Zivju pagatavošanas receptes

Vinnijs,labprāt uzzinātu to vēdzeļu recepti.
25.marts 2011, 20:33 | links

Ir jauna vēdzeļu recepte, varu ieziņot gribētājiem :))
25.marts 2011, 20:29 | links

Viņš lielās,ka var notīrīt 100 asarus....Viņš jau daudz laika zaudē tās šķēres cilājot,vajag visiem galvas iegriezt,tad pēc kārtas visiem galvas ar iekšām atdalīt un tad trešais piegājiens-ikri.
25.marts 2011, 17:14 | links

paldies, pameegjinaasim
23.marts 2011, 10:55 | links

nu tā rauda mango-čili izliekās laba, sestdien uz Peipi, un tad jau redzēs, mož izdodas šo recepti izmēģināt:))))
23.marts 2011, 08:02 | links

Labi kungi, manc šlāfēt. Rīt uz darbu, tauta jābaro :))
22.marts 2011, 23:27 | links

Šodien lasi iesāliju. Sastāvs šāds 1 daļa sāls, 2 daļas cukurs, 1 daļa citronpipari, sajaucam un lieta darīta!
22.marts 2011, 23:26 | links

Es jau gribēju jautāt vai ar brekšiem var arī šito taisīt .
eMKa , Tu foreli kad sāli , cukuru arī taču liec , arī saldini .
22.marts 2011, 23:22 | links

Emka :)) zivij , tāpat kā gaļai , patīk cukuriņš. Te jau vairāk sanāks tāds sadskābs ar čilli.
Gint, nav obligāti rauda, der arī citas zivis, tikai ne karūsa, karpa vai līnis. Tiem tā dūņu piegarša ra cukuru galīgi nepas.
22.marts 2011, 23:18 | links

vinnij, abet ko tas persiku nektārs dod? Labi, mango/chilli it kā skaidrs, a nafig to visus saldināt?
Es nav pavārs, bet patīk ar to lietu ņemties :)
22.marts 2011, 23:13 | links

Un vēl kā kārojās , tikai man raudu pašreiz nav , saķeršu raudas , noteikti šmorēšu pēc šitās receptes , pilnīgi siekalas vairs nespēju rīt .
22.marts 2011, 23:08 | links

Gint :)) pašam nekārojas pamēģināt?
22.marts 2011, 23:02 | links

Ilmarsvs , saprati ? Šmorē augšā ! Spriežot pēc sastāvdaļām , būs kaut kas varen gards .
22.marts 2011, 22:58 | links

Gints mani te par daudz slavē :)) Ar raudām ir gauži vienkārši. Tradicionāli apkaisam ar sāli un citronpipariem, apviļājam miltos un cepam. Veikalā ir pieejama Spilvas ražojuma mango-čilli mērce, piepērkam klāt persiku nektāru, pētersīļus, dilles. Mango mērci sajaucam ar 200gr persiku nektāru, pievieno sakapātus zaļumus, pievieno ķiploku, olīveļļu, pievieno sāli un sakuļ visu kopā. Kārto zivi traukā un pārlej ar mango marinādi, atstāj savilkties uz 3stundām. Lai labi garšo :))
22.marts 2011, 22:39 | links

fantāzija bija turpinājums motociklam ar blakusvāģi
22.marts 2011, 22:36 | links

nu, be aberiņ ku smeķķiks ku bail! Aš pat grasījas vilkt sakonservētās vecās zives.lv receptūras laukā no arhivācijas.

"ko es daru ar usmas raudiņām"
Tas pats, variantā ar tomātu mērci, pa kārtām. Kā tas cūciski saucas /pensionāru rulete vai sutinātais nēģis/?! Pa vidam iemet plānas citronšķēlītes vai pārlej ar sulu. Tie, kuri ar etiķi ir uz "jūs"- pārāk nepārcensties, 9%-īgais apmēram pus' uz pus' ar ūdeni. Nejaukt ar essenci!, ja kādam vēl kaut kur aizķērusies. Pēc tam noliek vēsumiņā.
Šitais iet ar visām asakām!
Kā jau teicu, to pašu dara citrons...kas var būt skābāks par
22.marts 2011, 22:25 | links

šitā tiku darījis ar peipusa raudām un darīšu arī šoreiz... mhmhmh
22.marts 2011, 21:42 | links

Saķēru vienreiz raudas, vnk. nekas cits neķērās, azarts ņēma virsroku pār saprātu, bet rauda nāca smuka un raiti :) prāta aptumsuma brīdis izbeidzās līdz ar copi...saslopēts bija labi, protams, tie nebija Peipusa 20-30kg, bet braucot mājās mani vajāja tikai viena doma- ko tagad ar to lomu iesākt. Sāku jau pārmest pats sev, tjip- tak varēji atlaist. Bet nu paņēmis tad paņēmis.
Tad atcerējos veco labo joku ar marinētām renģēm.
Aš pat siekala notecēja, un izfunktirēju, ka rauda arī "potjaņet".
Tad nu atzvīņoju, sacepu, saliku bļodā, ieliekot pa kārtai sagrieztus sīpolus, kādu lauru lapiņu, smaržīgos piparus, to visu pārlēju ar etiķūdeni (tur pēc garšās tas stiprums jāskatās)...āaaa nu vēl bija arī kāda burkāna šķēlīte, var kādu pētersīļu lapiņu pielikt...tas tas viss tur sareaģē un nākamajā dienā- nu tāds sakušments, nu tāds, ka gribas atkal uz raudām braukt :)
22.marts 2011, 21:29 | links

Kas var būt labāks par šmorētu raudu???
22.marts 2011, 21:04 | links

Pareizi , tagad gaidi , kad parādīsies Vinnijs , būs Tev recepte , varēsi šmorēt raudas un notiesāt tās ar gardu muti .
22.marts 2011, 21:02 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager