Zivju pagatavošanas receptes

Vinnij,man vienmēr ir interesējis jautājums,kur šefpavāri atrod tās interesantās,nedzirdētās receptes?vai nosapņo,izdomā,nošpiko?vai tas kā īstiem mākslniekiem,atnāk mūza un rodas ideja?
17.aprīlis 2011, 22:07 | links
 
Skatos, aktivitātes nav, būšu kļūdijies.
17.aprīlis 2011, 22:04 | links
 
Bārda :)) līnim ir labi piparmētra ar čiploku!
Ņemam 50g eļļu, 15g svaigas piparmētras, 5-10g dilles, 5g pētersīļi, sāls, citronpipari, cukurs un pāris daiviņu ķiploka. Sablenderē, atstāj uz 5min ievilkties, pārlaj zuvi un ēd! :))
17.aprīlis 2011, 21:44 | links
 
Vinnij, liec iekšā!:)) Labprāt mēģinātu kādu mērcīti. Teiksim pie līņa.:))
17.aprīlis 2011, 21:37 | links
 
Sveiki ķilavu monstri :))
Es te tā padomāju, ir vairākas mērces, ar kurām varētu zivi padarīt īpaši garšīgu. Tas ļautu jums gatavot kā līdz šim, pieliekot mazu knifiņu, padarot to sevišķi garšīgu. Kā būtu, ko? :))
17.aprīlis 2011, 21:27 | links
 
Tu vēl dzīvs ? nav nosituši ? ...:DD
16.aprīlis 2011, 23:38 | links
 
sīkais, putru var vārīt iet uz savu kabinetu

te vīri ēst gatavo
16.aprīlis 2011, 23:25 | links
 
Vairi ko par vimbām klusē Pie Tavām mājām tikai gruntene vai arī ar pravodku der ??
16.aprīlis 2011, 23:18 | links
 
Iebarošanai nevar vārīt visas notiesā :DDDDDDDD
16.aprīlis 2011, 23:16 | links
 
Putras gan viš loka uz nebēdu :DDDDDDDDD
16.aprīlis 2011, 23:15 | links
 
Vairi :)) gatavoju ne tikai zivi :))
16.aprīlis 2011, 23:06 | links
 
Man pašam tagad darba līdz ausīm, tagad vēl Baltvillā par šefpavāru raujos. Ar pirmo, ceru nomierināsies kaislības un varēs normāli strādāt!
16.aprīlis 2011, 23:03 | links
 
Vinnij, tu tik garšigi aprakstīji, ka MAN pat siekalas saskrēja mutē, bet diemžēl es zivis neēdu, bet recepte izskatās ka ir laba!!!!!
16.aprīlis 2011, 23:01 | links
 
Pašlaik ar vaļām tā ir kā ir-pēc 1.maija varētu kaut ko saštukot.
16.aprīlis 2011, 22:59 | links
 
Burtniek :)) vajadzētu pacopēt kopā, kādu brīvdabas šmori sabrūvēt :))
16.aprīlis 2011, 22:56 | links
 
Paldies,Vinnij.Būs jāpamēģina.
16.aprīlis 2011, 22:45 | links
 
atvainojos vinnija:)
16.aprīlis 2011, 22:44 | links
 
nja, bus man vinnijas receptes ar jaaieprove :).. lasot vien siekala saskreja:)
16.aprīlis 2011, 22:43 | links
 
Dzērveņu mērce : 50 g dzērvenes, puse citrona, sāls 5g, pipari, kapāti zaļumi, cukurs 25g. Saspaidam dzērvenes, pielejam ūdeni, garšvielas, kad uzmet mutuli, pievieno zaļumus, sajauc un lieto! :))
16.aprīlis 2011, 22:25 | links
 
Jābūt labam,kā taisa to dzērveņu mērci?
16.aprīlis 2011, 22:17 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager