Zivju pagatavošanas receptes

Piratello - piešauj biezpienu speķa vietā:))
6.aprīlis 2011, 20:39 | links

Sveiki...

radaas jautaajums...

Visur kur redzu receptes par zivju kotleteem tieshi makshkjernieku gaumee, liek klaat spekji... jautaajums, kaapeec...???ko dod spekjis??? pac saorganizeeju kotletiites no rengjeem, salikaam spekjiti, rezultaa diezgan trekni palika...un aukstas tas ari kjepigas...spekjiigas..., naakams domaju meegjinat bez spekja..., bet jautaajums paliek aktuaals, varbut kaads var pateikt???
6.aprīlis 2011, 20:19 | links

vo tas gan ir baigi feinais :))) šito es ar labprāt dzirdētu :))) bet gulēt gan ne ar vienu nesolos :DDD
6.aprīlis 2011, 11:36 | links

Labadiena!
Nav gluži par zivīm, bet...
Ja, gadījumā, kāds man "pa kluso" - pa visu forumu izpļurkstēs Ķekavas girosa recepti, es apsolos pārgulēt ar jauko kaimiņieni no blakusmājas...
:o))
6.aprīlis 2011, 11:31 | links

Siluro, zināma taisnība Tev ir, marināde der daudzām zivīm, pat mencu tajā esmu marinējis.
4.aprīlis 2011, 09:36 | links

vakar liku lietā Vinnija recepti, saliku raudas mango čili mērcē- ļoti interesants garšu salikums. Ir vērts pamēģināt. Man gan liekās, ka tajā mērcē labāk iederētos līdakas vai zandarta fileja.
Ar sastāvdaļu daudzumu, kas minētas receptē, pietika, lai iemarinētu 17 Peipusa raudas
3.aprīlis 2011, 09:26 | links

Vinnijs strādāja, pelnīja naudu. Mjāāā, reiz bija laba sadaļa.....
1.aprīlis 2011, 22:30 | links

Винни, Винни!
Uristiem vienmēr liek risināt kāzusus. Lūk arī Tev. Kā kārtīgam copmanim - man ir ledusskapī speķītis copes sviestmaizei 100gr, 3šķēles "klasiskās saldskābās", 2 olas (derīguma termiņš iztecējis), motilis pa 5 lati (neiemācījos tā arī gramos rēķināt), sliekas viena LV porcija pa 1,2 lati, baltie ģimenes paka pa trīnīti. Ā.... saldētavā ir 5as garneles - tās vimbām - tās labāk neizmantot. Vienīgā lādzīgā lieta - cepums - "Selga" - 07. ........... Karoče..... Gribu soļanku..... Ув. тов. Друзь! Ваш ответ!?
1.aprīlis 2011, 20:44 | links

kilka.Nu vismaz uz sīļķēm var ietaupīt.Guten appetit!
1.aprīlis 2011, 08:17 | links

tonis
Tevis ieteiktā marināde ar ingveru līdaku marinēšanai vienmēr guvusi nedalītu sajūsmu, kur vien esmu to demonstrējis un devis gatavo produktu nogaršot ;))
1.aprīlis 2011, 00:34 | links

...viens bija žiglāks
31.marts 2011, 23:34 | links

kamēr Vinnijs domā, ko izdarīt ar vimbu...

ņemam vimbu/nu ap 1/2kg/, galvu nost, ar filēnazi pa vēderu līdz astei, zarnas ārā, ar pirkstu atpakaļ gar centrālo asaku, no vienas puses un no otras, atdala no asakas. Sajauc 1d.cukura, 2d.sāls un ierīvē zivi. Uzliek uz šķīvja, ar zvīņām uz augšu, pārliek slogu un novieto vēsumā.
Nākamā dienā skrien pēc Tērvetnieka. Griež uz apsmērētām sviestmaizēm, pārkaisa ar pipariem, nedaudz uzspiež citronu sulu.
Manai meitenei garšoja, teicu, ka taimiņš
31.marts 2011, 23:33 | links

ja gribi ātro ,tad pārgriez vimbēnu pa muguru ,atdali no mugurkaula,sajauc sāli ar cukuru 2:1 ,apsāli ,nedaudz citronpiparu ,saliec kopā un leduskapī iekšā.
31.marts 2011, 23:21 | links

Tuvojas vimbu laiks...Ko darīt ar vimbu?!

Vinnij, vari...? Nu, vismaz, vienu ātro
31.marts 2011, 23:09 | links

Īsti pareizi laikam tas nebūs,un arī 200g raudai nez kas uz tām ribām vairs nepaliks...
31.marts 2011, 19:51 | links

Ar mušām jau vēl problēmas nav, tas jau vasarā.
31.marts 2011, 19:12 | links

uldēn
Līdz vasarai vēl tik tāāālu.....hoķis , vasarssvētki pirmie pikniki...tici man ...neizvilks.:-)
31.marts 2011, 19:11 | links

Mušas sadēj, ja izkarina slapjas zivis. Es pēc sālīšanas nomazgāju, un obligāti nožāvēju, izlieku saulītē un pagrozu lai nožūst. Kā uzkar slapjas, tā muša klāt pēc 10 sekundēm.
Uldēn, obligāti pakūpināšu, nebiju iedomājies:))
31.marts 2011, 19:11 | links

laikam pirms trīs nedēļām,tagad vēl viens simts sālās,vasarā būs ko pie alus grauzt:))
31.marts 2011, 19:09 | links

to jeeska
diezgan vēss -privātajā,
vēl viena lieta kāpec ņemu iekšas laukā- ribas pasūkāt var nav iekšu rūgtuma...
31.marts 2011, 19:07 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager