Atšķirība starp 2t un 4t? Lielāks patēriņš? Skaļāks? Vibrācijas?
22.aprīlis 2022, 18:47 | links
egilss [21.04.22]: Ja būtu jāizvēlas starp mazajiem motoriem, ko Jūs pēc pieredzes izvēlētos no Yamaha 2,5 (17kg), Mercury 2,5 (17kg), vai Suzuki 2,5 (13kg). Arī Mercury 3,5 (17kg).Mazie minētie visi ir labi!bet ja maks un veselība ļauj,es ieteiktu 5hp!nu ir labāk!un tikpat ekonomisks...
Viss izanalizēts, izstādē apskatīts, bet pieredzes radīti secinājumi ir svarīgi.
Ezs87 [21.04.22]: Visi ir labi brendi, kvalitatīvi motori. Un katrs parasti slavē savu izvēlēto. Tāka var vadīties tīri pēc cipariem - cena, svars, jauda... suzuki parasti vieglākie. Ja kabināsi klāt labi slīdošai laivai varbūt to lieko zs(3.5 merkurs) pat pamanīsMan ir Suzuki 2,5....
Ezs87 [21.04.22]: Visi ir labi brendi, kvalitatīvi motori. Un katrs parasti slavē savu izvēlēto. Tāka var vadīties tīri pēc cipariem - cena, svars, jauda... suzuki parasti vieglākie. Ja kabināsi klāt labi slīdošai laivai varbūt to lieko zs(3.5 merkurs) pat pamanīsMan ir Suzuki 2,5....
Willy [21.04.22]: daddy_j [8:48]: Vienīgi tas Honda motorīts ir skaļš un sver precīizi tikpat cik 2.5hp Suzuki ar normālu ūdens dzesēšanu (13kg). Tā, ka svars nav nekāds arguments, reklāmas triks...Nu jau gan, tas laikam vairāk attiecas uz Dēmoniem u.c. ĶTR trimmertipa izstrādājumiem kurus gribās ar čību klapēt kā uzmācīgu sūdumušu. Tie toč ir jāaizliedz
Ok, ja braukā pa visādiem seklumiem, zāļainām vietām, kur ir iespēja ieraut draņķus dzesēšanas sistēmā, tur varbūt šim ir kādas priekšrocības.Skaļš!-tas būs maigi teikts!pa kilometru var dzirdēt ka mazais pļerdaks tuvojas!Yamaha mazā- jā dārgāka,bet dūc kā bitīte un kalpos gadiem bez bēdu!;)
daddy_j [21.04.22]: Vienīgi tas Honda motorīts ir skaļš un sver precīizi tikpat cik 2.5hp Suzuki ar normālu ūdens dzesēšanu (13kg). Tā, ka svars nav nekāds arguments, reklāmas triks...Skaļš!-tas būs maigi teikts!pa kilometru var dzirdēt ka mazais pļerdaks tuvojas!Yamaha mazā- jā dārgāka,bet dūc kā bitīte un kalpos gadiem bez bēdu!;)
Ok, ja braukā pa visādiem seklumiem, zāļainām vietām, kur ir iespēja ieraut draņķus dzesēšanas sistēmā, tur varbūt šim ir kādas priekšrocības.
brivkalns [21.04.22]: Tā kā pieredzes nav nekādas šai lietā, tāpēc jautājums- vai 2,3/2,5HP 4T gaisa dzeses motorītis iztur tādu ilgāku velcēšanu? Jeb motora apgriezieni ar dzesēšanu nav saistīti, motors sarkans nepaliek? Jautāju tāpēc, ka gaisinieks ir stipri vieglāks, maniem spēkiem jau katrs kg ir no svara...2,3 hp Honda ar gaisa dzesi man pazīstamiem vīriem iet ar gadiem velcējot pa Burtnieku. Tā ka, ņem droši.
Tā kā pieredzes nav nekādas šai lietā, tāpēc jautājums- vai 2,3/2,5HP 4T gaisa dzeses motorītis iztur tādu ilgāku velcēšanu? Jeb motora apgriezieni ar dzesēšanu nav saistīti, motors sarkans nepaliek? Jautāju tāpēc, ka gaisinieks ir stipri vieglāks, maniem spēkiem jau katrs kg ir no svara...
brivkalns, 21.aprīlis 2022, 08:14
href="https://www.laivudepo.lv/product/haswing-cayman-b55-gps-gen1-5-ar-vadibas-pulti/" target="_blank" rel="nofollow">https://www.laivudepo.lv/product/haswing-cayman-b55-gps-gen1-5-ar-vadibas-pulti/
Esmu tam uzmetis aci, apskatījis kaudzi ar video, bet var būt kādam ir jau pieredze ar šo un var ar to padalīties? Ir ok, nav ok?
Un otrs jautājums.. cik jaudīgu akumulatoru būtu jāņem, lai bez bēdu varētu kaut dienu pacopēt? Doma ir par dziļās izlādes aķi. Plānotā motora pamatfunkcija - enkurs.
nelietotaajs, 19.aprīlis 2022, 17:25
Ja pamatfunkcija enkurs, es teiktu ka Powerdrive 45Lb būtu labāka izvēle. PVC laiva nav tik smaga, noturēs. Ražotājs, VVZ, man nebūtu pārliecība ielikt 1k ne pārāk zināmā brendā.. Parasto el. motoru , jā tur var riskēt.
akumulators, 100ah vajadzētu pietikt visai dienai.
Modzha, 20.aprīlis 2022, 00:26
href="https://www.laivudepo.lv/product/haswing-cayman-b55-gps-gen1-5-ar-vadibas-pulti/" target="_blank" rel="nofollow">https://www.laivudepo.lv/product/haswing-cayman-b55-gps-gen1-5-ar-vadibas-pulti/
Esmu tam uzmetis aci, apskatījis kaudzi ar video, bet var būt kādam ir jau pieredze ar šo un var ar to padalīties? Ir ok, nav ok?
Un otrs jautājums.. cik jaudīgu akumulatoru būtu jāņem, lai bez bēdu varētu kaut dienu pacopēt? Doma ir par dziļās izlādes aķi. Plānotā motora pamatfunkcija - enkurs.
nelietotaajs, 19.aprīlis 2022, 17:25