 | links

maza man tomeer ticiba tiem elektromotoriem,vienigo labumu saskatu tikai vizinasanos par ezeriem,ko benzina dzinejiem nevar! bet tas tikmans viedoklis.....
paldies par info....
12.jūlijs 2011, 20:55 | links

Urmāas- tā arī vajadzēja teikt uz reizi, nevis "reizi sezonā". Savējie nesapratīs!!! :DDD
12.jūlijs 2011, 20:50 | links

Sagi
Manam tak motoriks lādē.Sezonas beigās tik pārlādēju ar lādīzeri un lieku siltā garažā!
:DD
12.jūlijs 2011, 20:47 | links

Urmaas- es tagadiņ gudrs, varu pamācīt! :))) Aķītis jālādē pēc katras lietošanas dienas, nevis pēc sezonas!!! :)))
12.jūlijs 2011, 20:46 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager