Atkal jau viena grupa čīkst par to, ko dara cita. Nu, ja bīstami ar to kuģīti daugavā līst, tad paliec vien kanāliņos... Un naf ko apdzērušos pasažierus uz klāja laist :D
hmm..., domāju, ja tādi būtu, sen jau kāds sēdētu ar radaru. drīzāk jau kādam nepatīk, ka šļakatas pa gaisu iet :)) un mēģina izbīdīt kkādus grozījumus. tipa - jo man taču laivas nav, kāpēc citi var braukt a es ne ?? :)), tipiski..
Vai kāds var ieteikt kāds motorīt būtu labāks no mazajim Suzuki vai Hondas, kāda kuram ir dzesēšana vai nav kādas problēmas vienam vai otram??? gribās no airētāja uz sēdētāju pāriet ;)) ātrums nav nepieciešams, ka tik iet ātrāk kā ar airiem.
Nau tik traki tai Daugavaa nevajag protams cauri kraaceem ar motorinu braukt :D tas nau gudri ! seeklu daudz tomeer var apbraukt ja zin dzilumus ,jo paskat kugiits no Doles muzeja cirkulee un ir ok !!! Tapeec droshaak viiri !
Sveiki es te atradu savu motoru Daugavā netalu no kokneses Bet manam motoram tada huiņa ka gaja pilna klape un dabuja hidro sitienu un izjuka 1 virzulis un salieca klani varbut kads zina kur lētak dabūt rezerves daļas jo rīga krasta iela 89 man par remontu paprasija 300-400 Ls Lūdzu palīdzit ja varat bušu ļoti pateicīgs