Vinnij,man vienmēr ir interesējis jautājums,kur šefpavāri atrod tās interesantās,nedzirdētās receptes?vai nosapņo,izdomā,nošpiko?vai tas kā īstiem mākslniekiem,atnāk mūza un rodas ideja?
Bārda :)) līnim ir labi piparmētra ar čiploku!
Ņemam 50g eļļu, 15g svaigas piparmētras, 5-10g dilles, 5g pētersīļi, sāls, citronpipari, cukurs un pāris daiviņu ķiploka. Sablenderē, atstāj uz 5min ievilkties, pārlaj zuvi un ēd! :))
Sveiki ķilavu monstri :))
Es te tā padomāju, ir vairākas mērces, ar kurām varētu zivi padarīt īpaši garšīgu. Tas ļautu jums gatavot kā līdz šim, pieliekot mazu knifiņu, padarot to sevišķi garšīgu. Kā būtu, ko? :))