Zivju pagatavošanas receptes

Jo jo nu tik dulls viš gan nebija.Tie bija tie jaunā viļņa ampelmaņi Vēžus pa 3 ls gabalā ņēma.Puišeļi taisīja biznesu Spicē pirka saldētos-poļu.pārvārīja ar vairāk dillēm un sāli un stūma iekšā kamēr viņi to muļu atkoda.
9.novembris 2010, 22:17 | links
 
oi, jopcik, ku kūpināta nūtrija ir garšīga, mmmm
9.novembris 2010, 22:16 | links
 
Aha, un dīķgliemezis pēc puņķa liekās un zalktis delkatese un ezi, tik puse ēda no visiem :)) Bet suni čomš ēda, neesot ne vainas :)
9.novembris 2010, 22:13 | links
 
žuku gan vēl nav nācies No tik lielā trūkumā dies sargājis Sory - ja nūtrija ir tā pati žurka tad žurkas arī esmu ēdis :DDDDDDD
9.novembris 2010, 22:13 | links
 
BUMS, vajadzēja viņam vējazivi kūpināt (bez knābja) un par zuti nosaukt :DDDDD
9.novembris 2010, 22:12 | links
 
bums
nu žurka ar pēc žurkas negaršo
9.novembris 2010, 22:08 | links
 
Starp citu suns garšo pēc jēra -nu stipri līdzīgs
9.novembris 2010, 22:07 | links
 
Kilka:Es viņus negatavoju - es viņus tikai ēdu:))) Esmu tikai uz pannas cepis -normāli sanāca. Tos vismazāk ir nācies gatavot. Es ēdu visu kas peld ,skrien,lido,daļēji kas rāpo .Eksotiskākais ko esmu ēdis ir cepti zīda kāpuri(pretīgi) ,kaut kāda ķirzaka (normāla),baloži(labi) ,čusku(izcili),vardes(garšīgi),vistas asins zupa (izcili pretīgi) ,gliemeži -mans mīļākais ēdiens. Suni atteicos ēst - pārējās zināmās gaļas ieskaitot bruņurupuci ir parasta lieta.
piebilde: Tas viss bij āzijā - lielākā daļa bij jāēd vai nu pieklājības pēc, vai nu aiz intereses.Vairāk aiz intereses:)
9.novembris 2010, 21:52 | links
 
Kilki ir ir tiem lunkanajiem tās gļotu problēmas/viegli risināmas/ Tas pats ar zuti ja nav pienācīgi atgļotots visi brēc ,ka tie tokš ezera zuši un smird pēc dūņām .Maniem nekas un nekur nesmird.Man bija uzradies viens žīds kurš briesmīgi gribēja jūras zuti /Tas laikam bija neticīgs jo žīdiem tora liedz ēst zivis kurām nav zvīņu/Iespēja dabūt nebija tāpēc lielu Usmenieku noplaucēju un nokasīju līdz baltumam un ar ābeli nokūpināju.Pēc krāsas sanāca kā renģei.Ēda acis bolija un teica ka tikai tādus turpmāk pastellēšos un tas nekas ,ka 2 dārgāki par ezera zušiem..........Ļerga arī ielieta Tulamora pudelē garšo savādāk ..:DDD
9.novembris 2010, 21:44 | links
 
Brālīti. Un vispār, lai būtu par tēmu - kā tieši Tu pagatavo nēģus???
9.novembris 2010, 21:39 | links
 
Vajag dot ēst biežāk, kā reizi nedēļā ;))
Vispār jau tas neliecina par bargu ziemu, drīzāk otrādi - būs daudz atkušņu, līdz ar to arī "suņu laiku". Puisis vienkārši gatavojās kārtīgai jārei :DDD
9.novembris 2010, 21:35 | links
 
Kilka Viņš drīz būs tavā augumā(ja ne augumā ..tad vēderiņš nu toč)Mežonīgi rīt sācis - laikam auksta ziema būs .
9.novembris 2010, 21:33 | links
 
Bralīti - vadoties no labākajiem NG padomiem, sen jau izmantoju gatavās pavadiņas ;)
Pakasi draugam aiz auss no manis :)
9.novembris 2010, 21:29 | links
 
Bralitis
....tas p.s ir labais:DDDD
9.novembris 2010, 21:28 | links
 
Nu Kilka tavi muzikālie pirkstiņi :)) Kā tu vispār āķi vari pie auklas piesiet :))))))
p.s. tavs spalvainais draugs uzlicis galvu man uz kājām krāc :)
9.novembris 2010, 21:26 | links
 
Klausiet Bumu un nebūs problēmu....Pats es šajā ziņā esmu dilentata vai amatieru lomā....
9.novembris 2010, 21:21 | links
 
Nu, nezinu ar profiem nestrīdēšos, bet nekad nekādas gļotu ļerpatas cepjot nēģus neesmu novērojis. Var jau būt, ka mani vijolnieka pirkstiņi pie vainas ;)
9.novembris 2010, 21:18 | links
 
Brālīt, kad ezerā netiek ,prāts visādas huiņas izdomā Man tas tiešām nesagādā neērtības Un ogles ir vajadzīgas tikai nēģim Darva spannī un gaida jāņuguni Pie mums parasti ir tādi jāņuguņi ,ka pižarnieki acis vien bola.Bet atgādinu ,ka ogles nav mans rūpals.Tas tiek darīts kad citu nav ko darīt un kāpēc ne,ja var kādu kapiķi neiztērēt.Pie mums tokš -krizis :DDDDDD Raugu uztaisīt nemāku tāpēc tas ir jāpērk :DDD
9.novembris 2010, 21:16 | links
 
Daudzi arī neēd mēlīšu salātus, jo nevarot ēst to, kas citam mutē bijis.
9.novembris 2010, 21:06 | links
 
Bums visu cieņu tev ..... bet nu vecīt nedakšo ka ogles sev taisi :)))
9.novembris 2010, 20:59 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager