Laivas un to motori

Pareiza doma tev. Ja gribi ātrak nokļūt gala mēķī, tad 10Zs.
28.oktobris 2010, 14:27 | links

Vai tad to lielakos motorus var ta piereguleet ?
28.oktobris 2010, 14:26 | links

Rudeni,loti patik velceet :)
Biezzi ari uzturos Liepajas ez.,un tur lai aizbrauktu no viena gala lidz otram 5z\s apmeram 40min ,tapec doma iegadaties 10z\s :)
Laikam pasam jaaizsver lietas butiba kas savarigaks,velcesana ,vai nedaudz ilgaak noklut gala merki.
28.oktobris 2010, 14:05 | links

Lielākiem(vairāk nekā viens cilindrs)dzinējiem ir stabilāka gaita pie maziem apgriezieniem. Pārējais regulēšanas vaina. Velcē kauč ar 30-nieku...
28.oktobris 2010, 14:03 | links

Nu nekādu ievērojamu atšķirību es nepamanīju , jā tīri velcēšanai 2,5 labāks .
28.oktobris 2010, 13:14 | links

Arī starp 2,5 un 5 ir ievērojama atšķirība, protams ne tik milzīga kā ar 10. Galvenais, ko taisies darīt, maukt vai copēt.
28.oktobris 2010, 13:06 | links

Vasarā braucām ar paziņu kurāmir tieši šāda kombinācija , 3,60 pūslis un 10 zs motors , velcēšanai manuprāt par ātru , bet aizlidot 40 - 50 km , tas ir viens pūtiens . Negribu aizskart ne viena jūtas , bet starp 2,5 un 5 zs nekādu īpašu starpību neredzu , bet starp 2,5 - 5 zs un 10 zs ir milzu atšķirība .
28.oktobris 2010, 12:36 | links

osccar ,piekritu ka pelai noteikti pa aatru ,bet gumijas laivai ir sava pretestiba esmu praucis 5z\s viss ok,bet tagad taisos iegadaties 10 ...
Varbut kadam ir tada kombinaacija un kads varetu pateikt vai 10z\s nau pa aatru ???
28.oktobris 2010, 11:52 | links

Man ir 3,60 + 5zs. Bezvējā, liekas biku par ātru ....3,2 kmh ir minimums....apmēram. Pret vēju viss ok. Jālieto vai nu bura vai citas metodes ātruma samazināšanai. Ja uzliksi motoru uz kādas pellas, toč būs par ātru. Te jau minēja piemērus.
28.oktobris 2010, 11:27 | links

Jautajums, varbut kads var lidzet ?
iegadajos Gumijas laivu 3.60m doma ari matoru iegadaties 10z/s .
vai velcejot nebus par aatru ???
iepr.,Paldies
28.oktobris 2010, 11:18 | links

jjanis
man ir Suzuki 5hp jau 2gadus ,mainu tikai eļļu.
27.oktobris 2010, 21:25 | links

Gribas šo to pateikt no savas puses par motoriem-pats braucu ar 4,5 hp hondu un domāju,ka velcei par ātru,bet kalpo 2 sezonas teicami (nopirku 4,5 lai nevajadzētu obligātu reģistrāciju).Ja izmantosi motoru pūslim,tad ātrums kaut cik ir o.k.,bet ar labas slīdamības pellu vai ko līdzīgu-velcējot jāizmet bremzējošs enkurs.Kolēģim 2,5 hp yamaha-liekas velcei piemērotāka-bet,protams,izvēle katram sava.Yamahai besī mazā iebūvētā bāciņa,kas pilnai dienai ir par mazu-jāpielej copes laikā,hondai ārējā bāka pietiek n-tām copes dienām.Un pats galvenais-ja copēsi viens, tad derēs jebkurš mazais motors,bet jau divatā ātrs pārbrauciens no viena ezera gala uz otru pat ar 4,5 hp motoru ir ļoti atkarīgs no veču svara un viļņu lieluma-lielam motoram šeit milzīga priekšrocība. Nu apmēram šādi.
27.oktobris 2010, 20:46 | links

VSOP,
mani gan ineresē 5, tikai teorētiski 10hp dzinējs. Suzukai 5hp ir lielākais cilindrs, tātad potenciāli lielāks resurss. Jaunajai Yamahai ir tik pat, bet kā jau jaunam modelim notiekti ir iespējami niķi. Pie pārējiem vienādiem nosacījumiem it kā būtu jāņem tieši Suzuki. Bet vai ir kāda negatīva pieredze tieši ar šo dzinēju?
27.oktobris 2010, 19:35 | links

a man ir tohatsu 2.5 jau daudzas sezonas nokalpojis un pagaidām viss bumbās, vienīgi svečku esmu nomainījis, un šo to patīrījis, bet citādi neredzu jēgu samaksāt sotaku pa virsu un paņemt ko citu ar tādu pašu jaudu....vinīgi tas ka tas ir divtaktnieks un benža jājauc kopā ar eļļu, bet priekš tik mazjaudīga motora tā nav liela bēda. sezonā nobraukāju vienu litrīgo eļļas pudeli, a braukāju es diezgan daudz, it sevišķi vasarā :)))
27.oktobris 2010, 10:01 | links

jjanis, par Suzuki

Dažiem paziņām ir bijušas problēmas sakarā ar dzesi. Ļoti jūtīgi esot pret pārkaršanu. Runa ir par lielākiem motoriem, teiksim 30-90 hp. Arī svars viņiem lielāks pret HP.

Par mercury
Nu remontē viņus diezgan bieži.
Viņam ir laba svara /jaudas attiecība, īpaši optimax, bet copei un atpūtai tomēr paliktu pie Yamahas vai Hondas. Vismazāk reklamāciju.
27.oktobris 2010, 08:57 | links

Labi , jau labi .
26.oktobris 2010, 23:51 | links

Jāni, Tu tak varētu uzbarot, Tev labi zives ķerās. Tagad uz rudeni treknas taču:))
Bet vispār Tev kundze forša, sveiciens no manis viņai!:))
26.oktobris 2010, 23:49 | links

Gints, kapēc uzmeta??:)
Mums diez vai gribās velcēt:))
26.oktobris 2010, 23:47 | links

Gunča
Negribētu.
Baigi kārnā;)
26.oktobris 2010, 23:46 | links

Gints
visam savs laiks.gan līdz tevīm ar tiksim!!!
:)))
26.oktobris 2010, 23:45 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager